Definitivno sam za to da se govori o pros i cons svega, pa tako i VV-a, Maribora, Sv. Petra i Pavla, ako treba. To nije blaćenje i uništavanje ugleda, osim ako rječnik nije neprimjeren i iznose se neistine i laži, nego je to razmjena pacijentskih informacija i dojmova, to je ono zašto postoje ovakvi podforumi, uz edukaciju, barem je takvo moje mišljenje.pčelica2009 prvotno napisa
Ali, a propos ovog "bacanja" zametaka u priv. klinikama, tu bi stvarno trebalo malo pripaziti na rječnik, pa i u svjetlu prijedloga novog zakona. Ovo nije "igra" u stilu "moj doktor ili moja klinika je bolji od tvog doktora i tvoje klinike". Sve te klinike su na boljitak nama pacijentima, što ih je više, to je nama bolje jer postoji tržište i konkurencija, bile one privatno ili državno. Mislim da se tu radi o nerazumijevanju razloga koji su standardi za zamrzavanje i za proglašavanje zametaka vitalnim i onim koji to nisu, tj. nisu u stanju ostvariti trudnoću. U Mariboru se zameci ne bacaju, ali se niti svi ne zamrzavaju jer se oni koji nisu vitalni ne zamrzavaju. Na VV-u imaju tu neku teoriju da jedni drugima pomažu implantaciji. Klinike se razlikuju u brojnim stvarima, pa i u politci zamrzavanja.