Citiraj frka prvotno napisa
bok, cure!
meni su nalazi stigli krajem 6. mj. a ciklus u 7. mi se taman par dana poklopio s go (koji peh ) tak da mi je dr.A napisao da dodjem 8dc u 9. mj. s uputnicama za pregled i krv pa nakon toga postupak... nama je to trebao biti prvi ivf... ali imam napismene upute! po tome bi i mi trebali po starom.. ili?

pozdrav svima!
Frka, ne znam da li si već negdje napisala (nemam vremena tražiti), ali mi nije jasno da li već krećeš s postupkom ili tek obavljate one prve pretrage: hormoni, spermiogram, androlog i sl.? Jer po ovom šta si napisala meni izgleda da ste tek počeli hodočastiti po VV. Ako vam je to tek početak, onda ćeš se, nažalost, do samog postupka još načekati.

Oko ovog odgovora od gđe. Lažete se u potpusnosti slažem s Amel. Nemojmo se zavaravati, Zakon je na snazi i mora se provoditi - dok ga ne srušimo, zato vas sve pozivam, ako se već niste aktivirale, da se uključite i na onaj naš drugi pdf:
Građani i građanke protiv MPO zakona

I mi imamo usmeno dogovoreni termin za jesen, ali ne gajim nikakvu nadu da ću možda ići po starom zakonu. Na pregled i dogovor ću otići kako je dogovoreno, ali dalje ... :?.