Stranica 18 od 45 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2219

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno NEGATIVAN TEST A POZITIVNA BETA ?!?

CURKE !!!

Da li je neka od vas imala iskustvo s negativnom testom za trudnoću a pozitivnu betu ???

10.06. idem vaditi betu, a test (kućni) pokazao da nisam trudna ?!?

Utriće stavljam svaki dan 3x2 već drugu kutiju.

POMAGAJTE JER SAM LUDA i ZBUNJENA :? :? :?

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

slavonka2, ako 10. ides vaditi ß, cini mi se da si puno prerano napravila kucni test. Nemam slicna iskustva, ali koliko znam, ima puno cura koje su imale negativan test i pozitivnu ß, i vjerujem da ce ti se javiti.

Do tada, mislim da bi se trebala opustiti ( mada znam da je to iscekivanje jako napeto i stresno) i ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu tetu ß 10. 6.

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Osjećam da sam iznošenjem svog mišljenja pokrenula nešto loše …drago mi je da su se strasti slegle, a žao mi je ako sam nekog povrijedila, uzrujala ili ….što već… nije mi bila namjera…
    Ono dobro što ja mogu zaključiti iz svega ovoga je da se neke cure boje punkcije, neke ne, neke boli punkcija, neke od punkcije više boli neuspjeh, neke su razgovarale s biologom, a neke nisu, neke su potpisale papire, neke ne, neke razmišljaju o promjeni klinike dok su neke toliko emocionalno povezale da im je teško otići negdje drugdje, nekima je uspjelo od prve nekima i nakon brojnih pokušaja još uvijek nije, neki misle da kvaliteta opada s kvantitetom, neki misle da to nema veze jedno s drugim, nekom je transfer 2 dan čist ok, nekog ljuti…puno različitih priča, različitih iskustava, mišljenja…ono što nam je svima zajedničko osim iste ne/ispunjene želje je da svi volimo svoje doktore i imamo puno povjerenje u njih jer inače ne bi bili tamo, reputacija bolnice i kvaliteta rada su neupitne.
    Što ja mislim i apsolutno nitko se ne mora složiti s tim niti ikog to tražim je da i kod najsavršenijeg sustava kada dođe do preopterećenja na nekim mjestima dolazi do pucanja sustava. Kolika je razina opterećenja koji neki sustav može izdržat, gdje će doći do pucanja, kakve će biti posljedice i na koga će se i kako odraziti… ne znam…na mene se odrazilo tako da me je sada strašno strah da mi se takve stvari opet ne ponove …

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Čemu žurba? Niti jedan test ti neće pokazati "+" tjedan dana prije bete. Nekima je bio negativan i nakon pozitivne bete. Opusti se i pričekaj još tih 7 dana.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: NEGATIVAN TEST A POZITIVNA BETA ?!?

Citiraj slavonka2 prvotno napisa
    CURKE !!!

Da li je neka od vas imala iskustvo s negativnom testom za trudnoću a pozitivnu betu ???

meni je test 13 dan bio negativan a beta mi je bila 14 dan 100
    naravno da je moguće
    nastavi dalje s utricima
    beta ti mora biti peko 300 da bi se malo vidjelo na testu
    a mislim da je tako bilo i sa mnom

nadam se da je kod tebe

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga Natalina,

potpisujem sve ovo

Osjećam da sam iznošenjem svog mišljenja pokrenula nešto loše …drago mi je da su se strasti slegle, a žao mi je ako sam nekog povrijedila, uzrujala ili ….što već… nije mi bila namjera…
    Ono dobro što ja mogu zaključiti iz svega ovoga je da se neke cure boje punkcije, neke ne, neke boli punkcija, neke od punkcije više boli neuspjeh, neke su razgovarale s biologom, a neke nisu, neke su potpisale papire, neke ne, neke razmišljaju o promjeni klinike dok su neke toliko emocionalno povezale da im je teško otići negdje drugdje, nekima je uspjelo od prve nekima i nakon brojnih pokušaja još uvijek nije, neki misle da kvaliteta opada s kvantitetom, neki misle da to nema veze jedno s drugim, nekom je transfer 2 dan čist ok, nekog ljuti…puno različitih priča, različitih iskustava, mišljenja…ono što nam je svima zajedničko osim iste ne/ispunjene želje je da svi volimo svoje doktore i imamo puno povjerenje u njih jer inače ne bi bili tamo, reputacija bolnice i kvaliteta rada su neupitne.
    Što ja mislim i apsolutno nitko se ne mora složiti s tim niti ikog to tražim je da i kod najsavršenijeg sustava kada dođe do preopterećenja na nekim mjestima dolazi do pucanja sustava. Kolika je razina opterećenja koji neki sustav može izdržat, gdje će doći do pucanja, kakve će biti posljedice i na koga će se i kako odraziti… ne znam…na mene se odrazilo tako da me je sada strašno strah da mi se takve stvari opet ne ponove …
    strasti su se smirile, hvala Bogu i ja sam prva za iznošenje mišljenja... stvarno jesam. Nego sam htjela malčice ukazati i u našu nestrpljivost, naše ogromne želje i vjerujem da ponekad osjećamo recimo nepravdu možda tamo gdje je nema.....

Svi smo mi na VV-u ili u Petrovoj ili u pol. IVF ili u CITO Split radi iste stvari i daj Bože da nam se čim prije i dogodi.

Strah je normalan, budi sigurna....... I mene je strah svaki put prije postupka, do sad sam ih imala tri, a 2x nije ni došlo do ET-a i to na VV-u. Kažu da nije bilo j.s. drugi put u prirodnom također punktiran 1 folikul, ali nema jajne stanice. Koga da okrivljujemi? Njih? Sebe? Bad luck?

Šaljem ti virtualni zagrljaj otjerat ćemo mi taj strah i doći do svojih bebica, a kad, kako i na kojoj klinici, to valjda sam Bog dragi zna.......

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Na testu za trudnoću piše da reagira na betu od 20, tako a mi nije jasno kako je moguće da nakon bete od 300 bude negativan (jedino ako je neispravan). Naravno, vađenje bete je jedino važno, testić je predigra.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kato.klik jesu li vidjeli šta je????????????????????

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je beta bila 100 a test negativan :?
    a moguće i da test nije dobar a znam da nisam bila jedini slućaj

daj Bože da ima više negativnih testova sa pozitivnom betom...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja sam se danas "oprostila" s VV-om i već mi jako nedostaje... sljedeće preglede obavljam negdje drugdje, moj me dr danas "otpustio".

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

andream a gdje ćeš nastaviti dalje
    ja još ne znam gdje ću... dr. L. mi je rekao da imam još vremena za to i da će mi reći kamo da idem. A najvjerovatnije ce mi reći za Merkur... :?

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

andream sad sam vidjela tvoj potpis

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dorica, imaš pp da ne offtopicharimo.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sretna35 da imamo i tu informaciju hihihihi...mali pišulinac

dorica meni nije doktor sam ništa sugerirao, samo me pitao šta sam ja mislila, a onda mi preporučio doktore sa te klinike....definitivno fer i pošteno i korektno....

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Natalina prvotno napisa
    natalina sad čitam i mislim da si ovo baš lijepo napisala..ja se pronalazim u ovom

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Re: NEGATIVAN TEST A POZITIVNA BETA ?!?

Citiraj slavonka2 prvotno napisa
    CURKE !!!

ne piše u potpisu u kojem si postupku bila !!!

I ja vadim betu 10.6. (možda) i moram ti reći da mi ne pada napamet igrat se s testom do 9.6. ak bude negativan ponovit ću ga 10.6. ak opet bude negativan betu neću ni raditi..
    opusti se i uživaj..
    sad se pravih pametna zato što sam još uvjek 8) a već sam MM upozorila da za koji dan kreće totalno ludilo ..

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Također smatram da je prerano raditi test tjedan dana prije bete. Dapače puno prerano..

Strpi se još malo, koliko kod znam da je teško i vjeruj u +!

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok curke!
    I ja idem 10.06 na betu. Meni je ovo prva beta pa me interesira kolika mora biti da ima nade?Da li se uputnica predaje na šalteru? Koliko se čekaju rezultati? :?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jasna09 prvotno napisa
    Bok curke!
    I ja idem 10.06 na betu. Meni je ovo prva beta pa me interesira kolika mora biti da ima nade?Da li se uputnica predaje na šalteru? Koliko se čekaju rezultati? :?
    u kojem si postupku bila??? sve što je troznamenkasto je super

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Predaš uputnicu oko 8 na onom šalteru u lijevom hodniku i čekaš da te prozovu iz labosa.Nalazi su gotovi oko 11-12, a saznaš ih na način da te doktor prozove i obznani ti ih!

Pa šanse su ti jednake u svakom postupku, bio on prvi ili peti ako je sam postupak dobro prošao i tijelo dobro reagiralo na terapiju.
    Nama je za prvi put dala šanse 60% i eto, uhvatilo se...

Držim fige za visoku betu!!!!!

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sad tek vidim da sam krivo pročitala tvoje pitanje!
    Pa si i automatski dobila krivi odgovor!

Ali troznamenkasti broj bi bio odličan!!

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kata.klik meni je to rekao vjerovatno zbog lošeg iskustva na Sv.Duhu. ovaj put bih išla radije po njegovoj preporuci jer jedino njemu vjerujem

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo vratila sam se sa VV. I ne bi vjerovali ali nije bila neka gužva.

Dakle mi na FET ipak idemo na jesen. Kaže dr da hoće da mi se sve to full smiri. Lijevi jajnik je ok a desni je još malo u komi od puuuno folikula i HS.

Imamo 4 super smrzlića koji nas čekaju do jeseni, I potpisala sam onaj misteriozni plavi papir o smrzavanju.

Rekao mi je još dr A da dobro iskoristim ljeto,citiram "sunce,more,vino,sol,uhvatite muža i dobro ga iskoristite ovo ljeto bilo kad i bilo gdje"

jedva čekam

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tko bi rekao da nam dr može biti tako direktan, ja ga takvog ne poznajem očito su godišnjaci svima blizu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da,da i ja sam se malo iznenadila.Još mi je rekao da moramo sad nadoknaditi sve što smo propustili zbog HS

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kad ti je doktor tako naredio, nema tko da mu proturječi! lijepo na more, sunce (kad izađe, ako izađe), uz vino i sol i :D pa po mužu

(baš mi je drago da sam te upoznala!)

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I meni je drago da smo se konačno upoznale

Sada svima do jeseni kad se opet družimo. Naravno da ću biti prisutna na forumu uvijek, a sad se odoh baciti na muža. Moram slušati doktora

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

lol: jaoj Amyx - kako sam se nasmijala........
    A ja stvarno mislim da je Alebić itekako opušten kad može biti. Mislim da si ti Amyx potakla upravo tu opuštenu atmosferu..... Ako se ne varam, tebi je nakon punkcije i onih 17 izvađenih j.s. ali uglavnom zbog preostalih koje nije punktirao rekao da se sad malo skulirate zbog mogućnosti xxxxxx-struke trudnoće....... mislim i to zna vjerujem reći drugim pacijenticama ali drugačije.....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma da nakon punkcije mi je rekao sex ni pod razno, a sad kaže da moram sve nadoknaditi . danas je stvarno bio dobre volje i cijelo vrijeme je nekaj pričao. Čak mi je rekao i da sam mu se pozgodnila nekako u zadnje vrijeme i da ne bi čovjek rekao da sam bila bolesna . Lud čovjek nema šta. Ma presuper mi je taj naš dr

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma dr A je genijalan. Ja se zabušila u njega dana u ordinaciji, kak se samo od srca nasmijao
    amyx, ksena jeste vi kojim slučajem one dvije kaj su pričale pred vratima sestre dok je iza vas bila jedna u crnome?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa mislim da smo to bile mi.nisi mogla promašiti moju crvenu torbicu po kojoj me i milivoj73 pepoznao . Kaj se nisi javila ?

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma poslije sam odvrtila film u glavi i načine raspoznavanja... bila sam u tom momentu u depri zbog folikula.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

draga moja, ma bit će ti folikuli ok. Meni isto malo sporije rastu,ali rastu. Vidjet ćeš da će bit ok

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja sad čekam nalaze svoje i od MM pa se moram javiti 3 dc. Zanima me šta se obično radi taj famozni treći dan :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hi Tomislava

odgovor ti se vjerojatno neće sviđati....... taj treći dan će ti doktor pogledati nalaze skupa s tobom i vjerojatno će te pregledati uzv......

to je neobično i meni svaki put, ali stvarno svaki put vrlo nezgodno... joj, joj, joj, ali se navikneš nekako i on to na dan radi x-puta i tako cijeli tjedan, mjesec, etc. ....

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

:/
    Ok izdržat ću to, valjda, i još nešto pošto mi je jedan jajovod neprohodan da li ću uopće ić na inseminaciju ..........

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ako je od muža nalaz ok mislim da bi mogli probati čisto iz razloga da nešto radite dok čekate IVF

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok cure!

ja sam novo-stara na ovom forumu. Novo sam registrirana, a već pratim forum oko 2 godine. Moram priznati da ste mi sve vi puno pomogle kada smo MM i ja ustanovili da naša bebica neće doći tako lako. Izgubila sam jedno godinu dana kod privatnog g. koji mi je napravio 7 ciljanih, a nije me uopće uputio niti na jednu kliniku za POM :/ . Uglavnom snašla sam se sama nakon što sam dobro proučila sva vaša iskustva. I sada sam na VV jedno godinu dana.
    Registrirala sam se, jer sam htjela pitati da li je neka od vas imala dogovor za ET u 6. mjesecu, ali ju je doktor odbio do jeseni? Meni se to dogodilo.
    Nisam nezahvalna, jer se doktor zbilja trudi (kao i cijeli tim tamo) i od 11. mjeseca prošle godine sam već bila na 3 nestimulirana (na žalost neuspješna) tako da mi nije teško čekati do jeseni (iako moj FSH vrišti da sve ima svoj kraj ). Na žalost VV je probio budžet za postupke i moraju malo rasčistiti. Samo me je strah što će biti na jesen...morati će razrjeđivati postupke u odnosu na do sada.
    Želim svim curama koje su trenutno u postupcima i vidimo se na jesen.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Amyx, krenite u akciju pa možda do jeseni pohodiš VV kao trudnica. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

amyx sretno na jesen

ja sam sutra na folikulometriji, a ako ovaj aih ne uspije, početkom 9 mjeseca me očekuje ivf, ako nešto ne napravimo na godišnjem

jelenkić ima nas više sa sporo rastućim folikulima

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Marnie imaš lijep avatar-sliku

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Marnie imaš lijep avatar-sliku

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kata.klik super za pišulinca čestitam

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo curke da vam se javim danas bio transver od 7 blastica vračene su nam 2 prekrasne :D :D :D :D napokon su s nama,a sada nam preostaje čekanje ß 17.6.

svima puno puno i

-----------------------
    ja 83 endo,pcos
    2007.op.endo lpsc
    mm 82 sve ok
    1 IVF vv-čekamo ß

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trebam pomoć za prijateljicu, a nisam na ovoj klinici pa vas molim da mi kažete oko koliko sati treba doći na VV u subotu, ako joj je tada 3. dan ciklusa? Hvala!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

aenea, što prije, najbolje odmah iza 7 jer već tada počinju folikulometrije a subotom i osoblje voli što prije završiti s poslom.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mž ima punkciju u subotu...prošle subote su bile užasne gužve , nadam se da ove neće...
    doduše evo večeras samo 4 cure na štoperici sad ne znam koliko ih se same pikaju...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno PANIC ATTACK

mayday mayday!!!!!!!! panic attack jutros žešći! prvo, zaboravila sam na vaginaletu sinoć, pa kad sam jutros skontala sva sam se nasekirala. a nisam baš spavala jer nisam bila najsigurnija da ću si znati sama dati inekciju gonala (bez sestre da me nadzire)... uglavnom, nadam se da sam uspjela, bilo je malo živciranja i vike na muža (joj, jadan on sa mnom).
    sutra ću to prepustiti sestri....

i onda sam zaboravila dokad moram sprejat suprefact, pa sam već teško disala........... :shock: :? jel se i vama to nekad događa?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa
    mž ima punkciju u subotu...prošle subote su bile užasne gužve , nadam se da ove neće...
    doduše evo večeras samo 4 cure na štoperici sad ne znam koliko ih se same pikaju...
    mi smo sutra gore izjutra na folikometriji, ako me skužiš povuci me za rukav, bit će mi jako drago! sretno u svakom slučaju!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ksena, i meni su se ruke tresle kad sam si prci puta sama davala gonal, al sada to ide već samo od sebe. kaj se tiče vaginaleta, nemaš frke kaj si zaboravila, nije toliko bitno, ja ih već 4 dana ne stavljam jer sam potrošila.
    sutra sam gore, opet, uz nadu da ću biti sretnije ruke. pa ako koga skužim, javljam se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •