uopće mi nije bila namjera širiti neki optimizam, stvarno samo pišem što mislim, a moram priznati da se suzdržavam....... da sam već htjela odgovoriti i nastaviti na komentare ali mi se ne da. Bojim se da bi se još šira polemika razvila a to stvarno ne želim.

Svakako, ako netko više nije zadovoljan s klinikom ili ako više nema povjerenja, treba mijenjati........... kliniku i doktore i biologe i sestre.....

Samo mi je drago da se danas javila Bab s 3 j.s. iz prirodnog postupka ali i Maya3 s vraćena 4 embrija i to obe s VV-a. Ako ništa, one su dokaz da se ne igra netko tamo u nekom sobičku s našim j.s. .......... (OPROSTITE NA ŠALI ).

Cure, stvarno je krenuo možda upravo ovaj mjesec (BEbel se javila s pozitivnim testom s FET-a i to upravo s VV-a :D :D :D )........ i to na način da nadoknadi svibanj 2009.

By the way, nama su na početku rekli da smo mi školski primjer IVF-a koji bi trebali postati roditelji već iz 1. pokušaja (zbog dijagnoze ali i zbog ranijih prirodnih trudnoća.....) a evo, još se borimo i nosimo....... Voljela bih ja da smo iz 1. pokušaja uspjeli, pa bar iz 2., ali čini se da ćemo morati i u 4. i možda 5.....