Stranica 42 od 45 PrviPrvi ... 324041424344 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 2219

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Lastavice čestitam :D
    Ja sam se naručila za treći dan i sestra mi je rekla da ako menga ne dođe na vrijeme da mogu promjeniti termin

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

lastavice :D :D :D :D i želimo ti najlijepšu trudnoču od

svima šaljemo puse od nas 3

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Re: bokić

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa
    haj curke imam potrebu s vama podijelit svoju srecu jer sam svaki dan s vama i citam sve vase porukice i informiram se vasim iskustvom.Naime trebala sam ic u postupak AIH sad u 10 mjesecu al danas sam vidjela svoj plusic na testu i nema veće sreće od toga. Zelim svima vama da vidite svoj plusić i da budete sretne kao sto sam i ja danas.Sory na duljini teksta
    ČESTITAM !!! :D

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lastavice SRETNO!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

lastavice čestitam :D :D :D

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Lastavice pa to je genijalno :D :D :D . Čestitam i želim ti školsku trudnoću.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Lastavice čestitam. :D
    Kad je već država zakazala (blago rečeno ) dobro je da priroda odrađuje svoje, barem kod nekih. :D

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

hvala vam svima na lijepim zeljama i čestitkama i jedva čekam da vidim vaša imena s sretnom vijesti,a sigurna sam da če svaka od vas imat svoj datum srece šaljem vam pozitivne vibrice za uspijeh

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Re: bok

Bok,cure.Evo ja sam jučer bila na VV i dr.L mi je napisao sprej ,vaginalete i hiramycin.Zanima me da li je netko imao bilo kakve nus pojave od tih lijekova,zatim ,ako mi ciklus padne popodne kad trebam počet koristit sprej?Ništa nisam uspjela pitati od prevelikog uzbuđenja da krečem u svoj prvi postupak.Molim vas,pomozite

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Citiraj romanica prvotno napisa
    Bok,cure.Evo ja sam jučer bila na VV i dr.L mi je napisao sprej ,vaginalete i hiramycin.Zanima me da li je netko imao bilo kakve nus pojave od tih lijekova,zatim ,ako mi ciklus padne popodne kad trebam počet koristit sprej?Ništa nisam uspjela pitati od prevelikog uzbuđenja da krečem u svoj prvi postupak.Molim vas,pomozite
    Od ovog ja nisam imala nikakve nuspojave tek malo od inekcija ali niš posebno, ja mislim da sa sprejem isti dan moraš početi ako ti padne popodne onda prvu dozu uzimaš popodne, drugu ujutro, a ako ti padne navečer ne znam poslje 8 onda od drugog jutra ( i 1 dan ti se računa baš pravo krvarenje nikakav iscjedak)
    ako se dobro sjećam ispravite me ukoliko griješim
    Sretno

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A jeli netko pitao dr. čemu ona mjerenja?

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ksena, molim lijepo ignoriraj moje postove i skini mi se s vrata, nemam volje ni zelje tu se prepirati i dokazivati gluposti. hvala

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Romanice, ja od lijekova nisam imala baš nikakve nuspojave (čak ni grama nisam dobila). Spreja se 3 puta dnevno, recimo, 6, 14 i 22h. Ako ti ciklus padne popodne ili predvečer (tako se meni dogodilo), prvi put sprejaš navečer (22 ili 23, kako ti paše) pa onda ujutro, tj. nakon osam sati i dalje svakih osam sati.
    I nisam zato da se ljudi prozivaju zato što negdje postaju, a negdje ne, bez obzira na važnost trenutka i situacije; tako ih se sigurno neće pridobiti. Forum i teme slobodan su odabir svakoga od nas pa neka tako i ostane. Ja vjerujem da cure čitaju sve (koliko stignu i žele), a da nekako mogu pomoći, pomogle bi.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja mislim da je ovo sve malo prenapuhano i da ovakva rasprava uopce nije potrebna jer mi se cini da je ksena samo htjela reci da je izgledalo kao da marta26 nije vidjela da ta tema vec postoji na drugom podforumu.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Važno ti je kad računaš 1dc. uglavnom, do sad je bilo da sve poslije 19 sati računaš od sutra 1dc.
    Ja ću ti poslati na pp info kako je protupak izgledao prije zakona, a sad nisam sigurna da li će svi ti koraci biti isti,ali ti može poslužiti okvirno. Malo prođi ovu našu temu (od početka) pa ćeš naći korisnih savjeta. Sretno

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ljudi dajte napišite kratke mailove zahvale zastupnicima koji nisu podržali zakon i koji se i dalje bore za naš boljitak.
    Više o tome na građanima protiv mpo zakona - tamo su i mailovi na koje treba slat.

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

lastavice čestitke od

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Meni se povraćalo od hiramicina. Sestra na VV-u je rekla da to nije neuobičajeno.
    Svim curama koje kreću u postupak želim puno sreće i da bude uspješno.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Ne razumijem zašto si dobila hiramicin - to je antibiotik koji se daje poslije kirurškog zahvata, kiretaže, laparoskopije... A inače, i meni se povraćalo od njega, nikako ga nemoj uzimati natašte, ni s mlijekom.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hiramicin je standardni dio protokola na VV, uzima ga par (i M i Ž), vjerojatno da se ubiju eventualne beštijice ako ih ima.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni je od hiramicina bilo užasno muka i imala sam metalan okus u ustima

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure,hvala vam na savjetima,a možete si zamislit da mi je do sada menga uvijek dolazila na dan,nikad nikakvog kašnjenja,a sad je nema pa nema...da poludiš

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure,hvala vam na savjetima,a možete si zamislit da mi je do sada menga uvijek dolazila na dan,nikad nikakvog kašnjenja,a sad je nema pa nema...da poludiš
    To ti nije ništa čudno, najvjerojatnije si pod pritiskom zbog svega toga. Tako je i meni bilo.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam hiramicin preskočila (u dogovoru sa doktorom) jer mi je bilo užasno loše.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, da li je bio netko jučer ili danas na VV? Da li ima gužvi!?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja bila jučer nema gužve

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja jučer išla vaditi krv. Nema gužve.

E da cure tko treba vaditi krv nalaz je gotov isto drugi dan kao i u Vinogradskoj :D

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo i kod mene menga ovaj put došla prije a ja se naručila za 5.10. Ujutro moram zvat da promjenim termin nadam se da neće bit nikakvih problema

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Amyx na koji dan cikusa si vadila krv? Da li je dr. inzistirao baš na tom danu ciklusa? Unaprijed hvala '

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    Ja jučer išla vaditi krv. Nema gužve.
    Pitam se zašto su me onda naručili tek za tri tjedna kad sam zvala prije par dana (i rekli da je sve puno do tada). No, nadam se da će gužve već krenuti kad dođem gore, suprotno ne bi bilo dobro.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tak su i mene prije 2 tjedna naručili tek za sljedeći!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da nismo isti dan gore, Ksena? Ja sam u petak (9.10.).

mala mare

Početno

cure dali netko zna što je sa postupcima na VV , jer sam zvala dr. L početkom mjeseca , pa mi je rekao da zbog razno raznih razloga postupke ne rade i da mu se javim početkom 10. mjeseca

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mala mare prvotno napisa
    cure dali netko zna što je sa postupcima na VV , jer sam zvala dr. L početkom mjeseca , pa mi je rekao da zbog razno raznih razloga postupke ne rade i da mu se javim početkom 10. mjeseca
    postupci nisu počeli zbog zakona i pravilnika koji su se čekali, trebali bi uskoro, ali kakvi i u kojem obliku nitko još konkretno ne zna

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sutra zovem kako mi je rekao jucer (a to ce mi biti 3.dc) da vidim hocemo li moci odmah jedan klomifenski.Javim vam naravno.Drzite mi fige!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj dim prvotno napisa
    Amyx na koji dan cikusa si vadila krv? Da li je dr. inzistirao baš na tom danu ciklusa? Unaprijed hvala '
    To nema veze s danom ciklusa jer se radi o krvnoj slici(eritrociti,trombociti,leukociti,urea,kreatin in, kolesterol,itd) i zgrušavanje krvi i koagulacija.

A zakaj tak dug traje da se kod dr dođe na red nemam pojima. Stvarno nije gužva. Nisu čak ni svi stolci bili zauzeti a bilo je i muškaraca tak da :/

dudadudaduda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno potpomognuta oplodnja

Neznam zašto se tako dugo čeka i o čemu ovisi ali evo ja zvala 22.09. i dobila termin kod dr. 02.10. tak da nije baš dugo čekanje .

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam zvala jučer i naručila me za 2 tjedna kod dr. L. (12.10.) i još se ispričavala da ne može prije jer je praznik, a već sam bila spremna na čekanje od 3 tj. :?

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
    Ja sutra zovem kako mi je rekao jucer (a to ce mi biti 3.dc) da vidim hocemo li moci odmah jedan klomifenski.Javim vam naravno.Drzite mi fige!
    da li netko zna ,da li se taj klomifenski računa kao 1 postupak (od 6) ili se računa kao prirodnjak ? :?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Klomifenski se valjda računaju kao prirodnjaci, kao i do sada :? Znači, ne bi ulazili u tih 6.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Klomifenski se valjda računaju kao prirodnjaci, kao i do sada :? Znači, ne bi ulazili u tih 6.
    ah... po milinoviću ništa nije sigurno ....

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Jutros sam se narucila za iduci petak i start FET-a..pa me malo sokirala sestra kad me trazila mobilni kao u slucaju da se nesto promjeni da me mogu nazvati...

strah me i pomislit kaj bi se to moglo promjeniti :/ ...ali eto nadam se najboljem..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa
    Citiraj vikki prvotno napisa
    ah... po milinoviću ništa nije sigurno ....
    Upravo tako čak je i dr. izrazio tu sumnju da bi klomifenski mogli ulaziti u tih 6 besplatnih postupaka

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Amyx znam da to usko nema veze sa danom ciklusa ali mene dr. A non stop naštimava po danima ciklusa pa mi više niš nije jasno :? .

Na zadnjem pregledu mi je rekao da nezna koliko će ni embrija vratititi, ako odmrzavanje preživi njih više od tri, s obzirom na novi zakon. Po tome sam zaključila da ništa neće raditi dok Zakon o MPO-u nebude potpuno izglasan i pravilnici donešeni, pa vjerojatno zbog toga traže br. mobitela.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj dim prvotno napisa
    Amyx znam da to usko nema veze sa danom ciklusa ali mene dr. A non stop naštimava po danima ciklusa pa mi više niš nije jasno :? .

Na zadnjem pregledu mi je rekao da nezna koliko će ni embrija vratititi, ako odmrzavanje preživi njih više od tri, s obzirom na novi zakon. Po tome sam zaključila da ništa neće raditi dok Zakon o MPO-u nebude potpuno izglasan i pravilnici donešeni, pa vjerojatno zbog toga traže br. mobitela.
    Pretrage koje je navela Amyx nisu hormonalne pa tako srećom nemaju veze sa danom ciklusa.

Vezano uz odmrzavanje, samo nam preostaje da se nadamo kao će odmrzavanje prve cjevčice dati dobre rezultate pa nam neće dirati drugu (uglavnom u jednoj cjevčici stave do 5) cjevčicu.
    U mojem slučaju prvi put su morai odmrznuti obje (2x5) jer je od prve ostao samo jedan loš. Od druge su ostala 4 (loša) i vratili mi svih 5.
    ß, očekivano 0.
    U drugom pokušaju su mi odmah odmrznuli jednu cjevčicu gdje je su od 4 ostala 3 dobra i svi vraćeni. To pokriva novi zakon.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Upravo tako čak je i dr. izrazio tu sumnju da bi klomifenski mogli ulaziti u tih 6 besplatnih postupaka
    Jednostavno onda ne treba prijaviti klomifen nego prirodni. Tablete koštaju 50 kn.

A prirodni valjda ne ulazi??? :? :/

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj draga prvotno napisa
    Jutros sam se narucila za iduci petak i start FET-a..pa me malo sokirala sestra kad me trazila mobilni kao u slucaju da se nesto promjeni da me mogu nazvati...

strah me i pomislit kaj bi se to moglo promjeniti :/ ...ali eto nadam se najboljem..
    nadam se da startaju i FEt-ovi i sve ostalo.....
    Sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam bila u ponedeljak i dr.A mi je rekao da dođem u četvrtak sa uputnicom za KRIO ET imamo 5 smrznutih.Nadam se da sam nekome pomogla sa informacijom.Barem jedna dobra vijest da se napokon nešto pokrenulo.

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure može li pomoć, ne znam koliko se promijenilo kod FET-a od prije par godina...tada sam ja radila folikulometriju u ST do pred ovulaciju, a onda bi išla u ZG.
    Prije par dana dr L. mi je rekao da ga nazovem prvi dan ciklusa.
    Vidim da tu pišete da se kod FET-a ide 8.dan ciklusa, bojim se da mi muž (pomorac) do tada neće doći, a onda imam problem jer moram ići sa curicom i nemam je kome ostaviti.

Da li je moguće doći kod njega kasniji dan ciklusa? Znam da bi trebala pitati njega, ali ...

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok cure.I ja sam se naručila za idući tjedan na pregled i za vaditi krv.Ali nisam uspjela naručiti muža kod androloga,uvijek bi paralelno došli isti dan i on i ja.Ali mi kažu sestre da je cijeli 10.mj popunjen pa da ih nazovem 12.10.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •