-
Potpisujem BHany, a posebno Bebel. Ne jednom cula sam (od struke) o mr. Krile kao o jednom od najvecih strucnjaka, ne samo na ovim prostorima, i kao o osobi koja je uvelike zasluzna za tako dobre rezultate VV-a.
Sto se tice njezinog nacina komunikacije, jasno mi je da mnoge zene dotuce nedostatkom takta, a takav stres zadnje je sto bilo kojoj zeni u postupku treba. Ali meni osobno vise pase tako, realno, iskreno i ravno u glavu, nego uvijeno u celofan. Nekako onda znam na cemu sam, ne pitam se je li mi nesto presuceno. Nasuprot Lani, dr. A je divan i brizan, ali bas zato sam se ponekad pitala je li mi rekao bas pravo stanje stvari. On nekako jako misli na psihu zene u postupku, reakcija mu je najcesce "sve je to super" i, kolikogod mu na tome bila zahvalna, nekad me bas to kopkalo. Ima nas razlicitih, moja psiha bolje reagira na direktan pristup, inace me "a sto ako..." pojede... No ono sto mi je definitivno najbitnije kod mr. Krile, zaista nikad nisam sumnjala u njezinu procjenu - da mi je predlozila vracanje 4 blastica (umjesto 2) sigurna sam da bi pristala. Jer cinjenica je da VV ima uzasno mali postotak trojki, a cesto vrate vise od 2 embrija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma