Citiraj katarina prvotno napisa
Bebel draga , sve je to o.k kak si napisala i treba biti reda, ali recimo kod mene je to naručivanje za 3 dc komplicirano, a objasnit ću i zašto.
Dakle ja pijem dabriće 10 dana i onda čekam menzis, e sad, mogu dobiti kroz tri dana ali i kroz četri ili pet dana! I kad onda da se naručim?Nije uvijek sve transparentno i zato bi trebalo biti lufta u naručivanjima (vidi npr. Bab, jelenkić).
U potpunosti se slažem da sve treba biti lufta, ali ja samo govorim o neki činjenicama nakon dužeg staža na VV-u.
Tako je npr. zadnji put kad sam ja predavala uputnicu (dan kad je bila gužva i doktor radio skraćeno) jedna cura je rekla da je dogovorila sa doktorom dolazak, i onda je sestra uzela moje i njezine papire (ja sam bila naručena) i otišla doktoru. Nju nije primio jer je rekao da nije naručena. Što je tu istina, nemam pojma, ali ona se nije bunila nakon njegovog komentara.
Slažem se da se teško naručiti 3dc, ali mislim da su tu sestre fleksibilne jer ti slučajevi imaju prioritet. Mene svaki put pitaju ime i prezime, ali npr. početkom prošle godine je bilo samo: ok dođite 8dc, bez da me itko pitao ime.
Uopće mi nije namjera nekog plašiti nego ukazati na činjenicu da je sigurnije naručiti se