Molim iskusne sa VV za nekakvo tumačenje: imala sam punkciju 4 folikula u stimuliranom postupku u ponedjeljak, i dolazila od srijede svako jutro na report kod biologice, i svaki dan me slali kući sa tri riječi: sutra opet dođite; ni A ni B o tome koliko ih se oplodilo niti kakvi su.

Danas mi napravili transfer, također bez da mi je išta rečeno, a iza njega moj dragi dr mi u tri riječi rekao da su se dva oplodila i da su mi ta dva vratili i da su kao super (ali to više u smislu 'naravno da su super, kad su vaši') i da on ne zna zapravo kakvi su i da to uopće nije važno jer se te stvari i onako ne mogu predvidjeti. Mene je to totalno zblesiralo, iako nisam nova u svemu ovome. Nekako sam očekivala da mi se ipak kaže nešto više od dvije riječi u šali. Zar nije čudno da su za dvije oplođene jajne stanice čekali peti dan za transfer? U biti je danas šesti dan (subota), pet punih je prošlo; nisam baš sigurna kako se ti dani broje.

Zvala sam Lanu, ona se javila usred ICSI-ja i rekla mi da ne može razgovarati, a poslije je više nije bilo. Malo sam vas udavila, ali stvarno sam u čudu i u biti prestrašena.