Stranica 34 od 59 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi isto zaspemo navečer bolje nego po danu,stavim ga u krevetić oko 20:45 upalim mu njegovu zvijezdu ja legnem u svoj krevet a njegov krevetić skroz privućem do svoga i njega držim za ruku,on malo luduje sa nogicama i za 15-tak min zaspe šta je skroz ok,pa probajte tako možda upali ( vidjet ćete večeras neće bit tako ) , a po danu ga legnem u veliki krevet i ja legnem s njim i onda nastupa cirkus zna da ide spavat i počne plakat nekad brzo prestne a nekad ga na ruke moram uspavat a ima 9 kg!!!!!prije bi ga u kolicima vozila i pjevala mu.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dečko je sinoć zaspao i probudio se samo 3puta...svaki put je dobio ciku. Nisam glumila ogradu jer jednostavno ja po noći ne znam ni kako mi je ime,nekad se brinem da ću i ovoj većoj curi u snu ponudit ciku kad se promeškolji. Uglavnom...3puta...potpisala bih odma da tako ostane.

Svaki dan ujutro zaprijetim da ću prestat s dojenjem...drži me to možda par sati(dok pojede ručak i voće) nakon toga zaboravim,ohladim i vadim cicu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Naše noći su postale sve gore.........

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Naše noći su postale sve gore.........
    Kaj je bilo?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I naše isto

Svve gore i gore

ma to su zubi sigurno

od rođenja zubi

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

evo nama sad kad je 11,5 mj. pocinju biti bolje noci,ima samo po 3 budenja

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Neznam više ni sama,već 2 mjeseca mlatara rukicama i nogicama u snu ( na to sam već otupila) e sad zadnjih noći ga uopće nemogu umirit toliko se baca da je to više postalo nenormalno,ili se probudi oko 2 ipo i nikako zaspat,noćas tek u 4 kad je popio bocu,neku noć je jeo u 2 sata a inače jede oko 5-6!totalni poremećaj!
    ha ha zubi da otkad se rodia

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Svi spavaju,svi spavaju............

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mame koje ne spavate mjesecima kao ja, jel vas boli glava? Mene boli već danima i već se pomalo brinem al opet mislim da je to od kroničnog umora.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da,ito par dana me već boli...možda je povezano s promjenama vremena. Definitivno me boli češće nego inače zasad mi uspješno pomogne obični Lupocet,pa sam zadovoljna. Drži se

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prošlu noć je bolje spavala pa je malo lakše...bit će bolje za koju godinu

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ocitanje brojila na dan 31.05.2014: 13 mjeseci bez sna u komadu duljem od.. 2 sata. pokusaj ne davanja cice za uspavljivanje ili preko noci rezultira visesatnim deranjem. izgleda da cu ju dojit do njenog prvog visednevnog skolskog izleta. majko mila.
    najvise volim ovu temu pa, iako smo sad u tezoj kategoriji, evo, da znate da ima jos netko polulud. :/

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A spavat ćemo i mi kad tad Evo moj dečko na dane. Nekad 3puta,nekad 10ak. Bolje i to nego uvijek 10ak. Zadovoljila sam se s mrvicama

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Koje je tu zatišje.........bebači su se smirili , moj nije!

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

navikli smo. Moj dečko se više ne budi 6-13 puta nego 4-7 puta. Bolje išta nego ništa

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I ja sam više otupila,ma on se ne budi nego dosta nemirno spava baca se i sto puta udre glavom u stranicu od krevetića pa se ja dižem vraćat ga i tako vježbam cijelu noć -mali se brine za moju liniju , posebno zadnjih noći je nemiran i traži jest puno ranije oko 3-4 a prije bi jeo oko 5.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ne čujem ja to bubanje u krevet,samo plač i grintanje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja neznam kako se on odmori i naspava kad cilu noć se kotrlja mali je neumoran.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se s njih dvije nebrojeno puta budim, ali to je neko polusvjesno stanje. Npr ako O krene puzati pa opali glavom u krevetic ili krene planinariti preko mene do sestre ili tate...ako G pocne grintati..ja se budim na najmanji

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sum i odmah spajam na siku i naravno nastavljam spavati. Jedino nas zeznu zubici jer ih onda treba i malo nositi.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi imamo jednu spavacicu i nespavacicu, uspjeh je kad ne probudi seku, pita tajo neki dan kad cemo se naspavati, sjetila sam se ove teme, al uvijek pomislim neka samo da su zdrave, jer briga kad obje kure je velika

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tračak nade -moj je htio zaspati isključivo na cici i po noći se ne zna sam uspavati, uvođenjem večernjeg obroka nakon dva dana je zaspao sam (u kinderbetiću dok sam ga držala za ruku) i spavao sve do 4 ujutro....

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

I da, nabavila No cry sleep solution, pročitala - knjiga izgleda obećavajuće, ako se nastavi buditi po noći krećemo s time.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kakav si večernji obrok uvela?

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Rižinu kašicu sa umjetnim mlijekom (ne mogu izdojiti toliko) - prvi dan mu nije baš bila fina, voćne kašice su mu finije, drugi dan je pojeo tri žličice i treći dan je počeo jesti ko lud, valjda mu je trebalo malo duže da se navikne i na to mlijeko i na tu rižinu kašicu (moram priznati da ni meni to ne miriši primamljivo). Ja ga kupam oko 6 pa mu onda spremam kašicu i dajem mu jesti, to sve potraje negdje do 7, onda se još sat vremena mazimo i u 8 ode spavati. Prije je plakao čim bi ga spustila u krevetić, sad nište ne protestira. Još uvijek ga ne mogu ostaviti samog u sobi, držim ga malo za ručicu pa mu eventualno nešto malo otpjevam ako se počne meškoljiti. I sad se budi jednom u 4 ujutro. U noći ga moram uspavati na cici, to još nisam skužila kako ću.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i mene zanima? i ja bi spavala

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo ako vas tješi ni ja ne spavam još Prije mjesec dana sam se vratila na posao pa smo prestali dojiti po danu. Ostalo je noćno dojenje..nekad spava do 5 pa se budi,nekada se budi stalno. Večernji obrok smo uveli sa cca7-8mj promjenio je ništa. Eto,toliko. Da mogu ne spavati još neko vrijeme uvjerio me ovaj forum,britki aprini postovi (hvala) Može se,izdrži se,nevjerujem u nikakve čudotvorne recepte. Sritno cure

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja ne pitam ironicno-sarkasticno, nego me stvarno zanima na kakvu vrstu vecernjeg obroka misli posto vidim da beba nema ni 6 mjeseci?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam se vratila raditi a nismo uveli nijedan obrok
    I dalje se budi po noći, preko tjedna manje jer ga jaslice više iscrpe nego staramajka

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja jesam uvela obrok otkad radim jer ponekad radim od 8-21 pa se uvelo ponešto. Izgubio je 1-2 poštena podoja i iskusila sam prepunjenost u cickama prvih tjedan dana. Bez obzira na nespavanje nacicavanje i po danu i po noći...mislima kako bih najradije prestala dojiti sada mi je drago da nisam,a nisam zbog postova koji su me umirili i urazumili u datom trenutku. Opet bih sutra sve ponovo. Argente svaka čast

Maca papučarica nisam znala da je beba manja od 6mj

Svejedno....nemojte se zavaravati da će beba spavati zbog večernjeg obroka..ja sam čisti dokaz da neće. Svi upadnemo u te krize kad nam buđenje po noći smeta,pa iziđemo iz krize i bude nam svejedno,naspavamo se i tako. Vrime tako brzo prolazi i to su slatke brige(nek se zna da se mi budimo 2-6 puta po noći još uvik,a moj optimizam govori da sam trenutno van krize spavanja) Držite se i uživajte. Pusa os Care

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam počela raditi prije 3 mj, malena je prije mjesec dana krenula u vrtic ali promjene na bolje nema. Jedino dobro je sto preko tjedna navečer ranije zaspi- ali buđenja po noći milijun i dalje. Noćas je recimo bila budna od pola 3 do skoro pola 5, cvili, pa sekundu zaspe pa opet i tako 2 sata. Sva sreća da je vikend jer ne znam kako bi radila Uopće ne vidim nikakve naznake da ce uskoro biti bol. Btw ima 16 mjeseci

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ja sam uvela večernji obrok rižine pahuljice s mlijekom (umjetnim jer se ne mogu toliko izdojiti). Krenuli smo prošli tjedan odmah s jutarnjim voćnim i večernjim rižine pahuljice s mlijekom, tako mi je rekao pedijatar da se već neko vrijeme preporuča (nisam ni ja znala) i da je on u svojoj knjizi isto prije pisao da se prvo uvodi jedan pa drugi pa treći ali da će u novom to mijenjati. Meni je bilo isto čudno makar doktor slovi za jednog od boljih pedijatara pa sam zvala na još dva mjesta doktore i rekli su mi da je to ok.Kad se uhodaju ta dva obroka može već kroz mjesec dana i treći. Do tad je isključivo cicao.Moj mali tamani odmah oba obroka i jako je veseli, uz to cica puno isto. Od onda lijepo spava, probudi se jednom u 4 i onda ga uspavam na cici jer drugačije ne ide. Imamo novu rutinu - u 6 kupanje pa između pola 7, 7 papica pa se mazimo sat vremena pa onda u sobu. Prije je plakao čim bi ga spustila u kindač a sad hoće leći makar moram ostati s njim i držati ga za ručicu dok ne zaspi. Sad je tako već par dana, nadam se da će potrajati...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje trostruko iskustvo kaze da se spavanje nije niti najmanje promjenilo nakon uvodjenja obroka, pa niti onog vecernjeg

A ovo da se odmah uvedu dva obroka mi nema nikakvog smisla ni logike
    Djetetu koje je do tada samo cicalo sigurno nije lako probaviti toliko krute hrane najednom
    Pa to je poprilicno opterecenje za probavu tako male bebe, pogotovo mladje od 6 mjeseci
    Mislim, i moja pedijatrica kaze da se moze poceti s dohranom nakon 4.mjeseca pa mi nije palo na pamet to i uciniti
    A inace mi je zena stvarno dobar lijecnik, tj. super dijagnosticar, ovo je ipak nisam poslusala

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

A valjda je svaka bebe drugačija, mi smo počeli samo dva tjedna ranije od 6 mjeseci, nije to toliko puno. ne znam, ne čini mi se da mu je opterećenje jer uredno kaka i veseli je a i mislim da mu nije to puno, ne popapa cijeli obrok nego koju žličicu al da ne budemo off topic, uglavnom, počeo je spavati.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

To je za ovaj topic (a i psihofizičko zdravlje mame ponajprije, ali i ostalih članova obitelji ) itekako bitno.

LuckyB, ako imaš volje na topicu Pričajmo o dohrani napisati o kojem se liječniku radi i kakva je točno njegova preporuka, bila bih ti zahvalna. Zanima me tematika.
    Vjerujem da nema potrebe tajiti kad kažeš da objavljuje knjige i planira objaviti takvu preporuku u novom izdanju.

LuckyB avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Može! Nisam znala da li se smije pisati ime liječnika!

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo i nas ovdje, do 4 mjeseca spavala odlično 1-2 buđenja noću, sad vec zadnja 2 mjseca se budi 6-7-8-9 puta noću neznam šta joj se desilo odjednom, nekad ni sama neznam broja i satima sa sisom u ustima. Kad se probudim ujutro sise me bole jer su sažvakane tokom noci (imamo i 2 zuba)
    vec sam iscrpljena jer ti podoji i danju su svakih sat ipo dva...ni sama neznam više kako idržim dan nakon takve noci...

jedno pitanje, da li je itko probao s ad prije spavanja i da li su duže spavali? >Suze mi idu na oci od same pomisli da joj dam ad al ja jednostavno nemogu više ni fizički ni pshički

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ninunanu, potraži malo po temama, imate regresiju spavanja koja se događa između 3 i 4 mjeseca, odnosno nešto što se događa većini.

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Moj ima 7 mjeseci i stalno je takav po noci. Po danu isto kratko spava, dva puta po sat vremena otprilike. Noći su stvarno grozne a ja sam zombi. I prvo dvoje su takvi bili do prve godine. Ali htjedoh reći da nama vecernji obrok uopce nije pomogao da bolje i duže spava! Nikakve promjene nije bilo, valjda su im nase cice umjesto dude...囧

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mozak im sazrijeva, nema pomoći. Nekome traje par tjedana, nekome par mjeseci, nekome i koja godina. Nikakva prehrana tu ne pomaže.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

meni su rekli- prva 3 mjeseca su najgora, pa onda prvih 6, pa -još do 9 izdrži pa će bit bolje, i eto nas u 11mj. i ništa- budi se 3-4 puta i doji i jedino tako zaspe... i ja sam više naknap sa svime, al mi je još uvijek daleko lakše uvalit joj dojku i zaspat skupa s njom nego se dizat i ljuljat ju dok ne zaspe. ( spava s nama u krevetu).

to će se promijeniti sad kad počnem raditi, ali se nadam da će do onda već moći malo duže u komadu spavati...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nekima mi decenije nisu dovoljne

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nanimira, 3-4 buđenja su super, to je ok spavanje.
    I nisu prva tri mjeseca najgora, mnogima su to super mjeseci..a onda s 3 ili 4 mjeseca krenu buđenja... (spomenuta regresija).

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ninunanu, potraži malo po temama, imate regresiju spavanja koja se događa između 3 i 4 mjeseca, odnosno nešto što se događa većini.
    aha evo našla sam

weeeee znaci nema nam pomoci samo čekati...evo 2 mjeseca su prošla čekat cemo i dalje :D
    više ni danju ne spava, kad se sve skupa zbroji ni sat ipo se nemože skupit

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moj je na ad i opet se budi odnosno jako nemirno spava vrti se diže i to sve u snu, sve ono sta radi po danu radi i u snu. I još i mu sad zubici stižu i tako!

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nekima mi decenije nisu dovoljne

neizdrživo

ja sam u zen fazi. Pitam mm jel bebo sinoć od 23h do 7 spavao u svom krevetiću. Kaže on meni: "al se ne sićaš da san ga ja pokušava uspavat u 1 pa nije išlo,pa san ga da tebi da ga dojiš??"

Znači mali je odspava 2h u komadu. WOW 15mj ima

Bitno da ja nemam pojma o ničemu

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A zubi.....3 komada četvorkica. Grinta li ga grinta. Srića da radim pa ne moram to slušat od 0-24

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da li je normalno da se dijete od dvije godine i tri mjeseca budi nocu? Pocne cvilit, ponekad se samo vrti i nesto prica, ali cesce trazi van iz kreveta, ili trazi van ili hoce igrat nogomet..... Da ne nabrajam...nekako ga umirim pa zaspe na kratko pa opet. Pa ne daj Boze da ga pokrijem pa se zbudi. Rekla bih da nije ni spavao...zaspe navecer oko pola deset i budi se ujutro u sest. Ponekad cak ( kao jutros primjerice) se probudi oko per ujutro i onda do sest se vrti cvili svako malo, trazi vode, pa me oce mazit pa me udari...sve to kao kroz san. Jutros sam recimo na rubu sloma od toga.... Kako mu je uooce dovoljno tako malo sna. Zar je ok da dijete od dvije godine spava samo osam sati nocu?? Ja ne znam jel imamo par noci prespavanih u komadu... Luda sam.vise! Luda od nespavanja!!! Ima li jos nespavaca u ovoj dobi? Kako izdrzite? Ima li netko kome je proslo? Dodje mi vodit sebe il njega doktoru jer ne znam vise sto i kako...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Normalno je, i mi smo imali takve faze, tj. još imamo.
    Kažem faze jer je iza druge godine počela bolje spavati.. pa bi onda nastupilo vrijeme tih ranih buđenja...pa opet faza ok spavanja, pa onda buđenja kao da ima 6 mjeseci...o nemirnom spavanju, okretanju, lupanju nogama da ne pričam.
    Prvi tjedan vrtića svaku se noć budila u tantrumima. Ono, čini mi se da se njoj i dalje svaka novost u životu, svaka emocionalna promjena, svaki skok koji joj se dogodi, vidi na spavanju.
    Noćas nisam spavala sigurno preko sat vremena jer se ona vrtila, dvaput tražila da ide na wc (drugi put bez veze) itd. Nekoliko noći prije toga je super spavala.

Ja sam pomirena s tim, nakon što je prošlo razdoblje od 30-40 buđenja noću, malo što me može uzrujati

Uglavnom, izdrži, doći će bolja faza. I nemoj ga pokrivati ako neće, moja dan danas spava otkrivena, srećom da smo još u ljetnim temperaturama.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam trenutno toliko kronično umorna da...ustvari ne znam sto želim reć. Još k tome trudna.Ni prošlu trudnoću nisam nikako spavala. Sve me strah kad dođe drugo dijete. Pa kad se sjetim opet buđenja svakih 15 min... danas ne vidim izlaz u tome da je to faza jer mi je dosta faza!

Ali hvala ti Zuska što me razumiješ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •