-
Drage cure, evo ja moram nešto reći ta temu MM-ova....
Moj je uz mene gore, ali čisto iz razloga jer mi je posao daleko u uvijek kasnim, na žalost ako uzmem automobil nemam ga kamo parkirati jer radim u strogom centru grada.
Ali nikada nije ostao sjediti dok žene stoje, ali je činjenica da se on u svakom slučaju osjeća isključenim iz svega toga.
Doktor nikada ne razgovora sa oboje, jer je razumljivo da nema vremena, ali ja mu prenosim informacije što, kada, kako i gdje....
Pa mislim da je to neki određeni način da pokaže da je uz mene, jer ja sam ta koju bodu, pregledabaju, pikaju i sve ostalo, i po njemu vidim da bi mu bilo draže da se to nekako može rasporediti, a ne samo da dođu kada je punkcija i na brzinu ostave svoje, iako znam da mu taj tren ni to nije lako, no s obzirom kako je nama nemaju pravo glasa....
ALI SAM SVAKAKO PROTIV ONIH MM-ova koji stoje ispred vrata od ordinacije i onda preskačem preko njih kada me doktor prozove.....protiv onih koji sjede a žene poslije punkcije ne mogu hodati i nema mjesta za sjesti.....
Eto nadam se da nisam razljutila žensku populaciju s tim što sam stala na mušku stranu, jer činjenica je da nisu svi isti....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma