-
Curke..rodila sam 25.6...prva beba..i nemam pomoć bake servisa niti ikoga osim par frendica koje mi povremeno mogu doći i pomoći(naravno ako mogu od svojih obaveza), ali sama sam većinu. Dečko se boji primiti malenu jer je sva sitna i strah ga je, niti ju želi presvući jer eto on to ne želi jer ne zna. Ja sam izmorena jer nisam oka sklopila vec 10 dana(spavaala sam svega mozda 4-5h cvrstog sna) jer uvijek sam u polusnu kad ona spava od straha da ju necu cuti. Navijam alarme na svaka 3h da ju nahranim i pelenu zamijenim, ali recimo danas popodne nakon 3h nije htjela usta ni otvoriti za sisu, a inače i u snu otvori i jede onako uspavana bez problema. Jutros sam i vidjela sukrvicu na pupku no frendica mi je rekla da ocistim Octeniseptom i posušim i da ce batrljak brzo otpasti jer je jako klimav. Navecer oko 11 krenu grčevi i do 2-3 ujutro nesnosno plače(pazim na hranu, ne jedem mahunarke, slatko, citruse, mlijeko,kiselo, slano...) .Ukratko, ja sam izmorena, ljuta i frustrirana jer mislim da sam loša majka i da malena nije zasluzila tako losu majku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma