VV cure, da vas pitam nesto... citam sad neka rasprave da li treba u medijima izaci s naglaskom na psihicku ili fizicku bol itd. pa se stalno spominje bol kod punkcije. posto mi na VV-u nemamo izbora sto se anestezije tice, zanimaju me vasa iskustva s punkcijom. mi smo sad trebali na prvi postupak i moram biti iskrena da se ja toga uzasavampretrpjela sam grozne bolove do sad i prije i poslije operacije i uz to mi je preostali jajnik konstantno bolan (pogotovo kod ovulacije a i zbog ciste zutog tijela koja mi se stvara skoro svaki mjesec) i stvarno se bojim da to necu moci izdrzati... a i mislim da mi se prag boli poprilicno snizio uslijed svega toga... znam da je to sve individualno i da se razlicito podnosi, ali me zanima sto me otprilike ceka.. je l se mozemo doma nasopati kakvim apaurincekima i ketonalcekima
? ima li tko od vas isto tako bolne ovulacije i ciste i kako ste to podnijeli sve skupa?

pretrpjela sam grozne bolove do sad i prije i poslije operacije i uz to mi je preostali jajnik konstantno bolan (pogotovo kod ovulacije a i zbog ciste zutog tijela koja mi se stvara skoro svaki mjesec) i stvarno se bojim da to necu moci izdrzati... a i mislim da mi se prag boli poprilicno snizio uslijed svega toga... znam da je to sve individualno i da se razlicito podnosi, ali me zanima sto me otprilike ceka.. je l se mozemo doma nasopati kakvim apaurincekima i ketonalcekima
? ima li tko od vas isto tako bolne ovulacije i ciste i kako ste to podnijeli sve skupa?