-
Osoblje foruma
ajme, nije me bilo par dana i imam što za čitati
Da su na VV-u preforsirani, prebukirani i overloaded to vidi i slijepac...... Da li se i što događa u labosu, to cure koje su u postupku bolje mogu procijeniti, posebno ako sad biologica ne govori s pacijentima a prije je to radila!? Neobično u najmanju ruku. NE VJERUJEM i neću vjerovati da to radi namjerno ili iz neke zlobe, već je netko rekao da su sredstva kratka i da nedostaje kapaciteta u frižiderima (nadam se da je to provjerena informacija!?). Isto je netko napisao da doktor i ne može dati bolje objašnjenje ako nema informacija iz labosa.
Naše su želje ogromne, očekivanja još veća i rastu sa svakim danom postupka..... takav stav je nemoguće uskladiti s i trenutnom stanjem na VV-u.
Kata-klik tebi šaljem veliki pozdrav i naravno pusicu bebaču u trbuhu...... Iz prvog si ICSI-a ostala trudna i hvala Bogu dragom da je to tako :D no mislim da je tebi vrlo teško objektivno gledati na situaciju na VV-u..... s tim da su se stvari tek u zadnjih par mjeseci pogoršale, kako cure pišu. Generalno se slažem, da ako više nema povjerenja u kliniku, da istu svakako treba mijenjati, ali još više mislim da ovaj forum treba služiti za razmjenu mišljenja o svemu pa tako i o klinikama, lijekovima, doktorima, biolozima, bolovima, radostima, tugama......... Kako je meni dragocjeno tvoje iskustvo, tako volim čitati što i Ksena ima za reći o postupcima na VV-u.
Sreća pa ide ljeto, na VV-u dva mjeseca neće biti postupaka, možda će se riješiti agonija oko novog zakona, pa da sve skupa dočekamo mirniju jesen....... daj Bože BEZ novog zakona (ja uistinu vjerujem u to). Svim trudnicama s VV-a pusa (posebna našoj Beblici koja je na strogom mirovanju), svim majkama s VV-a također pusa, a svim ostalim trudnicama to be veliki hug
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma