drage cure obzirom da znam što je to biologica rekla Pirici baš sam se od srca jutros nasmijala![]()
(samo ne znam da li si je pririca priuštila gušt da je posjeti s velikom trbušinom i jednom čokoladom i kaže samo jednu rečenicu : vidite da može"?!; ja bih to svakako uradila 8) )
obzirom da sam i ja više puta bila iznenađena, a jednom prilikom i vrlo povrijeđena njezinim riječima doslovno na rubu žestokog plača od čega sam se jedva suzdržala i odradila transfer pričala sam o tome sa sestrama koje su mi rekle da je ona što se komunikacije tiče malo osebujna i da nije tako bliska čak ni sa suradnicima s kojima radi, ali da je vrstan stručnjak, ja sam je takvu prihvatila, te sam suze doma isplakala i obećala si da niti jedna njezina riječ neće doći do mog srca i da imam dva uha da mi kroz jedno uđe, a kroz drugo izađe i da pri tom ne mora dotaknuti moje srce i nekim čudom od tada se je i promijenila njezina komunikacija sa mnom: postala je kratka, jasna, informativna čak i pozitivna...jednom sam dobila i osmijeh...ali ipak nikada nisam opušteno ulazila kod nje na razgovor