Capka :D :D :D za tebe i tvoje mrve...nek tu ostanu i nek Vam budu najljepši poklon za Valentinovocapka prvotno napisa
![]()
![]()
Capka :D :D :D za tebe i tvoje mrve...nek tu ostanu i nek Vam budu najljepši poklon za Valentinovocapka prvotno napisa
![]()
![]()
capka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tamo ostanu narednih 9 mj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za amyx i njezine folikule u kojima su se razvile predivne kvalitetne stanice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupcima, da su im dobitni
![]()
Bravo Capka, ~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice, i da nas za dva tjedna iznenadiš pozitivnom betom.
Sad rade transfere prije punkcija? Isto počinju raditi u sali od 9, ili ranije?
da transfere rade prije punkcija u 9h,prije ne,možda čak malo kasnije.
moram reći da je danas sve bilo malo čudno,potvrdit će i druge cure..nismo uopće pozvane na razgovor kod biologice,dr. su sami odlučili koliko js vraćaju.da neke nismo pitale na samom stolu nebi nam ni rekli do razgovora u sobi.ne znamo ni koliko ih se oplodilo, ni kakve su kvalitete,za smrzliće ništa ne znamo(dr.je rekao da ćemo saznati kad donesemo nalaz bete) ja sam stvarno ostala :? :?
pa to mi reče andrea3, da uopće nije do razgovora s dr nakon transfera znala koliko joj je u FET - vraćeno i kakvi su!!capka prvotno napisa
pa znam da je gužva, ali ne bismo li trebale znati to, biti konzultirane? :/
Hmmm, čudno, možda je to zbog gužve! Što ti je dr. rekao koliko dugo trebaš mirovati!? Da li te još boli trbuh?capka prvotno napisa
Suuper! Čestitamcapka prvotno napisa
![]()
ja mislim da gore svi pucaju po šavovima jer je gužva postala nesnosna, i onda tko naježi?
znam da im je teško ali teško je i nama :?
rekao je danas odmor i samo odmor a onda polako mogu laganije posliće.trbuh me još malo boli a skužila sam da jedino meni nije prepisao inekcije choragona nije mi rekao zašto a u subotu ga trebam nazvat da vidim hoću li primiti decapeptyl.
jesi li ti ono imala puno folikula??? ako jesi onda ti nije prepisao choragon da bi se izbjegla HScapka prvotno napisa
Tko im je kriv kad su tak dobrikatarina prvotno napisa
.
Trebali bi cijeli kat osloboditi samo za nas i zaposliti još osoblja.![]()
To ti je zato što ti Choragon može potaknuti hiperstimulaciju!!!Samo ti odmaraj i čuvaj svoje mrvice. Jel znaš što je bilo s martom26!?capka prvotno napisa
[b]pirica i zuzu hvala to me baš brinulo,ja mislila da samo mojim mrvicama "neda potporu"a to je da ja budem ok.
Gužva nije ništa veća nego ranijih godina.nataša prvotno napisa
Ja sam u jednu nedjelju (prošla godina) ulovila biologicu pa mi je pojasnila kakvi su mi embriji (tad sam imala 20 stanica), a kod FET-a su mi tek nakon transfera rekli koliko su ih vratili (tad je to bilo 5 embrija, bete=0).
Biologica je ta koja ima glavnu riječ kod vraćanja embrija i ja joj osobno jako vjerujem.
Međutim prije ET-a u labu. slijede velike pripreme, a kad imate preko 15 transfera i preko 20 punkcija sve je dosta složeno organizirati, a sve mora biti u određeno vrijeme (ipak ti embriji imaju poseban tretman i uvjete).
Jedina razlika u odnosu na moj dosadašnji staž je to što se za predati papire kod sestara čeka preko sat vremena (u redu npr. bude oko 6 cura, a u sobi dvije sestre). Zašto je tome tako nemam pojma. Znam da je gl. sestra otišla u mirovinu, ali mislim da je i nova gl. sestra sposobna.
Nekad su red do lifta rješavale u 15 min (ono kad ujutro prije 7 svi mi poletimo gore i dođemo u isto vrijeme).
capka, budi bezbrižna i sve će biti kako treba. Razmišljaj samo o tome kako će se oni lijepo primiti![]()
I Marta26 i ja prošle isto ko i capka. Imale smo transfer dvaju embrija i sad u vodoravnom položaju mazimo buše :D .
Dim i Marta 26 :D :D :D za Vas i Vaše mrvice.....![]()
![]()
a što se gužvi tiče, bojim se da nas čeka samo još gora situacija, kad nas je svakim danom sve više i više gore![]()
Super curke :D ! Ja vam se onda pridružujem u subotu!!dim prvotno napisa
hvala cure,ja naravno ne sumnjam u procijenu dr. i biologice.vaše vibre i dobre želje ohrabruju pa nema razloga da uopće sumnjam da se moji malci neće primiti
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od![]()
zuzu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za subotu![]()
gdje li nam je AMYX![]()
![]()
nadam se da je sve ok i da se odmara od punkcije.....
I ja stalno pogledavam da li nam se javila Amyx![]()
Dim i Marta 26 za vaše male mrvice![]()
![]()
![]()
![]()
evo i mene, sve proslo ok, nakon cekanja sto godina. danas nas je 6 imalo transfer, nisu cekali do blastica, jer nisu stiglito me malo bacilo u bed na pocetku, jer sam brijala za subotu, al sad mi je i draze da je sve gotovo, pa sto bude!!! zuzu,dim, capka, vidimo se goreee! kad budete vi dosle na pikicu??
XI ja stalno pogledavam da li nam se javila Amyx
Amyx, javi nam se ...
Dim, Marta26, Capka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrvice.
Danas sam bila na VV, cista je otišla i uskoro krećemo u postupak :D
Ne znam je li se o tome pisalo, no od sada se treba tel. naručiti i za 3dc
Upoznala sam Amyx nakon njene punkcije icuri za hrabrost i puuunooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulim u labu, i puuunooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju.
Svim curkama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
Ne kužim,kak nisu stigli!? Jesu ti uspjeli što zalediti? MA biti će sve oke, znaš da smo pričale danas da i nije dobro da je sve idealno....marta26 prvotno napisa
![]()
evo da se i ja malo javim sa novostima...u ponedjeljak bila punkcija, jučer transfer. bila sam jako žalosna, štoviše pustila suzu jer sam bila uvjerena da ne idem taj dan jer je kao bolje čekati blastice. kod mene valjda nismo mogli čekati jer se od 8 js oplodilo samo 2. idem na injekcije 16,17,21 i 29 beta. sad slijedi čekanje...marta26 prvotno napisa
uglavnom,užasno sam napuhnuta, boli me, pogotovo me jutros probudilo u pola7 takvo probadanje da sam htjela zvati dr.L. čak i kada guram utriće pod prstima osjetim neke promjene. mm već čita simptome trudnuće.
capka, dim, marta26, zuzu podijelite i vi kako se osjećate.
zuzu, ma kao nisu stigli, jer nemaju vremena pratiti od guzve, pa su vratili 2 koje im se cine super i kasnije ce vidjeti dal ima koji smrzlic. evo mene danas bas boli, na trenutke me bas nekak pece unutra, a kad hodam tesko mi je i hodati, nadam se da ce to proci. meni je glupo, ak jos postoji sansa za smrzlice da nisu cekali, al evo, tak je jednoj curki rekao, jednostavno ne stignu sve pratiti :/
e da, zanima me zasto nam daju desapeptyl 3 dan nakon transfera, sad citam da je on za supresij hormona, nis ne kuzim, iskusne, molim...
n&a mene ti i dalje od punkcije boli,onak tupa bol visoko u trbuhu i napuhnuta sam. dr.me danas pitao kako sam,da li sam jako napuhnuta jer se sjeća da je bilo puno js.pa sam mu rekla da jesam napuhnuta ali ne tak jako, nije odustao od transfera.inekcije choragona neću dobiti a za decapeptyl će vidjeti.ništa me ne pecka niti ne probada za sad.betu vadim 29. 5. kad i ti.vidimo se možda u nedjelju na inekciji.
n&a ti si bila kod biologice taj dan?jesi ti blond cura s šiškicama?![]()
Ja se osjećam čisto OK, niš me ne boli niti probada, jedino me lovi umor tak da sam se kući vozila skoro dva sata. Marta26 na pikicu budem došla u subotu jako rano jer žurim (naravno polako) na jednu feštu, tak da se možda ni nebumo vidle. Ali zato u nedjelju sigurno budemo stigle popiti i kavu. Ja radm i male kućanske poslove (pranje suđa, sušenje rublja, i sl.) nadam se da to nije previše za dan transfera.
Hej cure, evo mene...sorry ali zaspala sam ko beba kaad sam došla doma.
Sve je prošlo,hm, ajmo reći ok. Bilo je 27 folikula, dr mi je vadio samo 14 i rekao da nema šanse da me više mući,da će i ovo biti dovoljno.I da ako u ovima nema stanica da neće biti ni u onima koje su ostale jer su te puno manje. Uglavnom dobili smo 9 js i nadamo se tulumu s dečkima. Transfra definitivno nema ovaj mjesec, moram mu se javiti kad mi prođe M da me pregleda i odluči hoćemo li išta raditi prije ljeta ili tek na jesen, jer je sve sad baš na knap. I da zovem ga drugi tjedan da mi kaže koliko se oplodilo i koliko su zamrznuli.Nek bude barem za 2 FET-a i ja :D .
i još na kraju...bolilo je za pop...ako sam ovo preživjela preživjet ću sve. sestra (crna kosa do ramena,kak se zove?) me cijelo vrijeme držala za ruku i grlila me i ljubila i govorila da sam baš hrabra, a na kraju me i Alebić izgrlio za hrabrost![]()
Ako se još čega sjetim pišem. Svima![]()
![]()
i hvala na podršci
capka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i da ne dođe do HS
Biene![]()
![]()
drago mi je što smo se upoznale i što konačno krečeš
(sorry ako sam bila malo izgubljena, ali baš sam billa u komi)
Ajme Amyx, hvala Bogu i super za jajne stanice :D :D :D
ti se lijepo odmori i dodjelujem ti VIRTUALNI ORDEN ZA HRABROST![]()
:D :D :D
amyx, bravo! super si ti to odradila!!!
Bravo za hrabrost :D :Damyx prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ET prije godišnjih
Ta divna sestra je Goga. Dobri duh VV-a![]()
E da rekao mi je dr sexat se ni pod razno da ne bi imali sedamnaestorke koliko je folikula ostalo. Umrla sam od smijeha koliko god me bolilo. Rekoh, da baš mi je sad sex na pameti.A on kaže ni slijedećih 10 dana. Jadan MM...zadnja dva tjedna ništa jer me sve bolilo,pa apstinencija prije punkcije i sad još ovih 10 dana![]()
A samo da znaš ni nakon toga jer se na početku trudnoće ne preporučaamyx prvotno napisa
i mom je ista situacija
![]()
amyx![]()
za hrabrost i ~~~~~~~~~~~ i
, sada se dobro odmori, da novi dom za mrve bude tuto spreman
![]()
Velika HVALA kadauna i gabi to je to što mi je trebalo. Osjecam se puno mirnija i zadovoljnija još jednom hvala![]()
amyx draga,jedva smo čekale tvoje javljanje, bravo~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve oplode
![]()
![]()
Bravo Amyx. Ma znali smo mi da si ti hrabra. Sad nek se samo lijepo oplode i čekaju da im se mama oporavi i uzme ih natrag.
A i naš dr. Alebić je stvarno pažljiv.
![]()
amyx sve čestitke na izdržljivosti i na prekrasnom brojui puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve oplode a ti sadai nek dečki imaju tulum u labosu
i
![]()
Mi krečemo iduči tjedan sve je spremno od spreja,vaginaleta,menopura i antibiotika napokon :D :D :D :D ,kad mi je dr.L rekao da smo u postupku te da nema niti jedne ciste mom oduševljenju nije bilo kraja i radi toga se isplatilo čekati 5 sati.Kad sam izašla van preplavili su me takvi osjećaji da nisam zanala jel bi plakala il se smijala od sreće.
Svim curama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitke od![]()
![]()
---------------------------------
ja 83.endometrioza,pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1 IVF vv - još malo pa počelo
capka, marta26 i dim ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas i vaše![]()
![]()
amyx![]()
potpisujem,za prekrasne VV bebenata prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Xnata prvotno napisa
kad vam to zažele ovako tri varaždinke jedna za drugom onda mora uspjeti.
je, bila sam kod biologice taj dan, sa šiškicama! ugnjavila ženu valjda 15min, stvarno si je dala truda i objasnila mi sve, premda pola nisam razumjela, ali nisam ženu htjela prekidati jer se sva uživila, glavno da sam bit shvatila (nadam se). zato mi je tako čudno da vas nije zvala, mislim da to nije ok!!! a kako ti izgledaš?capka prvotno napisa
meni su rekli da dođem na injekcije oko 7, 7.30 tako da ću biti tamo u to vrijeme.
amyx, bravo! svaka čast, baš si hrabrica!!!
evo, danas mi je malo bolje, iako jos malo bolucka. nisam se jos ustala iz kreveta pa cu vidjeti kak ce biti kad prohodam, al me probudilo po noci i morala sam ici piskiti. amyx, pa ti si hrabrica velika, drago mi je da si izdrzala, nadamo se velikom tulmu u labu. ja cu sutra bit gore oko pol8 8, glupo mi dolazit ranije. a za sta je decapeptyl? niko mi nije odgovorio?
capka, marta26, dim i n&a za vaše![]()
amyx, svaka čast na hrabrosti!!!
ana- i ja ću valjda od slijedećeg tjedna, spremna, još samo da procurim i krećemo! Kaj se stvarno treba naručiti za 3dc?