-
Već dulje vrijeme nisam pisala, ali vas pratim skoro svakodnevno...
Krenule ste u diskusiju u koju se moram uključiti...
Dijagnoza mi je PCOS sa potpunim anovulacijama i ogromnim razmakom u hormonima.
Na VV je prvo krenuo MM negdje u jesen 2006, a ja u proljeće 2007.
Nakon tri godine pokušavanja još smo nigdje
Da unaprijed kažem da obožavam dr. A, mislim da je divan čovjek koji se zaista trudi i u neku ruku voli svoje pacijente, no...
Iz moje priče je potpuno vidljivo da klinika zaista ima problema s brojem pacijenata i ograničenjima i da bi trebalo uvesti malo više reda
Od 2007. prošla sam tri stimulacije klomifenom od čega su dvije rezultirale AIHom. Svakako premalo...
Mislim da sam mogla više toga proć da je bilo više vremena i mjesta za mene. Ne znam kako je sa punkcijama i FETovima jer ih nažalost nisam prošla, no i ove tri stimulacije su mi bile dovoljne da znam da VV nije za mene, bez obzira na sestre i doktore.
Najveće razočaranje mi je uslijedilo nakon treće stimulacije kad mi rečeno neka odmorim mjesec-dva i neka dođem na dogovor za postupak. Već mi je to smrdilo na odgodu, jer sam se dobro osjećala i nisam imala znakove HS, ali sam bila sretna jer sam milsila da se pomičem
Naravno došla sam nakon točno mjesec dana, a ne mjesec-dva, i čula što.
Doktor mi je preporučio laparo, nije me to iznenadilo previše, ali nakon što vam netko kaže da se dođete dogovorit za postupak laparo predstavlja zid...
Plan koji mi je doktor predložio je laparo, pa dva mjeseca odmora, pa mjesec-dva Yasmin, pa ćemo vidjet dalje...
Nažalost taj plan meni ne odgovara, jer mi predstavlja beram 6 mjeseci bez pomaka.
Otišla sam po drugo mišljenje u drugu kliniku (nije privatna), gdje me doktor koji možda nije toliko ljubazan kao i dr.A poslao na milijun drugih pretraga koje sam isto tako već odavno mogla obavit na VV ali iz nekog razloga nisam nikad upućena u te pretrage...
Žao mi je što napuštam VV, ali on mi više ne odgovara...
Ja trebam konkretne odgovore i objašnjenja, a ne javite se za dva mjeseca pa ćemo vidjeti...
Nije to kritika doktoru, već dokaz da nas je previše, a ja nemam više strpljenja...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma