Stranica 38 od 45 PrviPrvi ... 283637383940 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2219

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure koje ste bile gore-da li je gužva? I ako je kada splasne? Idući tjedan moram s bebačicom na Rebro, a to je blizu VV pa bi se otišla javiti i dr. L da ju vidi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cvijet kc predivna vijest, iskrene čestitke :D :D :D :D :D :D :D
    konačno nešto lijepo ovdje

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj cvijet_kc prvotno napisa
    cureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitivan jeeeeeeeeeeeee
    Cestitam od

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nokia hvala na detaljnom izvještaju
    cvijet_kc :D :D :D skačem do nebesa pa to je redivno

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cvijet_kc congrats....... :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cvijet kc A ŠTO SAM TI JA REKLA???!!! ČESTITAM Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    eto..

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uf sad sam gore zabrljala, sve je naopačke ispalo!
    ali drage moje hvala vam svima!!!

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cvijet ogromne cestitike!! gabi, ispravljam se, ne rade jos, ali evo dvije su narucene na postupak u 10 mj dakle nema odmora dok traje bonova, ja sam se naoruzala pozitivom, nema druge, bit ce plusek!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa
    dakle nema odmora dok traje bonova, ja sam se naoruzala pozitivom, nema druge, bit ce plusek!
    Nego sto, samo pozitiiivaaaa!Neka nam je ove jeseni plusica na tooooneeeee! :D

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ksena28 ...dobar avatar!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja bila danas na VV, gužve nema, sestre podjeljene kod L i kod A, Mjeri se težina,visina,opseg struka i bokova,tlak...
    Dr mi je napisao koje sve pretrage moram obaviti...sve one kaj je već Šiškica i još netko spomenuo, moram raditi novu papu i briseve itd. Ništa ovaj mjesec od postupaka, pa čak ni FET-ovi, možda čak ni idući
    Znaći ostaje nam studeni i opet je godišnji i ubit ću Milinovića

Dr A je baš jako ljut zbog svega toga, barem sam ja takav dojam dobila, a sestre se uredno ismijavaju Milinoviću

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uh sad mi je lakše..
    imam friške briseve, papu i one krvne pretrage..
    toplo se nadam da neću morat još neku novu pretragu napraviti..

smršavila sam koje tri -četiri kile .. meni će reć da sam mršava šalim se...
    al kao što sam rekla spremna sam za mjerenje..

jel ima tko još naručen idući utorak (22.9.) da popijemo kavicu ?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

j
    el ima tko još naručen idući utorak (22.9.) da popijemo kavicu ?
    Ja mislim doći baš u utorak, iako ne znam u koje vrijeme je najbolje doći? Ne bih htjela smetati curama za dogovore, došla bih možda oko 11.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja vodim bebačicu u utorak 22.9.. A u kolko ste sati gore? Ja mislim da ćemo mi doći oko 10. Možda se vidimo-ja sam mala i plava i imam prekrasnu curicu.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    Mjeri se težina,visina,opseg struka i bokova,tlak...
    Dr mi je napisao koje sve pretrage moram obaviti...sve one kaj je već Šiškica i još netko spomenuo, moram raditi novu papu i briseve itd. Ništa ovaj mjesec od postupaka, pa čak ni FET-ovi, možda čak ni idući
    ovo stvarno nije normalno.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dakle ne samo da će nas "oplođivat" nego i birat prema dimenzijama!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj amel prvotno napisa
    I ja vodim bebačicu ................ imam prekrasnu curicu.
    Ovo me rastapa. Bravo za mamu i njezinu srećicu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa
    Da, da. Još malo pa će umjesto sveučilišna klinika pisati zadruga VV

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa
    Da, da. Još malo pa će umjesto sveučilišna klinika pisati zadruga VV
    ili štala

e fakat, kad se oplođuju životinje, tipa krave, jel se zameci smrzavaju? ako da tko štiti prava malih telića :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa

e fakat, kad se oplođuju životinje, tipa krave, jel se zameci smrzavaju? ako da tko štiti prava malih telića :?
    e ovo i mene zanima

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Koliko znam, kao dijete sa sela, krave idu samo na inseminaciju

i kod njih je zabranjeno zamrzavanje zametaka samo Hrvatskoj naravno..

negdje na dalekom Zapadu se zamrzavaju kravlji zameci čak spominju kloniranje.... :? :? ili to ima možda veze s ovcama

sory cure ne mogu si pomoći 8)

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

šiškice, sorry što ti ja moram to reći, ali - prolupala si! zezam se, vidiš da smo sve, počevši sa mnom, ono malo

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Amyx nam nije rekla tko nas mjeri

doktori ili sestre ????

još jedan puta oprostite al ne stvarno si ne mogu pomoći

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

krave idu samo na inseminaciju
    Moram i ja biti malo sarkastična pa napisati da sam negdje pročitala i naravno odmah zapamtila da je uspješnost inseminiranja kod tih lijepih životinja gotovo 100%.
    Tužno je ovo što se dešava, iza brige o kilažama i centimetrima bojim se stoji ipak nešto drugo... zašto to prije nije bilo važno, sjećam se da me podatak o kilama pitala sestra samo kod otvaranja kartona i to bez provjere, kasnije se taj podatak više nije ni spominjao?? O svim drugim opsezima nije kasnije bilo ni riječi.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure samo brzinsko pitanje...na koji ste se sada točno broj naručivali za dr.L i u koje doba je najbolje zvati!? Hvala puno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajme, ljudi, nemojte tako. Dr-ovi na VV-u sigurno nisu drajveri ovog ludila .

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure koje su bile na novom mjerenju - jel ima kakvih komentara nakon toga..tipa - predebeli/mrsavi ste.. i slicno? :?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ništa ovaj mjesec od postupaka, pa čak ni FET-ovi, možda čak ni idući
    Ako nema pravilnika, po čemu onda radi klinika koja radi postupke upravo (a neke su cure u postupku -u Hrvatskoj!)?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ajme, ljudi, nemojte tako. Dr-ovi na VV-u sigurno nisu drajveri ovog ludila .
    pa naravno da nisu. znamo jako dobro tko stoji iza ovog užasa
    ali u ovoj agoniji moramo naći načina za smijeh, smijeh je lijek

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zuzu prvotno napisa
    Cure samo brzinsko pitanje...na koji ste se sada točno broj naručivali za dr.L i u koje doba je najbolje zvati!? Hvala puno!
    Zoveš na stari broj (907). Sestra provjeri u računalu zauzetost doktora i kaže ti slobodan termin. Ja sam zvala neki dan u 11 h i iz nekoliko pokušaja uspjela ih dobiti...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa
    Moram i ja biti malo sarkastična pa napisati da sam negdje pročitala i naravno odmah zapamtila da je uspješnost inseminiranja kod tih lijepih životinja gotovo 100%
    Moram ovo komentirati već kad smo u veselom raspoloženju. Kad sam bila na razgovoru kod biologice ljetos, prije transfera, rekla mi je da je kod simentalki uspjeh oplodnje 100%, a ako slučajno kod neke nije ide na klanje .

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa
    Citiraj andream prvotno napisa
    Moram i ja biti malo sarkastična pa napisati da sam negdje pročitala i naravno odmah zapamtila da je uspješnost inseminiranja kod tih lijepih životinja gotovo 100%
    Moram ovo komentirati već kad smo u veselom raspoloženju. Kad sam bila na razgovoru kod biologice ljetos, prije transfera, rekla mi je da je kod simentalki uspjeh oplodnje 100%, a ako slučajno kod neke nije ide na klanje .
    A spermiogram u starijih bikova bolji je zimi nego ljeti (najnovije istraživanje).

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kad je već krenulo s ovom životinjskom farmom da vam spomenem i vlastito iskustvo: kad sam zaguglala na temu implantacija embrija izišlo bezbroj istraživanja o tome kako se u životinja (krava i svinja) može pobrinuti za uspješniju implantaciju embrija, a za ljudske životinje ni riječi

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ovo više nije forum VV već životinjsko carstvo

ajme cure koje ste bile gore danas, javite nam ZAŠTO NAS MJERE :? (hvala na pitanju, ova je krava ubila upravo listano sa šunkom i sirom)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    kad je već krenulo s ovom životinjskom farmom
    Pa kad MPO-a u ljudi u lijepoj našoj nema...

Evo, još nešto: pijetlovi spermiji u jajovodima kokica mogu preživjeti do 30 dana

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bas ste me razveselile u ovom ludilu :D

curke, mislim da se ne treba previse brinut zbog tih mjerenja... mozda je to cisto da se prati nesto :? puno cura pise da se debljaju zbog stimulacije... mozda i to prate... a mozda prate i uspjesnost kako kod koje kategorije buca i mrsavica sumnjam da ce nekoga odbiti zbog koje kile viska ili manjka osim ako je nesto stvarno tako drasticno da je zabrinjavajuce... a tlak je dobro da se mjeri... sumnjam da je za visokotlakase to sve bezopasno pa se i to treba sanirati prije postupka...

svima!!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

U registar se upisuju i sljedeći podaci o darivatelju: visina, težina, rasa, boja kože (bijela, crna), boja očiju (smeđa, zelena, jantar, plava, crna), boja kose (plava, smeđa, svjetla, tamnosmeđa, crvena, crna), struktura kose (ravna, valovita, kovrčava), krvna grupa i Rh.

Evo razloga vaganja..iz novog pravilnika...
    http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj draga prvotno napisa
    U registar se upisuju i sljedeći podaci o darivatelju: visina, težina, rasa, boja kože (bijela, crna), boja očiju (smeđa, zelena, jantar, plava, crna), boja kose (plava, smeđa, svjetla, tamnosmeđa, crvena, crna), struktura kose (ravna, valovita, kovrčava), krvna grupa i Rh.

Evo razloga vaganja..iz novog pravilnika...
    http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx
    ma nije to razlog vaganja - to se odnosi na darivatelje a ne na nas koji idemo u postupak... meni su u 4.mj. zapisali tezinu i visinu... znaci puno prije pravilnika..

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hajde curke ne jamrajte zbog malo vaganja, a kad vas već izmjere zamolite ih da vam da du mjere kako bi mogle skoknut do krojačice dok dočekate slijedeći postupak

otkako sam trudna ne silazim s vage: nije da bih ja htjela ali me svi doktori koje posjećujem tj. njihove sestre stavljaju na vagu

a metar im je glavna alatka: lijepo lezi na stol pa od pubične kosti do vrha maternice ufff...

P.S. "životinjsko carstvo"
    Vidi ti pijetlove, a sjećate li se priče o kameleonki koja je u ZOO-u zatrudnila sjemenom svog muškića koje je kod sebe čuvala nekoliko dugih godina jer odnosa nije imala ako me sjećanje ne vara 4 -5 godina, vaugh :D :D

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nokia prvotno napisa
    ana - cestitke za dva deckica

cvijet kc :D :D sretno i čestitke

danas sam bila kod dr.L na dogovoru, narucena
    morala sam donjeti uputnicu, obavezno je doci s uputnicom cak i za dogovor. uputnica od primarnog gin. za pregled.
    Dr. kaze da nista ovaj mjesec, da se javim 3.dc slijedeci mjesec i idemo u prirodni (klomifen) postupak
    u sobi 419 (do njegove ord.) bile su sestre Jasminka i Ivanka, a kartoni su nam jos uvijek u staroj sobi preko puta.
    Meni je dr L u 6.mj. rekao da dođem u 9.mj. 3 dana prie M,kaj sad to znači da ovaj mj.ne bude ništa ili :? :? :?

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj cure, ne bojte se vaganja....

Mene je sestra samo pitala težinu i visinu te mi tako odredila index TM...

Mršava sam po tom, ali mi nije rekla ni A...

Struk i bokove mislim da nam mjere jer je neka normalna stvar da se prilikom stimulacije dobije 5-8 kg, ali kod hiperstimulacije dolazi do napuhivanja trbuha...

Možda im je i to jedna od mjera, da doktor može uspoređivati kako nam se organizam ponaša....

Ali moguće je i zbog anestezije, ona se određuje po Tjel. masi...ali to je samo nagađanje.... :?

A za tlak...pa dobro je da nam vode evidenciju, jer osobe koje su skolone povišenim i niskim tlakovima zbog uzbuđenja, npr.prije punkcije mogu dobiti slabinu ili pasti u nesvijest....

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sve je to ok kad se ide analizirati, pa se ne mogu ne zapitati zasto nam ranije nisu to sve radili :? ocito ce sad biti sve temeljitije, i ispada da prije nisu brinuli o nama i zdravlju tako detaljno. ja jos ne mrem skinuti tih 5 kg, ostale mi 3 viska otisle bu one prije slj postupka!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Neka vama kila od stimulacije, cure. Ja sam u stimulaciji još izgubila par kila (od mogućih 50), ali je tako mršav bio i rezultat - jedan jedini folikul i js.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sad mi je palo na pamet da je možda to vaganje i mjerenje opsega neki ključ po kojem će se odlučivat kojoj će se ženi vraćati tri, a kojoj se neće smjeti zbog prevelikog rizika od neiznošenja trojki zbog gracilne konstitucije. Pretpostavljam da je to bitno za mlađe žene i da će sada ići na ICSI na te tri jajne stanice i na transfer trećeg dana, a tad mogu bitno lošije procijeniti jesu li sva tri embrija dobra ili ne pa da ne bi žene morale na fetalnu redukciju u Sloveniju zbog opasnosti da izgube sva tri ploda :?.

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[quote="romanica"]
    Citiraj nokia prvotno napisa
    ana - cestitke za dva deckica

cvijet kc :D :D sretno i čestitke

danas sam bila kod dr.L na dogovoru, narucena
    morala sam donjeti uputnicu, obavezno je doci s uputnicom cak i za dogovor. uputnica od primarnog gin. za pregled.
    Dr. kaze da nista ovaj mjesec, da se javim 3.dc slijedeci mjesec i idemo u prirodni (klomifen) postupak
    u sobi 419 (do njegove ord.) bile su sestre Jasminka i Ivanka, a kartoni su nam jos uvijek u staroj sobi preko puta.
    Meni je dr L u 6.mj. rekao da dođem u 9.mj. 3 dana prie M,kaj sad to znači da ovaj mj.ne bude ništa ili :? :? :?[/quo

Dr je rekao je da nemaju odobrenje da ista rade ovaj mjesec, da nemaju sredstava / novaca.....ali kao sto se da pretpostaviti stvari se mijenjaju svako malo, pa samo ti odi kako je rekao, mozda bas tada dobiju dozvolu za nastavak postupaka

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drage cure,

sto se tice mjerenja, nema nikakvih objasnjenja, kao ni za mjerenje tlaka, sestra je na moje pitanje zasto to sad rade rekla da doktor tako trazi.

Danas sam bila gore, slika grozna, prazno sve, nas je bilo mozda 5 zena, koji muskarac. Mislim... ne znam sto bih rekla, ustvari odlucila sam sutjeti jer na na ovom topicu iskrena iznosenja misljenja vise ne prolaze uvijek mirno... i iskreno, ne da mi se vise talasati ili uzburkavati duhove. Mislim da svatko treba sam sebi stvoriti svoje misljenje......

I slobodno pitajte doktore sva pitanja koja vas zanimaju oni ce vam pokusati iskreno odgovoriti.

I jos nesto, mislim da nije posteno da se sad pitamo da li su doktori vodili brigu prije o nama kako spada....... NIKOME se i NIGDJE nije mjerio tlak, nije se racunao body mass index, nisu se vadili dodatni nalazi kao jetrene vrijednosti! Doktori na Vuk Vrhovcu su jedini u HR (sto se tice drzavnih bolnica) koji samo rade MPO, druge klinike kao npr. Petrova se bavi medju inim s MPO-om i koliko znam gotovo 80% IVF-ova se odradjivalo na VV-u (sto se tice drzavnih bolnica) stoga mislim da se ipak odradjivao a hell of a job na VV-u.

Inace je dr. Lucinger rekao da krecu s radom 01.10. zasto sad ne rade sada, stvarno ne znam...... a evo vidim da Nokia zna.

I jos nesto...... moje je misljenje i dalje da je jedina van hrv. granica pametno ici stimulirani postupak obzirom na zakonska ogranicenja. Na Vuk cu ici mozda u prirodnjak ako i kad ih bude.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kadauna me preduhitrila, ali ipak želim reći da je kroz cijeli zakon na neki način povedena hajka protiv uspješnosti VV nasuprot jedne druge klinike. U nehumanim uvjetima, oni su stvarali čuda. Da li će ih i dalje stvarati ne ovisi samo o doktorima.
    Mislim da nam osim vaganja treba biti veći problem da li ćemo uopće više moći na postupke u našu malu kliniku.
    Ako smo očekivali da nam propišu i menu uz stimulacije onda stvarno...
    Puno je tu važnijih problema od vaganja.
    Previše sam toga prošla gore i zaista si uzimam za pravo da ponovno apeliram kako bi bilo ok da zadržimo neku jasnu komunikaciju na ovom podforumu.
    Kad čitam "Privatne poliklinike" nikad nisam naišla na komentar kome je dr. Veljko ili dr. Radončić što ili kao komentirao. Ako je doktor u 6 mj ili 7 mj rekao nešto, to je bilo prije Zakona. Shvatite da je VV pod većim povećalom od klinike matice.
    Pa Milinović se tamo prošetao i rekao da se citiram "žena upravo oplodila", a nije bio na VV-u. Što mislite da će više novaca dati VV-u nego matici klinici. Ma dajte...
    Molim vas probajmo se malo odmaknuti od prozivanja doktora i koncentrirati se na zakon i provjerene informacije.
    Svi bi mi sve sad i odmah, ali trenutno to nije moguće.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    ali ipak želim reći da je kroz cijeli zakon na neki način povedena hajka protiv uspješnosti VV nasuprot jedne druge klinike.
    x

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

š. odavna ima na piku l. i to daje do znanja gdje i kad stigne...

a marta26 tvoj post je ono :shock:

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure drage što se mojih komentara tiče.. ŠALILA SAM SE!!!!nadam se da ih se shvaća kao parodiju na novi zakon o MPO a ne kao napad na VV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •