-
-
-
pogledala sam karakteristike :/ jedna koja me interesirala nema uopće testova a druga od 9-18kg je ocjenjena osrednje.
što bi mi ti preporučila?
-
'preporučila' ti ne bih ništa 
a preporučio bih ti nekaj kad bih znal koliko ti je dijete staro, teško i dugačko/visoko
-
-
kao prvo: nek bude čim duže u AS grupe 0/0+ suprotno od smjera vožnje (nadam se da imate 0+ - ta je do 13 kila)
dalje: kod prelaska u grupu I ja bih najprije gledao rezultate testova i pri tome birao sjedalicu koja kod 'sigurnost' ima barem jedan plus (to bi bile Romerove Duo Plus, King, King Plus i Safefix Plus, Bebe Confortova Iseos Isofix, Maxi Cosi Priorifix...)
no, i najbolji rezultati na testu ništa ne znače ukoliko AS ne 'sjeda' dobro u auto - dakle, kada suziš izbor, pravac dućan s klinkom i autom i isprobavati: kak klinka izgleda u AS i kak AS 'paše' u auto
za iskustva s pojedinim AS imaš ovdje nekoliko tema
-
Mi smo dobili na poklon autosjedalicu Nania 0-18 kg, ali nemam upute za montiranje. Može li mi tko pomoći?
-
ovdje klikni na model AS koju ste dobili i kad ti se otvori stranica s njenim karakteristikama nađi gdje piše "Montage", klikni na pripadajući link i otvorit će ti upute u pdf-formatu
upute za Driver SP Plus su pod modelom Driver, a upute za Cosmo SP Ferrari su pod modelom Cosmo SP Luxe
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma