-
Čupko1 znam da te ovakav razvoj situacije može uznemiriti i zabrinuti, međutim, vjeruj mi ja sam na VV od kraja 2004. godine i sve do nedavno se uopće nije odlazilo na razgovor k biologu već u samo na vratima svaki dan oko 9 sati nalijepili papirić s popisom pacijentica za transfer
onda su uveli redovne kratke informativne razgovore s biologom, a rekacije su bile od oduševljenja do negodovanja, neki su bili zadovoljni, a neki i više nego nesretni nakon razgovora
ono što ti biolog kaže je zapravo situacija embrija u trenutku prije transfera u snmislu neke statistike i vjerojatnosti za trudnoću što nema baš prevelike veze s time što će se na koncu dogoditi: jer je praksa pokazala da ponekad i vrlo slabo ocijenjeni embriji postanu prave zdrave bebe, dok sjajne blastociste (koje imaju statistički najviše izgleda za uspjeh) podbace i ne dođe do trudnoće što ti je doktor vjerojatno želio poručiti
ovo što u zadnje vrijeme opet nema razgovora s biologicom znači da je najvjerojatnije u prevelikoj gužvi pa preskače ono što nije nužno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma