Mislim da ste i Babel i ti Aandreja u pravo,sto se statistike tiče veći je broj trudnoća ako se vraćaju blastociste ali mislim da su nekim slučajem htjeli vratiti 2 ili 3 dan te iste embrije uspjeh bi im bio jednak.
Vjeruj mi i ja sam bila ljuta i razočarana što mi vraćaju 2 dan a ne 5 ali stvarno mislim da se njima ne isplati riskirati ako imamo malo embrija to su mi na dva mjesta već doktori potvrdili, znači ako imaš 5 i više embrija onda će čekati da vide koji se najbolje razvijaju i onda upravo njih vratiti u maternicu, a ostale će zamrznuti za slučaj da ne uspije.
Mene je isto zanimalo što bi bilo da su ih ostavili (ja sam imala samo 2) ali dr mi je rekao da se ipak embriji najbolje razvijaju u prirodnim uvjetima tko zna možda bi do 5 dana propali pa mi ne bi imali što vrattit.
A št se tiće smrzavanje ovo je užas ako izglasaju taj zakon, opet će većina zbog tog ići van jer tko bi htio da ga napumpaju hormonima i da ima 20 jajnih stanica i onda da sve bace osim možda koja će vratiti to je vrlo moralno, ne vidim uopće kako to može biti bolje od smrzavanja?