Zombiland traje. Ne zbog male, ona se probudi 2x plafon, češće ja budim nju nego ona mene. Puj, puj, puj. Ne pokvarila se!
Al stariji je ispao iz horor filma da mene nauči živjeti bez sna. Budi se 3-5x na noć, ustalilo se da oko 4 ujutro obično imamo scenu jer počne zora, ja tada najčešće dojim malu i ako vidi da me nema u krevetu brzo dotrči i krene žicat da ostanemo budni jer eto, njemu se čini da je jutro. Dok ga ubijedim da mu se fakat samo čini i vratimo se u krevet, oznojim se. Ako sam u krevetu onda samo udari u plač najglasnije što može dok ne pogodimo zašto plače, probudi bebu ili mu dosadi urlanje (budemo previše koma da ga uopće pitamo zašto ovaj put urla).
Sara79, da te (ne)utješim, moj je bio još gori. Od 5 tjedana starosti mi je navečer trebalo po 2-3h da ga uspavam dok bi on urlao i urlao. Onda bi odspavao sat-dva i opet udario u plač. Znala sam u pol noći njega držat u ergu i usisavati. Ter ionako ne spavam pa bar da mucice poćeram...
Po danu bi spavao samo na cici i to 15-20min, čim bi ga spustila u krevetić, kolica, di god, gotovo. Proveo je više od pola prve godine života u ergu. I u njemu bi spavao samo dok sam se kretala. Probaj s nosiljkama, bar će se ona naspavati. Tebi će biti više-manje isto.
Usput, jel se kuži da imam traume od prvijenca?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk