Iako vas dugo pratim i čitam, nikad nisam sudjelovala u raspravi i širenju informacija ovim putem. Naime u MPO priči sam od 2006.g. na VVu -nažalost bezuspješno i ne bih mijenjala kliniku ni dr.a za ništa na svijetu.ksena28 prvotno napisa
Do promjena u radu je po mom mišljenju moralo doći već prošle godine kada je ukinuto plaćanje postupaka i kad su dobili ograničenje na 12 prirodnih postupaka mjesečno. Što mislite kako to dr-i i lab hendlaju, a toliko kandidata za prirodnjak svaki doktor ima samo u jednome danu?
Sada su taj broj još i srezali i osobno sam time jako pogođena jer za mene
nakon velike i neuspješne stimulacije menopurom (visoke godine) još samo
prirodnjak dolazi u obzir, a usvoji li vlada ovaj kretenski nacrt nazovi Zakona o MPO kandidata će biti još više. Ono što mi doživljavamo kao "nešto čudno" i"sumnjivo" je zapravo njihov način rada u novonastaloj situaciji koja je puna ograničenja i restrikcija i izuzetno je stresna i za osoblje ali i za pacijentice. I ja znam za žene koje su odbijene
bez riječi, koje nisu nikada zvane u lab, i koje imaju mnogo pitanja bez odgovora, a jedan MPO psiholog bi u tu svrhu trebao biti zaposlen u svakoj klinici. Biolozi i dr-i nisu biro za informacije, ali neznanje i stres u postupku nijednoj ženi ne trebaju. Uostalom mislila sam da ovaj forum i postoji za razmjenu informacija, pa ne treba zatvarati oči pred problemom i " odite u drugu kliniku" jer to problem neće riješiti, ali ćemo se mi barem razumjeti i opskrbiti informacijama i lakše podnositi sve te peripetije, a ipak se nadam i vjerujem da će se situacija razbistriti i postati podnošljivija cijelom osoblju Wa a i nama.
P.S. Ksena28 sve što si pitala na forumu jučer ujutro slobodno pitaj dr-a.
Sigurna sam da će biti vrlo informativan ako mu kažeš što te muči
Puno pozdrava svim hrabrim suborkama![]()
I sorry zbog podužeg posta- neću više