Citiraj nataša prvotno napisa
Citiraj capka prvotno napisa
da transfere rade prije punkcija u 9h,prije ne,možda čak malo kasnije.

moram reći da je danas sve bilo malo čudno,potvrdit će i druge cure..nismo uopće pozvane na razgovor kod biologice,dr. su sami odlučili koliko js vraćaju.da neke nismo pitale na samom stolu nebi nam ni rekli do razgovora u sobi.ne znamo ni koliko ih se oplodilo, ni kakve su kvalitete,za smrzliće ništa ne znamo(dr.je rekao da ćemo saznati kad donesemo nalaz bete) ja sam stvarno ostala :? :?
pa to mi reče andrea3, da uopće nije do razgovora s dr nakon transfera znala koliko joj je u FET - vraćeno i kakvi su!!

pa znam da je gužva, ali ne bismo li trebale znati to, biti konzultirane? :/
Gužva nije ništa veća nego ranijih godina.
Ja sam u jednu nedjelju (prošla godina) ulovila biologicu pa mi je pojasnila kakvi su mi embriji (tad sam imala 20 stanica), a kod FET-a su mi tek nakon transfera rekli koliko su ih vratili (tad je to bilo 5 embrija, bete=0).
Biologica je ta koja ima glavnu riječ kod vraćanja embrija i ja joj osobno jako vjerujem.
Međutim prije ET-a u labu. slijede velike pripreme, a kad imate preko 15 transfera i preko 20 punkcija sve je dosta složeno organizirati, a sve mora biti u određeno vrijeme (ipak ti embriji imaju poseban tretman i uvjete).

Jedina razlika u odnosu na moj dosadašnji staž je to što se za predati papire kod sestara čeka preko sat vremena (u redu npr. bude oko 6 cura, a u sobi dvije sestre). Zašto je tome tako nemam pojma. Znam da je gl. sestra otišla u mirovinu, ali mislim da je i nova gl. sestra sposobna.
Nekad su red do lifta rješavale u 15 min (ono kad ujutro prije 7 svi mi poletimo gore i dođemo u isto vrijeme ).

capka, budi bezbrižna i sve će biti kako treba. Razmišljaj samo o tome kako će se oni lijepo primiti