Ja sam uvela večernji obrok rižine pahuljice s mlijekom (umjetnim jer se ne mogu toliko izdojiti). Krenuli smo prošli tjedan odmah s jutarnjim voćnim i večernjim rižine pahuljice s mlijekom, tako mi je rekao pedijatar da se već neko vrijeme preporuča (nisam ni ja znala) i da je on u svojoj knjizi isto prije pisao da se prvo uvodi jedan pa drugi pa treći ali da će u novom to mijenjati. Meni je bilo isto čudno makar doktor slovi za jednog od boljih pedijatara pa sam zvala na još dva mjesta doktore i rekli su mi da je to ok.Kad se uhodaju ta dva obroka može već kroz mjesec dana i treći. Do tad je isključivo cicao.Moj mali tamani odmah oba obroka i jako je veseli, uz to cica puno isto. Od onda lijepo spava, probudi se jednom u 4 i onda ga uspavam na cici jer drugačije ne ide. Imamo novu rutinu - u 6 kupanje pa između pola 7, 7 papica pa se mazimo sat vremena pa onda u sobu. Prije je plakao čim bi ga spustila u kindač a sad hoće leći makar moram ostati s njim i držati ga za ručicu dok ne zaspi. Sad je tako već par dana, nadam se da će potrajati...