Citiraj Mjestopodsuncem prvotno napisa Vidi poruku
Oprostite na vjerojatno već ponovljenom problemu, ali da ne isčitavam sad sve postove....dakle ja isto više ne mogu...moj mali je 8 mjeseci, super je dijete, jako veseo, odlično napreduje, već se diže, stoji na nogama....jede sve (kašice koje mu radim), ali cica je cica međutim spavanje je horor. Od rođenja, dakle nikada nije prespavao noć. Meni su super noći kada uspijem odspavati 2 po 2 sata u komadu, jer inače se budi svakih pola sata- sat. Prvo su to bili grčevi, pa neko mlataranje ruku, pa sad zubi. Izrasla su mu prva dva donja i vidim da slini i grize sve dakle i dalje rastu. On zaspe lako, doduše na cici ali vrlo brzo. Ja legnem rano s njim i onda krene buđenje i moram ga odmah staviti na cicu inače plač. Dakle cijelu noć visi na cici. Brlja po ustima i ako ispadne opet plač. Dudu neće, niti bočicu. Ja sam već luda. Izgledam kao zombi, imam 45 kg, vrti mi se tlo pod nogama, zaboravljam stvari, postajem opasna za sebe i okolinu....a najveći problem mi je sad postao i nesanica. Mrtva umorna legnem i ne mogu zaspati!!! Čak i kad on zaspe na sat dva ja ne mogu zaspati....UŽAS...plaće mi se i jako su mi tanki živci. Evo trenutno spava već sati i pol, ja sam legla ne mogu zaspati, pa sam se od muke digla. Možda bi ga morala odviknuti od cice, dakle ostaviti s tatom, a znam da to iziskuje plać cijele noći i nisam sigurna da bi mi to bilo još gore.....ne znam više ni što mu je ni što da radim??? UPOMOĆ ako bilo koja zna hvala
Tako ti je i meni bilo s tim da se sad popravila situacija ne budi se tako često ali se svejedno budi i vidi moj post gore znači nije toliko ni sisanje bilo krivo već je nemirni spavač, svašta sanja pa ga to probudi...sad je to 1-2 put po noći ali nekad traje po sat, dva dok opet čvrsto ne zaspi, ako imamo sreće onda samo 5 min. Ono što vidim kod tebe da bi mogla izbaciti je da odvojiš sisanje od uspavljivanja, kad treba zaspati odi makar u šetnju pa nek zaspi u kolicima, ili nek ga muž uspavljuje a ti se makni da te ni ne vidi. Probaj mu ponuditi vodu kad se probudi, a za sebe ja sam isto imala takve poteškoće bila bi premorena i nisam nekad mogla zaspati pa sam si kupila u ljekarni valerijanu (kapsule a imaš i čaj) i ona baš umiruje tako da nakon nje uspijem zaspati (uzmem samo po potrebi), al pošto si dojilja posavjetuj se sa doktorom prije uzimanja.