Citiraj maya3 prvotno napisa
htjela bih se nadovezati na ovu temu mislim da "naša" biologica NIJE vidovnjakinja pa da će nam iz staklene kugle reći koja će od nas ostati trudna, mislim da to sve ovisi o nama !ok, ima tu i njen veliki doprinos iako se slažem s vama da smo pod velikim stresom u iščekivanju transfera pa bi nam trebali objasniti kvalitetu embrija i malo nas umiriti

sorry na malo dužem postu
Nitko ni ne traži da mu se nešto predviđa,ali svaka od nas želi znati što se s našim stanicama,embrijia događa i normalno je da nam se barem u par riječi objasni i kaže kako realno stoje stvari,jer nisam tamo došla po kruh i mlijeko pa stojim u redu i čekam oću li kupit ili neću....Hallo,radi se o našoj životnoj sreći,i malo korektnog ponašanja joj nebi škodilo,ako joj se ne radi neka ide....najlakše se izvlačit na gužvu . i sestre i dr.su non stop u gužvi,pa nađu vremena za osmijeh...A u drugim klinikama da ne pričam,bez obzira bila ona privatna ili ne...Iz ovog se može zaključit da sam imala jako neugodna iskustva s njom,zato sam i otišla iz V.V.Svi imamo žute minute na poslu,i ja sam zdrastveni djelatnik i non stop sam u turbo gužvi,pa nikad nisam svoje frustracije istresala na pacijentima