Stranica 29 od 45 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2219

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bilo nas je puno koje smo danas puhale balončiće

bila je i naša draga sestra Marija s VV-a - sada u mirovini

ma bilo je prekrasno nadam se samo da će biti i nekih efekata, ako ovi gore imaju srca i smisla za balončiće

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

gdje ste, cure

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jadra tu smo ...
    vidim da si nova...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jadra dobrodošla..i što prije se preselila u trudnice....ovaj topic će malo da zamre sad preko ljeta dok su svi sa VV-a na godišnjem...ali ako imaš bilo kakvih pitanja samo pitaj..

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma tu smo, ali se trenutno ništa ne događa

pa mi koje čekamo jesen malo odmaramo i uživamo koliko se može...

ali ako bilo što treba, naravno da ćemo pomoći

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala na dobrodošlici! Već vas dugo pratim i uz vas sam puno toga naučila, inače imam iza sebe 2 neuspješna stimulirana pokušaja kod dr.A na VV. Na jesen u nove pobjede!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i je ti želim dobrodošlicu-nisam više na VV, ali smo iz istog mjesta.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dobrodošla zemljakinjo na jesen idemo zajedni vv,i nadam se ubrzo da čemo se poslje toga preseliti na drugi forum...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

niš se ne događa na forumu? Ta doktori su na g.o. a tako i mi, no događa se svašta... gledajte vijesti danas svi obavezno.

Gotovo je gotovo, Milinoviću neće proći ovaj zakon.... juppi i od toga cure ćemo svi profitirati...... Bože, kakva bi li nam jesen bila da smo morali s novim zakonom u postupke

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kaduna pa nisam mislila da se na forumu ništa ne dešava, dapače...vrlo smo svi aktivni...nego samo na ovom pdf o VV-u, jer su svi na godišnjem a i vi sad skupljte snagu za nove jesenske pothvate...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kata.klik poseban pozdrav i divno mi izgledaš. Jučer te gledam i baš si mi lijepa trudnica... ) no nisam se usudila ti to reći jučer, ipak smo se prvi put vidjele

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kaduna...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma gledaj ti ekipe samo se mazuljke i dijele si komplimente i to javno putem neta ....

a ne da smo ponosni na našu katu pa ona je bila i trudnica manekenka ( i moja je šogorica)

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tek sam se priključila na forum ali vidim puno korisnih informacija!

Zamolila bih vas za savjet, 15.07. sam bila na vađenju js a 17.07. su mi vratili dvije oplođene! danas osjrećam da me u donjem dijelu trbuha na trenutke zna boliti kao kad trebam dobiti mengu! da li je to normalno ili se već sada mogu prestati nadati! ovo mi je bio prvi ivf

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lidač dobrodošla!
    To što te boli je normalno,najvjerojatnije od punkcije,sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala ti! nadam se da je tako, iakomi je tek prvi pokušaj nekako sam puna optimizma da će uspješno završiti, ali su me ti blagi bolovi bacili u bed!

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj lidač1 prvotno napisa
    Hvala ti! nadam se da je tako, iakomi je tek prvi pokušaj nekako sam puna optimizma da će uspješno završiti, ali su me ti blagi bolovi bacili u bed!
    a gdje si bila? šta nisu na go?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bila sam na vv! u petak im je bio zadnji radni dan prije go tako da sam bila i na zadnjem transferu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bila sam na vv! u petak im je bio zadnji radni dan prije go tako da sam bila i na zadnjem transferu
    e to je simptomatično,raditi zadnji dan pred GO, mora biti dobitno!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja se nadam! ne bih voljela to sve prolaziti opet, ali svjesna da rijetko kad uspije od prve! budemo vidli, za sada mislim pozitivno

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se nadam! ne bih voljela to sve prolaziti opet, ali svjesna da rijetko kad uspije od prve! budemo vidli, za sada mislim pozitivno
    ja sam uspjela iz prve

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lidač1 ima dosta sretnica koje uspiju iz prve

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala curke, nadam se da ću biti jedna od njih! U petak smo bile tri na transferu kao zadnje prije go pa se nadamo da će to i završiti sretnim završetkom sezone!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala curke, nadam se da ću biti jedna od njih! U petak smo bile tri na transferu kao zadnje prije go pa se nadamo da će to i završiti sretnim završetkom sezone!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

lidač1
    od ti želim da je prvi pokušaj dobitni
    Ostalim suborkama, želim plodnu jesen i nadam se da će ovaj novi zakon pasti jer u protivnom bit će jako teško i nama i osoblju.

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ej drage evo me malo ..ak stojimo s narucivanjem za dogovore??jel se ko narucio za jesen vec..

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj BLIZU prvotno napisa
    ej drage evo me malo ..ak stojimo s narucivanjem za dogovore??jel se ko narucio za jesen vec..
    Meni u nalazu piše doći 8.dan ciklusa u 10.mjesecu.Nazvati ću kad dobijem m i naručiti se za 8.dan.

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lidač,držim fige da ti uspije od prve kao meni :D :D

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj BLIZU prvotno napisa
    Naručivanje ide tek od 07.09.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala vam na podršci, nadam se da hoće

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Prije izvjesnog vremena smo se na ovom topicu raspravljele oko uvjeta u klinici, kvaliteti-kvantiteti, gužvama...

Svim novim forumašicama, a i onima koje (kao i ja) pokušavaju pronaći snagu za ići dalje savjetujem da na topicu Naše priče, pročitaju priču od naše sretna35

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ej curkice, meni nis ne pise u nalazu, ali mi je doc rekao da dodjem u 9 ili 10 mj, pa cu ja naravno odmah, mislio je s klomifenima, da me ne sopa, sad drugo ni ne mozemo zbog zakona, htjeli ne htjeli. jel znate da li se na klomifenima moze opce dobiti 3 js??

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa
    ej curkice, meni nis ne pise u nalazu, ali mi je doc rekao da dodjem u 9 ili 10 mj, pa cu ja naravno odmah, mislio je s klomifenima, da me ne sopa, sad drugo ni ne mozemo zbog zakona, htjeli ne htjeli. jel znate da li se na klomifenima moze opce dobiti 3 js??
    je, možeš ja sam u 2. klomifenskom ciklusu imala 3 j. stanice (išla mjesec za mjesecom)

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Potvrdujem! Ja sam bila tri puta na Klomifenima - dva puta su bile dvije stanice, zadnji puta tri.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bebel

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

drage moje,
    ja ću se od jeseni prebaciti na poptomognutu u KBO, razlog naravno nije niko sa VV, jednostavno mi je puno praktičnije :/

na VV nema više mog dr Jukića, njega se ne bih odrekla nikada, a nadam se da iskustvo doktora na KBO nije puno manje od iskustva dr A koji se pokazao kao divan, osjećajan i pun elana

na VV sam imala 8 smrzlića, na žalost, ni jedan se nije primio, i sad idem pokušati bliže kuće, jer zagreb mi je 10 puta dalje od osijeka :/ , posao mi neće trpiti itd... zvučim kao da se opravdavam, možda je to i istina, jako sam zapravo žalosna što ću napustiti onaj hodnik , svašta sam tamo proživila, osjećala sam se kao kod kuće....ali to nije dovoljno da me zadrži..to bi jedino mogao dr J koji je sa mnom prošao puno toga, i ipak me, teškom mukom uzeo i pomogao da imam svoju prekrasnu djevojčicu

pa valjda nisam jedina koja je zbog kilometara otišla?!

svima vam želim puno puno sreće i,narvano, da ću svoj matični forum posjećivati i dalje

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nataša, u potpunosti razumijem tvoju odluku, odnosno vašu odluku za promjenom klinike iz čisto praktičnih razloga. Ja s ovakvim poslom sigurno ne bih mogla ići u drugi grad, udaljen 2,5-3 sata od mjesta stanovanja i rada u postupke.

Nemoj biti žalosna što napuštaš VV, vjerujem da je Osijek odličan, ali moraš se raspitati kod cura koji su u postupku tamo kako stvari stoje, kakvi su im postoci uspješnosti, etc.

U svakom slučaju sretno i virni koji put na ovaj VV topic

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    Nataša, u potpunosti razumijem tvoju odluku, odnosno vašu odluku za promjenom klinike iz čisto praktičnih razloga. Ja s ovakvim poslom sigurno ne bih mogla ići u drugi grad, udaljen 2,5-3 sata od mjesta stanovanja i rada u postupke.

Nemoj biti žalosna što napuštaš VV, vjerujem da je Osijek odličan, ali moraš se raspitati kod cura koji su u postupku tamo kako stvari stoje, kakvi su im postoci uspješnosti, etc.

U svakom slučaju sretno i virni koji put na ovaj VV topic
    hvala ti na riječima ohrabrenja i naravno da ću virnuti tu kod vas malo malo, to već radim po navici , ipak su tu moji počeci

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nataša
    nemoj razmišljati o tome koja je bolja. Sve naše klinike su dobre i potrebna je vjera u kliniku i doktore bez obzira koju odabrale.
    Ja sam znala komentirati da svi oni koji nemaju vjeru u postupke na VV-u odaberu neku drugu kliniku jer je najvažnije da nakon ET-a misliš na sebe i mrvicu, a ne: da li je trebalo biti ovako ili onako.
    Nikad mi nije bila namjera nekog tjerati nego svima reći da je povjerenje najvažnije. Nisu liječnici i biolozi na VV-u jedini uspješni. Na žalost za uspjeh se mora poklopiti više zvijezda i zvjezdica.
    Tako i ovaj tvoj slučaj. Logistički ti to više odgovara i samo pozitivno misli i rezultati će doći. Možeš je nazvati VV-Osijek pa si opet na istom
    Od srca se nadam da ćete uskoro doći do željenih rezultata

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    nataša
    nemoj razmišljati o tome koja je bolja. Sve naše klinike su dobre i potrebna je vjera u kliniku i doktore bez obzira koju odabrale.
    Ja sam znala komentirati da svi oni koji nemaju vjeru u postupke na VV-u odaberu neku drugu kliniku jer je najvažnije da nakon ET-a misliš na sebe i mrvicu, a ne: da li je trebalo biti ovako ili onako.
    Nikad mi nije bila namjera nekog tjerati nego svima reći da je povjerenje najvažnije. Nisu liječnici i biolozi na VV-u jedini uspješni. Na žalost za uspjeh se mora poklopiti više zvijezda i zvjezdica.
    Tako i ovaj tvoj slučaj. Logistički ti to više odgovara i samo pozitivno misli i rezultati će doći. Možeš je nazvati VV-Osijek pa si opet na istom
    Od srca se nadam da ćete uskoro doći do željenih rezultata
    bebel, hvala ti puno.
    i ja mislim kako je najbolje imati puno vjere, i zato se nadam da ćemo uspjeti ovaj put i da se sve s razlogom dešava!!
    pošto sama biram doktora, nadam se da će me intuicija dobro voditi i da tu neću fulati!
    isto tako se nadam da će i tebi od jeseni krenuti na bolje i da ćeš konačno doći do djetešca( baš sam se nadala da će bingo biti ovaj put, ali sve ima svoje razloge )

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

maya i draga hvala na odgovorima, nadam se da cu barem biti sretne ruke i dobiti tri js, pa samo da nadju neke brze spermice, uf, sve mi je teze i teze to prolaziti

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja nisam probala nekako jos skupljam hrabrosti za narucit se...planiram zvat pocetkom 9 mj..meni dr a nis nije reko kad da dodem(kojeg dana u ciklusu)pa cu doci na blef...nisam se još oporavila od zadnjeg pokusaja ...jel to samo meni tako puno treba??? :?

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Blizu....

Nisi jedina....ja sam plakala na trgu kada sam puhala balončiće,

plačem ponekad kad čujem da je neka moja frendica trudna - malo od sreće, pa na kraju priznam sebi I OD TUGE

i znam da je teško ali guram dalje....

ali ono što me uvijek sjeti na svu tugu onoga dana kada sam saznala da mi je B 0 je stih iz Rodine brošure:

Prosječan broj prolivenih suza, neispunjenih snova i ugaslih nada - neizbrojiv je

shvatim da nam je svima teško ali to nas čini jačima.... :D

i zato ne daj se

doći će i naše vrijeme

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Blizu
    slavonka

plačem ponekad kad čujem da je neka moja frendica trudna - malo od sreće, pa na kraju priznam sebi I OD TUGE
    potpuno te razumijem jer sam i ja tako ali mala trunka nade je bila da ću kad tad i ja osijetiti to baženo stanje...
    imam prijateljicu u Puli koja se bori 10 god. i znam kako joj je kad sam joj javila za trudnoću. nije u pitanju tolika ljubomora koliko je taj osiječaj "zašto ja ne mogu..."
    ali mogu i ne želim odustati. Prošlo je 7 nesretnih godina....
    super je što mi možemo razgovarati ama o baš svemu i niti ću se ja naljutiti a niti ona...

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Dorica

Hvala ti.... i dobro kažeš - nije to ljubomora, to je više pitanje zašto mi ne možemo, jesam li ja baš toliko drugačija od drugih ili još nije došlo moje vrijeme da dobijem svoj smotuljak....

Ima tu i malo ljutnje koliko je njih trudno a ne žele biti....

Koliko njih se pita isto pitanje kao i ja - ZAŠTO????

Samo oni se pitaju žašto su trudni, što im to treba, nije dobro vrijeme, a ja se pitam zašto ja nisam trudna, koliko se još mogu nadati i koliko čekati??? :?

Ali to je život.... :/

I treba biti sretan sa malim stvarima...

nekima je beba mala stvar jer je lako dobiju, a nama je jako velika

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hvala vam cure

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme, pa gdje nam je Vuk Vrhovec pao... nitko se više ne javlja, svi su u nekim kombinacijama more, čekanje, druge eventualno privatne klinike.

Drage cure s VV-a--- pozdravljam vas sve...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ima nas još koji čekamo godišnji.
    Uh, neka nam ova jesen prođe bez velikih stresova (mada sam jako skeptična kad razmišljam o novom zakonu) i sa punoooo VV trudnica.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja virnem tu i tamo, cekam 07.09. da se cujem s L.Nadam se sto prije u postupak bez obzira na sve zakone svijeta.Vrijeme mi curi a za privatnike nemam loveeee!
    Svim curama sa VV veliki
    Nadam se plodnoj jeseni.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Virnem i ja, i čekam jesen.
    Svim VVovkama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke