-
Osoblje foruma
SVIMA s VV-a......
mislim da nije ok da čim krene lavina loših beta i to sa svih strana (pa tako i VV-a) mi se odmah okrenemo sumnji prema doktorima, sestrama, biolozima s naše ustanove VV.
Čudan je ovo mjesec, moram priznati, ali kao što sam rekla - negativnih beta je bilo sa svih strana. Mislim da naši doktori gore kao i sestre ali i biolozi daju svoj apsolutni maksimum..... Šta znači imati 20-24 punkcija dnevno? To jedan Maribor nikada ne bi napravio, ne znam kako je s drugim bolnicama kod nas u HR... S druge strane nas gore ima nekad po 70 žena/cura (i još oko 30-40 muških) na dan........ Vjerujem da bi dodatni doktor i sestre imali što za raditi, ali je HZZO očito krenuo s restrikcijama a oni i dalje s osmjehom na licu rade i to 10-12h/day, 6 days/week i tako skoro cijelu godinu. A mi, pacijentice? Uglavnom samo gledamo kad će nas primiti u postupak, ljute smo na sestre dok uvode novi kompjuterski program pa se dugo čeka, ljute smo kad nas sestre ne prime ako nismo dogovorile termin za pregled, ljute smo zbog x drugih stvari. Polako, ajmo malo strpljenja i pozdravljam ovdje BEBEL koja očito ima dužeg iskustva na VV-u nego večina koja se ovdje jako buni i, Bebel koja potvrđuje da su i prije imali takve gužve, da je i prije bilo na VV-u mjeseci s odličnim rezultatima ali i s lošijim.
Velike su nam želje, neizdržive i grozno je imati negativan rezultat (govorim iz iskustva), ali stvarno mislim da je i strpljenje i tolerancija prema osoblju na VV-u prijeko potrebna.
Oprostite na iscrpnom mišljenju i sve vas pozdravljam i veselim se lipnju koji će završiti s veeeeeeelikim brojem novih trudnica sa svih strana pa tako i s VV-a :D :D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma