Agrum prvotno napisa
Čitam, slične situacije pa da se i ja malo izjadam.. Moj miš je 7 mjeseca star, nikad do sad nije zaspao sam, imao je grčeve preko 4 mjeseca tako da nije ni čudno što ne zna za drugo osim za nošenje. Mei tai je zakon, ALI.. uz skoro 10 kg "tereta" kod prečestog nošenja i kod svakog uspavljivanja od pol sata najmanje 4 puta dnevno (da bi frajer spavao samo pol sata, ja moram prije toga pol sata plesati s njim i to lambadu), urezale su mi se naramenice, a leđa ne osjećam već dosta dugo. Ta dnevna spavanja od čarobnih pol sata, spava na meni, a navečer kad zaspi u mei tai, probudi se kod prebacivanja pa nacicava i u najboljem slučaju opet zaspi, a ako ne, opet nošenje. Zubići su aktualni tako da i po noći nacicava, a dosta često se ni na dojci ne umiri pa i po noći moram nositi. Već mjesec dana traje to nacicavanje. Spava mi se, glava me boli, nacicavanje me počelo izluđivati. Kako se riješiti noćnog nacicavanja? Jel hendlate same sva ta silna uspavljivanja, buđenja ili imate pomoć partnera?