Citiraj Kadauna prvotno napisa
Draga Marta,

nisam ja htjela reci da je u VV-u problem, svi znamo da je iskljucivo u zakonu problem i u nesredjenoj situaciji vezano za MPO.

A evo i citat s Vinogradske od Gabi 25 gdje vidis da doktori primaju pacijente i cak kazu da normalno rade:

Postano: pon ruj 14, 2009 2:03 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Cure ja se upravi vratila iz Vinogradske- bila sam u 12 kod Kune na dogovoru- to nam je bio prvi susret...
Malo sa u šoku jer mi je dao spisak određenih pretraga što moramo mm i ja napraviti i to samo markere hepatitisa b i c, hiv1 i hiv2 i vdrl. Ništa drugi- ni hormone ni ništa
Kaže ne treba kad sam jednom ostala trudna (vanmaterična). Moram mu se javiti sa tim nalazima.
A druga stvar- pitala sam ga da li su dobili pravilnike i rekao je da jesu i da normalno rade Pa jel netko krenuo gore sa postpukom?? Baš me zbunio... Uglavnom mi krećemo kad pribavimo nalaze.
I glupača zaboravila sam ga pitati za potvrde pravnika i psihologa
Marta, i znam zasto ovo ovako postavljam.

Ako pogledate malo tko su clanovi novog nacionalnog povjerenstva za MPO mislim da ce vam mnogo toga biti jasnije. Bar je meni
ja nisam bila danas u Vinogradskoj nego u petak, meni Tomić i sestra rekli da ne rade, čekaju pravilnike, neznam da li pregledavaju ali primaju i šalju po nove nalaze to je sve... čisto sumnjam da se baš toliko od petka do danas promijenilo :?