drage cure obzirom da znam što je to biologica rekla Pirici baš sam se od srca jutros nasmijala (samo ne znam da li si je pririca priuštila gušt da je posjeti s velikom trbušinom i jednom čokoladom i kaže samo jednu rečenicu : vidite da može"?!; ja bih to svakako uradila 8) )

obzirom da sam i ja više puta bila iznenađena, a jednom prilikom i vrlo povrijeđena njezinim riječima doslovno na rubu žestokog plača od čega sam se jedva suzdržala i odradila transfer pričala sam o tome sa sestrama koje su mi rekle da je ona što se komunikacije tiče malo osebujna i da nije tako bliska čak ni sa suradnicima s kojima radi, ali da je vrstan stručnjak, ja sam je takvu prihvatila, te sam suze doma isplakala i obećala si da niti jedna njezina riječ neće doći do mog srca i da imam dva uha da mi kroz jedno uđe, a kroz drugo izađe i da pri tom ne mora dotaknuti moje srce i nekim čudom od tada se je i promijenila njezina komunikacija sa mnom: postala je kratka, jasna, informativna čak i pozitivna...jednom sam dobila i osmijeh...ali ipak nikada nisam opušteno ulazila kod nje na razgovor