Stranica 12 od 45 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 2219

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam isto još uvijek jaako napuhana, i to me već počinje živcirati. Menstrualne grčeve nemam zadnja dva dana, samo me tu i tamo malo štrecne dolje, cicke su i dalje velike, ali me više ne bole kao prije.Do jučer sam bila prilično smirena, a onda me uhvatila nekakva panika, ne znam...možda je ipak moj razum popustio silnoj najezdi hormona Probati ću izdržati do 29. s betom...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja kad trebam dobit nemam grčeve nego samo pritisak, al sad taj pritisak kao da varira, malo ga ima pa ga malo nema :?
    (.)(.) također variraju, malo bole jače , malo bole manje, ogromne su , to svakako....krsta malo bole, malo ne..
    moj organizam kao da se ne može odlučit šta će bit, jel jesam trudna ili nisam, nikako na čisto da izađe

mislim da ne idem vadit betu ništa ranije, jedino još i kasnije nego je dr A rekao..

na osnovu čega dr odredi kada se vadi beta?? to je 14. dan od ET, sigurno misli da bi do tada, ako nismo trudni, već procurili, a ako nismo do tad, postoji realna mogućnost da je +!
    tada bi vještica već trebala stići

šta mislite?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bok curke,
    danas mi je 10 dan nakon et, ja sam isto još uvijek napuhnuta, imam menstrualne bolove, (.)(.) poveće al ne više tako bolne. u ponedjeljak idem raditi...baš me zanima kako će to izgledati jer se stvarno vrlo brzo umaram. ići ću betu vaditi na vv 29. ali nisam mislila da ću biti tako nestrpljiva...sada sam kupila test!!! mislim ga sutra napraviti, u četvrtak je bila zadnja injekcija. kaj velite :/ :/ ?

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je 9. dpt i osjećam se normalno, tj nisam napuhana, cike su tak tak, više i ne obraćam pažnju na njih, a menstrualni grčevi pomalo prestaju. Rekla sam mužu da se uopće ne osjećam trudno, na što je on rekao
    da kako ja znam kako se osjećaju trudnice kad to nikad nisam bila . Uglavnom koliko sam čekala vađenje bete, toliko mi je sad sve teže i teže. Nastojim biti hrabra, ali ovu noć sam sanjala da je beta negativna i toliko sam u snu plakala da sam se probudila, a bio je to samo san.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

n&a, mislim da ti je prerano jos raditi test, ak je zadnja pikica bila u cetvrtak, treba barem 5 dana da izadje stoperica iz organizma, jer moze dat lazni pozitivni, al ak ne mres izdrzati, napravi.ja cu vjerovatno raditi test u srijedu pa u cetvrtak betu, al ak test bude minus, onda cu mozda betu samo na vv, jer minus je minus, bar cu bit pripremljena. ak nisam t, stvarno me strah, jer sam ful napuhnuta i tesko mi je i hodati, boi me lijeva strana na pritisak rukom, svako malo me nesto strecne, a kad stavim utric, unutra mi je sve drukcije, nekako cudno, veliko, opce mi nije maternica normalna, al sam citala da to moze biti od utrica, jer on zadebljuje endometrij. ma vise sam umorna od svega!!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vidim da smo sve istog raspoloženja (čitaj šugavog)...ajmo se cure probati malo sabrati i nabaciti smješak i ne baviti se toliko simptomima jer uz ovoliku hrpu hormona koje smo ubacile u sebe u zadnja tri tjedna sve je moguće i svatko na njih reagira drugačije.
    n&a mislim da ti je ipak malo prerano u ponedjeljak raditi test, a da pričekaš barem do srijede :shock:
    Velika

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

joj marta26 potpuno sam mislima s tobom...nisam znala da će ovo biti tako teško psihički! ali jake smo mi žene ! meni je isto dole sve čudno, ali to je vjerovatno od utrića, premda prisjećam se da sam to tek prvi puta primjetila par dana nakon transfera, ma joj neznam!
    ja sam čula da je ok napraviti nakon 3-4 dana!?!
    kaj si se još jače napunula nego prije?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da, baš vidim da smo sve nekak u bad-u! zato cure glavu gore!
    ja sam jučer histerizirala jer nisam mogla naći račun iz ljekarne za povrat novaca, i tak,kaj nije ludo!
    za test,hvala na savjetima, vidjeti ću koliko ću se moći suzdržavati!
    curke, kada ćete doći u petak?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa
    amyx kako si jel sve u redu,se odmaraš. i
    evo bolje sam,ali još uvijek ležim jer se jako brzo umaram. trbuh mi se počeo pomalo smanjivati pa će valjda biti ok. rekao mi je dr A da će to sve proći nakon M, pa ja sad jedva čekam M

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nisam nesto vise nego inace napuhana, al mi to sve teze pada, jer me strah, prosli put mi nis od toga nije bilo, dan, dva prije neg sam dobila me boljela ledja i to je to. sad milijon toga... ja pokusavam sto manje misliti, tak sam si prebukirala dane s druzenjima, sutra rostilj s curkama, jeeee!! uglavnom sam ok volje, al me na trenutke fakat zbedira, ne moze se drukcije, to je normalno, bilo bi cudno da smo skroz cool

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da li je moguce da mi se od utrica stalno spava? prespavam vecinu dana, a dok sam "budna" onda sam tako pospana da jedva napravim ono sto moram.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moguće je da ti se spva,pogotov ako ih piješ, mada se meni spava kako god da ih upotrijebim

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ah dobro,nisam jedina ne pijem ih,mislim da je super sto cu se konacno naspavati, ali me pece savjest sto nemogu napraviti neke stvari koje bi trebala

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga Dodirko baš mi je žao što ti je beta negativna . Odmor, glavu gore i ponovno na jesen.

Sve curke koje čekate betu, želim vam sreću od sveg da vaše mrvice ostanu s vama sljedećih 9 mjeseci.

Ja sam danas bila na prvoj punkciji. Živa jesam i donekle sretna jer imam od 16 izvađenih 11 dobrih :D , ali najgore je to što sam injekciju za bolove dobila u 8h a došla na red u 12h. Onda me više ništa nije držalo.

Svim curama koje dolaze u ponodjeljak da vide svoje rezultate oplodnje želim što bolji uspjeh

Poseban pozdrav mimimuc, boženi, jelenkić i ostalim curama koje su se danas hrabro držale

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj slavonka2 prvotno napisa
    ... ali najgore je to što sam injekciju za bolove dobila u 8h a došla na red u 12h. Onda me više ništa nije držalo.
    Tek u 12 sati :? ? Pa zbog čega tako kasno? Ja sam isto danas bila gore i nije mi se činilo da je neka pretjerana gužva. Bilo je barem napola manje ljudi nego inače subotom.

Danas štoperica, a u ponedjeljak akcija. Samo da nađemo barem 1 js. Dr. misli da se jedan folikul (od dva) počinje pretvarati u cistu :? . Vibrice na "Odbrojavanju" su dobrodošle.

svima.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

E...da, Slavonka2, čestitam na uspješnoj punkciji :D .

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

amyx
    Draga imaš pp.

---------------------------
    ja 83 endo,pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82.sve ok
    1 IVF vv - u tijeku menopuri :D :D :D

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

slavonka2čestitam na uspješnoj punkciji lijepom broju js :D :D

gabi sretno u ponedjeljak na punkciji da prođe što brže i bezbolnije

-------------------------
    ja 83.endo.pcos
    2007.op.endo lpsc
    mm 82 sve ok
    1 IVF vv - u tijeku menopuri :D :D :D :D

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ana- imaš pp

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

n&a, jesi radila test? ja cu biti gore vjerovatno vec u 7, da budem s tim sto prije gotova.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

startamo.......od danas je mž šmrkalica u utorak smo na VV :D

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa
    n&a, jesi radila test? ja cu biti gore vjerovatno vec u 7, da budem s tim sto prije gotova.
    jesam, nisam više izdržala, probudila sam se jutros u 6!!!
    uglavnom test je negativan, sve mi lađe potonule...što je najžalosnije više od onih brojnih simptoma nemam NIŠTA. (.)(.) splasnule, trbuha više skoro nema, ne osjećam se više napuhnuto, trbuh možda još malo,ma joj neznam više

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

n&a, pa koji ti je dan da si već radila test?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

n&a draga nemoj se žalostiti, pa stvarno je još prerano za test . Što si tiče dolaska 29. sestra mi je rekla da dođemo oko 8 vaditi krv,a nalazi su kod dr-a onda oko podne.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas mi je 11 dpt. Malo sam bila razočarana al čekamo petak u nadi da će ipak biti sve ok.
    na šalteru su rekli da se može doći do 11 pa još razmišljam kada doći, neda mi se gristi nokte 4 sata, jedino ako ne dogovorimo neku dugu kavu???
    curke, hvala na podr

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj n&a prvotno napisa
    Danas mi je 11 dpt. Malo sam bila razočarana al čekamo petak u nadi da će ipak biti sve ok.
    na šalteru su rekli da se može doći do 11 pa još razmišljam kada doći, neda mi se gristi nokte 4 sata, jedino ako ne dogovorimo neku dugu kavu???
    curke, hvala na podr
    MA i ja sam mislila doći kasnije, ali ne znam do kada treba doći da bi nalaz bio isti dan!? Cure s iskustvom, možete nam pomoći, u koliko ste vi sati dolazile vaditi betu!?
    Kava, svakako....drago mi je da si bolje

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

svim curkama hvala na podršci !!!
    čekalicama puno sreće

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

n&a drzim ti fige da je lazno pokazao. kad onda da dodjemo gore, pa da odemo na kavu da nam bude lakse? u neko vrijeme da se dogovorimo. ja jos uvijek napuhnuta s velikim cickama, al to sve moze bit od utrica, a opet, nadam se da ipak nije

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

možemo oko pola 8, mislim da stvarno nema smisla ranije!
    ma ti si prava mala trudnica
    javi svakako rezultate ako ćeš raditi doma ili privat

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala curke moje i ja sam ponosna što ih je lijepi broj....

Samo da se još dobro i oplode i nitko sretniji od nas

Nije bila jako velika gužva, nas 17 na punkciji, ali prije nas su bili transferi i curke od doktora L. jer je kod A bila gužva...

I tako je moje čekanje bilo dugo i teško, ali isplatilo se pored njih 11 js

Ali nadam se da više neću morati ponavljati, jer nije baš iskustvo za pamćenje... iako se nisam dala...ni glasa... :D

i svim curama vibrice za sreću bilo za čekanje punkcije, bete ili stanica koje su se oplodile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

svima ~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba a mislim danas posebno na našu Gabi da bude sve ok danas na punkciji, a pozdravljam i Bab.....

K.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Curke jeli uvijek punkcija 13dc ili kak dr. odredi.
    Svim curama na današnjim punkcijama ili vrečanju embrija da su što bolji i da ih je što više želim vam

----------------------------------
    ja 83 endo.,pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82 sve ok
    1 IVF vv - u tijeku menopuri :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure, ja jos nisam u postupku pa vas samo citam i posto nemam savjeta jer nemam iskustav zelim vam samo reci da ste sve jakoo hrabre, bila sam 16.5. tamo i vidjela ta razocarana lica i jedno sretno, jako me pogodilo i svim a vama zelim da imate super js i da vam je beta veelika i da vam se malisani prime, sretno svima koji su u postupku

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro curkice moje...
    Ja isto šaljem svima pozdrave, a posebno našoj Gabi koju danas čeka punkcija.
    Kadauna i nadam se da si brzo opet s nama u borbi za malog

ana- baš si mi pročitala misli...to sam i ja htjela pitat naše pametnice...
    Prošli put mi je punkcija bila 12 DC, a ovaj put mi subota pada na 11 DC, a ponedjeljak na 13 DC. Sad me zanima tj. strah me da mi taj 11 dan ne bude prerano, a 13 dan prekasno...kaj vi mislite????

Hvala svima i

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bab to i mene brine naime meni u subotu pada 13dc,ali koliko čitam nisam vidjela da ima puno cura koje koriste menopure naime ja od 3dc koristim po 3 ampule menopura,uz sprej 3x1 i vaginalete,pa se brinem da me nebi dr.poslao prije na punkciju.Sutra ću valjda saznati kad mi je 9dc jer se brinem da mm neće moć dobiti slobodno.Imam još jedno pitanje od 3-5dc sam dolazila oko 7.30 ali mi je sada sestra rekla da dođem ranije oko koliko?

Sretno danas svima i .

--------------------------------
    ja 83 endo.pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82 sve ok
    1IVF vv -u tijeku menopuri :D :D :D :D

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ana-, nisam nikad bila u stimulaciji pa ne znam baš odgovor na tvoje pitanje, ali mislim da se ne moraš brinut oko toga, pa dr.-i to rade već jako dugo i mislim da će oni znat koje je pravo riješenje...i za tebe i mene i sve ostale koje muče ovakva pitanja

A što se vremena tiče, možda te sestra nekaj krivo skužila kad ti je rekla da dođeš ranije, možda nije vidla da ideš samo na folikulometriju :/ , meni su rekli da dođem u srijedu u pol 8 gore, tak da ne znam.

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i moj je test 11d negativan sutra vadim betu...

ineska111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok cure,
    jutros sam bila na VV, 11 dc. Trebamo vraćati smrzliće ovaj mjesec. Dr kaže da na UZV još uopće nema folikula. Inače ciklusi su mi 26 d, a O obično 13dc, te sam zaključila da je ovaj ciklus vjerojatno anovularan. Totalno sam razočarana i strah me da ništa do jeseni jer njima još malo počinju godišnji. Rekao mi je neka ipak dodjem za dva dana. Zna li koja od vas, mogu li se vraćati smrzlići ako nema prirodno folikula i ovulacije taj ciklus? Je li koja imala takvo iskustvo?

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

blizu nada umire zadnja još uvijek postoji šansa da se sutra pokaže drukčije uz tebe smo što god da se dogodi drži se i .

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

babmožda će glupo zvučati ovo pitanje ali me zanima od kojeg dana se mijeri folikulometrija. :? :?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ana-, nema glupog pitanja, ima samo glupih odgovora

Gle, ja ti nažalost mogu reći samo iz svog (klomifenskog) iskustva...
    3DC sam bila na UZV-u i taj dan počela pit 2x1 klomifen i tako 5 dana. 8DC sam opet na UZV-u i onda će mi reći kad da dođem na novu folikulometriju. Ja sam imala još jedan UZV nakon tog 8DC i onda je bila štoperica pa punkcija.

Ali sve ti je to individualno...i najbolje da slušaš svog dr. koji te prati.

Eto, nadam se da sam bar malčice pomogla

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa
    ana-, nema glupog pitanja, ima samo glupih odgovora

Gle, ja ti nažalost mogu reći samo iz svog (klomifenskog) iskustva...
    3DC sam bila na UZV-u i taj dan počela pit 2x1 klomifen i tako 5 dana. 8DC sam opet na UZV-u i onda će mi reći kad da dođem na novu folikulometriju. Ja sam imala još jedan UZV nakon tog 8DC i onda je bila štoperica pa punkcija.

Ali sve ti je to individualno...i najbolje da slušaš svog dr. koji te prati.

Eto, nadam se da sam bar malčice pomogla
    bab hvala ti,nadam se najboljem a sutra ću znati kaj će biti dalje i nadam se najboljem. i .

-------------------------------
    ja 83 endo,pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82 sve ok
    1 IVF vv -u tijeku menopuri :D :D :D :D

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tak treba ana-,samo hrabro naprijed... nada umire posljednja

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj BLIZU prvotno napisa
    BLIZU sretno, držimo fige
    javi se svakako sa rezultatima

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BLIZU, držim palčeve!
    Ja od četvrtka svaki dan kampiram gore, od subote sam na gonalima, 2 kom, danas bila i još uvijek sam na 2. Pitala sam dr po čemu određuje tko prima koju jačinu stimulacije, a on meni veli ODOKATIVNO. Sad sve znam, jako je dragi . Pauza od metropole je 2 dana i onda opet. I uopće nije problem sam se piknuti!!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj BLIZU prvotno napisa
    nije neka utijeha,ali pridružujem ti se u negativnom testu kao i svima ostalima kojima ovaj mjesec nije donio ništa osim tuge.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

joj, joj, joj cure BLIZU , bony

pa hoće li više ovaj mjesec više krenuti??
    Tako sam velike nade polagala u svibanj (samo zato što sam vidjela da prošli svibnji uopće nisu bili loši - dapače.... ali i zato što su mnoge od nas bile u postupcima i još jesu). Bože, stvarno u ovome nema regularnosti, pravila......

Držite mi se i do sljedećeg pokušaja

a sve ostale čekalice bete:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da pojačate listu svibanjskih trudnica

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ok, onda se vidimo u pol 8 gore, pa cemo na maratonsku kavu do pol 12 uf, meni je pozitivno sto mi jos m nije dosla barem, prosli put mi dosla 9 dana nakon transfera, barem neki pomak

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jutros sam bila na drugoj folikulometriji (10 dc).. dr. A. je bio jako ozbiljan i šutljiv .. i već sam uhvatila kvaku hoću van ..
    Kad čujem komentar " Večeras štoperica !!! u srijedu Aih " a ja :shock: :shock: :shock: - pa zar već :shock: (prošli put Aih je bio 17 dc)..

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme, šiškice, mora da ti je to bilo veliko iznenađenje!!! Puno sreće u srijedu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •