Citiraj ksena28 prvotno napisa
sad sam i ja znatiželjna. pirice ako ti je bed kužim te, al da me zanima - zanima me...

meni sad nešto nije jasno: po kojim kriterijima se onda određuje tko ide s njom na razgovor s biologom, a tko ne? jer, cura koja je bila sa mnom na punkciji je bila kod Lane 2 puta, ja nijednom, a ni Čupko...

i ne treba meni ona ili bilo tko drugi gatat iz kave ili bacat grah i reći ostat će trudna sad ili tad, ali bi stvarno bilo lijepo da sam znala koliko mi ih vraćaju i barem koliko ih se ukupno oplodilo prije transfera. i kužim da imaju puno posla, a nas je isto puno, ali ne idem vadit staru plombu već na ivf transfer i tek poslije čujem 2 smo vratili, a od 12 će VJEROJATNO nešto biti zamrznuto! kad ću to uopće saznati? mislim hvalimo ih svi na sva zvona, ali da su sveci e pa nisu!
Slazem se sa Ksenom iako ja nisam imala tih problema oko zamrzavanja jer sam imala 2 jajne stanice koje su mi vratili 2. dan ali sam imala neka pitanja koja su ostala bez odgovora, mislim da bez obzira na to jesu li oni imali puno posla ili ne netko od njih bi nam ipak te odgovore trebao dati!