-
Pčelica2009 , Xena28, Nečija mama
potpisujem vas i razumijem. Čini mi se da su neke učesnice foruma fokusirane isključivo na osoblje Wa ( što nije čudno zbog njihove požrtvovnosti i silnog truda) i njihovu osobnu situaciju pa ne žele ili ne mogu vidjeti širu sliku koju je eto najkraće napisala duga30. Voljela bih polemiku učiniti konstruktivnom, ali rješenje problema ja ne nazirem a i ne ovisi o nama. Zna se tko kolo vodi! Što se komunikacije tiče sugerirala bih vam da pokušate biti "nametljivije" s pitanjima doktoru makar su odgovori poput "ne,nije se oplodilo" ili "nema jajne stanice" tako okrutno i bolno konačni da više neznam što bih pitala. Doduše kad mi je jednom dr poslije urednih folikulometrija rekao "ništa ovog puta-dođite poslije GO" pitala sam "je li ovo bio psihološki prirodnjak zato jer je kvota popunjena?"
neprimjetno je kimnuo glavom i zahvalno me pogledao. Nije mi zbog toga bilo nimalo lakše, ali se barem nisam osjećala zbunjeno i šokirano kao ovca.
Komunikacija mora postojati, pa ako je dr zbog gužve ili rasporeda ili situacije prisiljen pružati siromašne odgovore ili ih uopće ne servira poradite vi na tome. Ne zaboravimo pri tome da nam dr nemože dati informacije koje nema tj. ako mu iz laba ne pruže uvid u iste.
Pčelice2009 javljaj se i dalje!
Pozdrav baš svim W trudnicama, a i onima koje to nisu
[/quote]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma