Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Željkice niste jedini eto kod nas slična situacija mi se odvikli od dojenja prije mjesec i pol dana ali on i dalje ima faze buđenja usred noći, baš 2 noći ima noćne more pa smo budni po 2 sata. Znači kod nas nije bilo toliko povezano sa cicanjem nego on baš nemirno spava i ima prave noćne more budi se u vrisku i plaču, grozno ko da sanja neki horor!
    Eto skoro će 2 godine i isto kao i mare možda je 2 put odspavao noć do sada

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Željkice niste jedini eto kod nas slična situacija mi se odvikli od dojenja prije mjesec i pol dana ali on i dalje ima faze buđenja usred noći, baš 2 noći ima noćne more pa smo budni po 2 sata. Znači kod nas nije bilo toliko povezano sa cicanjem nego on baš nemirno spava i ima prave noćne more budi se u vrisku i plaču, grozno ko da sanja neki horor!
    Eto skoro će 2 godine i isto kao i mare možda je 2 put odspavao noć do sada
    Mali Mimi da ti nisu to noćni strahovi? More su nešto drugo, obično se javljaju pred zoru i dijete se može probuditi i sjetiti šta je sanjalo. Night terror se u prosjeku obično javlja kad dijete napuni 2 godine i jave se 1-4 h nakon što dijete zaspi. Mi smo to prošli s curkom, pisala sam na noćnim strahovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •