Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Mislim da ne postoje bebe koje radije biraju krevetić umjesto ruku, koja će radije zaspati sama nego na dojci. Da je tako to bi bilo čudno, a vjerojatno i loše.
Postoje .
Moj sin nije voleo da se uspavljuje na rukama. I to baš sa 2 meseca.
Ili je zaspao dojeći dok sam ja sedela, pa je bez problema nastavljao u krevetu, ili ga je nakon dojenja trebalo češkati po glavi i leđima u krevetu, ali je mrzeo nošenje u rukama kada je pospan.
Nešto sa preosetljivim sistemom za ravnotežu, čini mi se. Dugo se plašio ljuljaške, imao blag oblik morske bolesti, ni sad sa četiri godine ne obožava vrteške i sl., iako mu je ravnoteža savršena ne voli da stoji na nestabilnom.
Nakon ćerke koja je prva 3 meseca prespavala isključivo na meni, sin je bio pravi šok. Pozitivan, jer sam konačno mogla da spavam više od 2 sata u komadu.
Ali nemam savet za eryngium, osim što mogu reći da je potpuno razumem. I moji su imali faze da odbijaju jednu sobu, ili krevet, a ni ja prvih meseci sa ćerkom nisam mogla da se namestim i dojim ležeći udobno, beba nikako nije mogla normalno da dohvati moje ravne bradavice.
Možda treba ipak dati šansu nosiljci još jednom, ako beba hoće da spava u njoj. Sve zavisi koliko često se budi...