Nitko ni ne traži da mu se nešto predviđa,ali svaka od nas želi znati što se s našim stanicama,embrijia događa i normalno je da nam se barem u par riječi objasni i kaže kako realno stoje stvari,jer nisam tamo došla po kruh i mlijeko pa stojim u redu i čekam oću li kupit ili neću....Hallo,radi se o našoj životnoj sreći,i malo korektnog ponašanja joj nebi škodilo,ako joj se ne radi neka ide....najlakše se izvlačit na gužvumaya3 prvotno napisa
.
i sestre i dr.su non stop u gužvi,pa nađu vremena za osmijeh...A u drugim klinikama da ne pričam,bez obzira bila ona privatna ili ne...Iz ovog se može zaključit da sam imala jako neugodna iskustva s njom,zato sam i otišla iz V.V.Svi imamo žute minute na poslu,i ja sam zdrastveni djelatnik i non stop sam u turbo gužvi,pa nikad nisam svoje frustracije istresala na pacijentima
![]()

mislim da "naša" biologica NIJE vidovnjakinja pa da će nam iz staklene kugle reći koja će od nas ostati trudna, mislim da to sve ovisi o nama !ok, ima tu i njen veliki doprinos iako se slažem s vama da smo pod velikim stresom u iščekivanju transfera pa bi nam trebali objasniti kvalitetu embrija i malo nas umiriti
.