i veli dr meni zadnji put da nije ni čudno da ga naši muževi ne vole kad im brani ono najvažnije - sex!!!!!!!!![]()
i veli dr meni zadnji put da nije ni čudno da ga naši muževi ne vole kad im brani ono najvažnije - sex!!!!!!!!![]()
Ja sam mislila da samo moj M gunđa ali šta je tu je dr A zgodan i zabavan![]()
![]()
oho, zainteresirali smo se mi za ovU temu, ajmo poseban topic otvorit pod imenom "Dr ALEBIĆ: ZA ili ZA"? , jer PROTIV nema![]()
sve sam pomalo ja ljubomorna na vas koje s njim s vremena na vrijeme ćaskate, a ja samo uletim i izletim iz ordinacije![]()
![]()
kao da me neko goni ( ali to su stari strahovi dok nas je još dr Jukić jurio, vikao na nas i bio ljut
)
Da, baš bi mogli otvoriti posebnu temu za dr A jer će nas tu moderatorica vjerojatno našpotati zbog ovakvih rasprava![]()
e stvarno ste me dobro![]()
a propos našeg najdražeg doca ,a da znate kako će vam tek biti drag kada budete trbušaste ( ovo za one koje još nisu)
Evo, neko vrijeme nisam bila u blizini kompa, pa da prijavim također betu od 0 bodova (15.06.), ali još više me razočaralo što od preostalih embrija, ne znam točno koliko ih je bilo (9js, 2 embrija vraćeno, bilo još embrija, ali ne znam koliko) nisu doživjeli smrzavanje. Šmrc! Dr A. mi je rekao da dođem u 10. mj. na dogovor.
Jel netko od cura zna, nakon koliko vremena od stimuliranog postupka se može ići na prirodni (klomifenski)?
Posebni pozdrav mayi3, misli da smo zajedno bile na punkciji i transferu. Jesi li ti isto kod Alebića?
Jedan mjesec pauziraš i već sljedeći možeš na klomifen
Amarya ja sam u istoj situaciji šta se tiče embrija . Kad si ti saznala da nije bilo ništa od zamrzavanja,ja čekam betu 26.06 i neznam da li da ih zovem ranije ili čekam do 26 tog
Ja sam saznala kad sam zvala dr. A da prijavim betu. Tako mi je i on rekao.
amariya možeš li mi reći jesi li dr.A.zvala na mob. ili na vv na neki broj i u koje vrijeme ja vadim betu u petak pa moram javiti pa neznam kad da zovem ,a napiso mi je broj mob.
Cure jel imao netko iz Dalmacije problema oko dobivanja putnih naloga?Ja jutros dođem kod ginekologa po uputnicu i putni nalog,veli on,upitnicu ću vam dati putni nalog ne,jer je to kontola i ultrazvuk 8.dan ciklusa što ste mogli obaviti i ovdje.Ubuduće putne naloge dajem samo za postupak ICSI.Mislim da nije u reduŠto će biti kad ću morati ići češće tamo? :? Do sad sam bila samo dva puta. :/
Ja nikad nisam imala problem i to nisi mogla napravit kod njega jer on neće radit ivf pa to u zg ni ne priznaju i to mu reci.Ja svaki put dobijem putni.Moja preporuka mijenjaj ginekologa ili ga prijavi jer je to tvoje pravo.
da, dr A je baš jako fin i zgodan, a dr L. je stariji dosta pa možda nije tako zanimljiv ali je zanimljiv na drugi način.ugodno ga je slušati, stvara povjerenje,,trudi se oko svihamyx prvotno napisa
Kako kome nekome je dr L zanimljiviji više od dr A bez obzira što je stariji i nije stariji puno već nekih 6-7g.
Mislim da smo totalno skrenule s teme o MPO.
A jeste lude, ha,ha.amyx prvotno napisa
Super je nas dr. Alebic imam osjecaj koliko se cujemo da smo postali i frendovi, sve je vec upamtio o meni osim povijesti bolesti, zna i od kud sam i šta radim jer uvijek malo procavrljamo dok me pregledava.
Oba dva su doktora zaslužila da otvorimo posebne topiće samo za njih, zapravo... i ako ovo čitaju nek znaju da ih njihove pacijentice obožavaju. Meni već uistinu nedostaje cijela ekipa VV (tko bi rekao da se to uopće može reći za doktore i medicinsku ekipu)![]()
ne znam, meni dr L izgleda dosta stariji. Bila sam u pon, pa sam čula da cure komentiraju da je drA oženjen.nela. prvotno napisa
A dr L, pretpostavljam da je ali ne spominje nikog svog. Iako, sam ja šutljiva pa ni ne komuniciramo previše
Gargamelice hvala ti na odgovoru.Poslala sam meil na hzzo.Pa ću viditi što će mi odgovoriti.Ili sam baksuz ili nemam sreće.Nikad nisam ništa tražila od liječnika.I sad kad mi treba nešto,oni mi to uskraćuju
.Pa tek sam iskoristila dva putna naloga,a koliko će mi ih još trebati dok dođem u sami postupak.Ne znam što da kažem.Ovo mi je već 4 ginekolog,ali čini mi se ako se to ponovi da ću potražiti novog :/
meni je npr. Lučinger puno šarmantniji i zanimljiviji od Alebićanela. prvotno napisa
![]()
i da definitivno smo skrenule 8)
ali ne samo sa teme o MPO
![]()
Kadauna (napisa):
Citat:
a kako ne bi istraživali dr A, zar nije pravi materijal za istraživanje, mlad, crn, visok, zgodan, obrazovan
Nato, e pa s ovim se u potpunosti slažem.......
i da ...... Pirice uistinu se nadam da ovo ne čita
ili da ne čita njegova žena , to je još gora varijanta
curke, dobro još ako oni čitaju, ali ako ovo čitaju - mužići?![]()
amariya pozdrav i tebiznači nisan jedina koja NIJE trudna
(od nas 7 za njih 4 znam da jesu)
andream prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
vidiš, to mi nije palo na pamet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ova ti je na mjestu, mi se brinemo šta će reći dr A ili njegova žena, a o muževima ni riječ!!![]()
![]()
![]()
p.s. nisam se dugo ovako zabavljala na forumu :D:D
:D
![]()
Ela28 svakako inzistiraj na putnom nalogu jer na to imaš pravo.Ela28 prvotno napisa
ako je mpo-ovac napisao da moraš doći 8dc, tvoj ginekolog ti mora dati uputnicu i putni nalog. ako ti ne da, nazovi liječničku komoru i reci im za to.
oni te onda pitaju ako želiš da im kažeš koji je to liječnik i da će ga oni nazvati.ja sam zvala jer mi moj ginekolog nije htjeo naručiti hormone.
od tada sve super
sretna35 hvala na odgovoru.
mi došli 10 do 9 i sestra nije ništa rekla što smo kasnili, a bilo ih je za vađenje i poslije nas
Reni76 dok.A je samo napisao kontrola sa nalazima hormona i androloškim nalazima,ali problem je bio što ja uz sebe nisam imala nalaz hormona kad me nalaz čeka u kartonu,tako mi je rekla sestra na tel,i u razgovoru na prošlom pregledu liječnik A mi je rekao da dođem 8.dan ciklusa ali nije to napisao na povijest bolesti.Malo mi je bed zvati liječničku komoru i još reći ime liječnika.Još ako mu kažu da sam se ja to žalila :/ Ne znam ni sama.Vjerujem da sad neću ići više prije jeseni pa ću onda viditi što će biti![]()
Evo da vam se i tu javim danas vadili ß 1222.4,a u petak ponovo da vidimo koliko če se poduplati dr L. je prezadovoljan,a pošto več imam trbuh našalio se s nama i pitao kaj trebam roditia ja na to ne još a on veli onda za 9 mjeseci :D :D :D :D :D :D
----------------------------------
ja 83 endo.pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1.IVFstim vv - ß 1222.4 :D :D :D
oba![]()
su s nama
kako se samo dobro osjećaš danas cijeli dan, jelda?! joj, divota :Dana- prvotno napisa
Osječaj se nemože opisati,a to želim i svima vama odnataša prvotno napisa
,sad još čekamo u petak ponovno vađenje ß da vidimo koliko će rasti.
I cure ne zaboravite nada umire zadnja,ako ima nje bit če i uspjeha![]()
a sada je vrijeme za odmaranje jer sam cijeli dan na nogama.![]()
da gore .. danas sam se naručila za srijedu..pirica prvotno napisa
Da gore je.. htjedoh napisati..![]()
Baš ste me nasmijale s ovim komentarima o dr. A..
sve potpisujem .. mlad, zgodan, obrazovan... duhovit...![]()
I MM je pomalo ljubomoran na zgodnog doktora..![]()
![]()
:D :D :D :D :D ANA-
joj super, baš si me obradovala, gle ti našeg lipanjskog vlakića :D :D :D
čestitam i odmaraj!
Plava Maja mi je rekla da nas 4 nisu trudne (alebićeve pacjentice). Voljela bih da ima krive informacije, jer kad mi je u pon javila da nitko od nas nije, bilo mi je još više žao.maya3 prvotno napisa
Ja sam ga zvala na njegov broj mobitela kad sam saznala rezultate, a to je bilo oko pola 2. Inače on cure koje vade betu na VV naruči na rezultate u 13,14h.dudadudaduda prvotno napisa
Što se tiče putnih naloga, tražite od svog ginekologa skupni putni nalog. Takav putni nalog se sastoji od tabele u kojoj vi sami upisujete datume, a onda na kraju postupka (na dan transfera ili ne daj Bože ranije), dajete sestri da sve ispotpiše i ispečatira. Tako sam ja učinila prošli puta (od 21.dc, pa sve do transfera, bilo je čini mi se 8 datuma).
Ana- :D :D :D
Takve informacije nam daju snagu za dalje. Puno sreće, makar je imaš sasvim dovoljno i javi nam se.![]()
koliko sam ih ja prebrojila 4 jesu skupa sa Majomamariya prvotno napisa
![]()
no, nema veze samo da ih je više trbušastih(uključujući i nas u jesen)![]()
ana čestitke još jednom :D :D :D
malo kasnim s komentarima...
a meni je dr. L. šarmantniji
a dr.A je mlad i zgodan
ali svejedno biram šarm![]()
ima li ko ET u subotu?
ja imam, da znam s nekim ćaskat, ja sam dr A-eva!iako to nema veze![]()
ana velike čestitke :D :D , uživaj i mazi bušu![]()
Curice, nemojte se opterećivati s tim koliko ih je u kojem postupku uspjelo, a koliko ne i kod kojeg doktora.
I ja sam jednom od 6 transfera bila jedina sa negativnom ß pa ... idemo dalje.
Ne radi samo doktor transfer. Transfer rade doktor i biolog. Važniji je biolog od doktora.
Evo u mojem zadnjem ET-u bile su tri cure kojima su embriji vraćeni 2 dan. Sve 3 su trudne i nisu na ovom forumu.
Sretno svima i nemojte se opterećivati s brojkama jer one ne govore baš ništa.
Bebel, mudro zboriš, sve je ovo iluzorno, nema tu statistike, niti pravila, dakle, treba biti ustrajan i rezultat neće izostati, e sada, kod kojeg doktora to je manje važno, nekima to uspije lakše, drugima teže, ja sam nažalost u ovoj drugoj skupini ali sam i ja dočekala svoj sretan trenutak
(a što se tiče doktora nema ljepšeg, pametnijeg, šarmantinijeg i duhovitijeg od dr. Lučingera i to je to)
Vidim ja da svaka pacijentica simpatizira svojeg doktora, što mi je nekak i logično. Ja dajem svoj glas dr A![]()
i ja sam za mlađeg i slađeg(muž mi preko ramena gleda šta pišem... 8) )
danas se nešto čudno dogodilo na VV, opet čekamo transfer, ali ništa nam nitko ne govori. punkcije već započele, a našu biologicu uopće nije vidio. pitam sestre oko 9 kad ćemo znati što je s transferima, a ona kao danas je drugačiji raspored jer "nešto nešto" (doslovno tim riječima). uglavnom, onda je onal iz laboratorija inžinjer izašao i sve nas odreda prozvao i baš svima (a bilo nas je...) rekao da dođemo sutra. biologici ni glasa ni stasa :?
Dobar dan cure,evo več neko vas vrijeme pratim pa odlućih da vam se pridružim.Bili smo u maju na prvom ivf postupku na VV kod doktora L i nažalost nije nam uspjelo...beta 1,4..još ga trebam nazvati u poćetkom srpnja da mi kaže šta dalje....vjerovatno opet na stimulirani u 9 mjesecu. Mene zanima ako mi ko može odgovoriti pošto u srpnju punim 38 god.koliko mi otprilike treba love za stimulirani i šta sve plaćam.Znam da snosimo troškove lijekova ali dal ide još nešto pored toga.Naravno uputnicu od ginića,dopunsko imam(što u ovom slućaju neznam koliko pomaže :/ ...a i neznam šta će biti s ovim novim zakonom,,,nabijemm ih
![]()
bubble_71 iako u srpnju puniš 38 (generacija smo) imaš i dalje pravo na besplatan/e postupak/e: bilo prirodne ili stimulirane samo što plaćaš lijekove; vrlo je teško reći koliko bi to bilo ovisi o tome koliko dana ti traje stimulacija i koliko ampula trebaš; koliko se sjećam cijena jednog gonala je cca 200 kn (odnosno malo više), a menopura nešto manje oko 150 kn
ako je doktor bio zadovoljan tvojom reakcijom na stimulaciju možeš računati na otprilike isti broj inekcija
još bih dodala da ako si više od 38 godina plaćaš i sve dodatne injekcije koje uz to idu i potrošni materijal (kateter, štoperica, pa onda one tri injekcije nakon transfera, sve skupa oko 500 kn ugrubo). Još i suprefact i vaginalete, ali to bi ionako trebala sama platiti i da si mlađa. A na VV prakticiraju razmak između stimulacija 6 mjeseci.
Hvala cure!Zar 7 mjeseci treba proći između stimuliranog?Ja sam ono bash nestrpljiva,,,hoču sad,i hoču sveJa sam bila na Menopurama i odlično sam reagirala.Ono kažu školski.,,12 folikula,10 js od toga 4 embrija vraćena,smrznutih nije bilo,,,al idemo dalje,glavu gore i znam da će i meni doći neki plusić.MORA.Ni kolač ne uspije iz prve.Mada sam se ja nadala,i na neki naćin bila sigurna da je to to...da sam trudna s obzirom na neke simptome koje sam imala.Odtugovala sam svoje mrvice(,,,nisam bash
...al se trudim baviti nekim drugim stvarima .Sretno svima koliko god vas ima!
Prekjuce (3.dc) sam bila na VV i postupak mi je odgodjen do jeseni jer doktori nece biti gore kada meni pada punkcija i transfer.Bila sam totalni sokirana i nisam se sjetila pitati od kad do kad tocno nece biti gore.Sa mnom je bila jos jedna zena 3.dc i isto joj je rekao.
Cestitam svim curama sa pozitivnim betama a svim ostalima saljem tisucu vibrica za uspjeh.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim da su cure već pisale da ih nema do 7. rujna.