kad mi je jako teško sa tim ne spavanjem dođem malo na ovaj podforum i bude mi malko lakše jer nisam jedina...
dakle curka 10 mjeseci i spavanje po danu i noći izgleda otprilike ovako:
prvo dnevno oko 10 sati, 20 minuta
drugo dnevno oko 13,30, 45 min
ponekad i treće dnevno oko 16,30 20-30 minuta
navečer zaspi oko 20, 20,30 i budi se još jedno 3 puta do ponoći cica samo jednom oko 23 (jedino tad hoće)
i nakon ponoći se probudi još 2-3 puta i svaki put cica ali jedino nakon tih podoja u većini slučajeva sama zaspi a inače za svako spavanje treba nunanje
spavanje je gotovo nakon 6 pol 7.
Ja sam više luda od tog uspavljivanja i nunanja, počinjem biti nervozna i to ona osjeti, do nedavno mi to stvarno nije teško padalo tj. nije ni trajalo to nunanje tako dugo i kad bi ju stavila spavati ona je spavala a sad majstorica se odmah diže ma zapravo već kad dođemo pored krevetića ili kreveta nebitno ona kao da osjeti i odmah se budi

dan mi se sveo na kuhanje i pripremanje kašice i uspavljivanje, cicanje mi je prava mala oaza mira jer jedino tad imam malo mira
da ne govorim da se veš za peglanje samo slaže, sva sreća pa imam suđericu, na kavi sa prijateljicom nisam bila od 9.mj.,...........

oprostite na dugom postu ali imala sam potrebu negdje se izjadat jer imam osjećaj da me ama baš nitko ne razumije