Citiraj Lamona prvotno napisa
Citiraj Bebel prvotno napisa

Meni se kosa digne na glavi kad vidim te njihove floskule...one bitne za građane najčešće nisu dovoljno jasno istaknute ili uočene
A ja sam baš malo gledala jer su i druge cure stavile odgovore od Lažljive... pa to je sve isto , što god da pitaš ona odgovara isto, vjerojatno samo nakelji ovaj tekstić i pošalje, bez konkretnog odgovora , stvarno mi se gade
Da, da,...
Na žalost ne žalim nikoga obeshrabriti jer sam u istoj situaciji, ali u narednih par mjeseci ovaj zakon će značajno ugroziti naš san.
Svi ćemo se mi naručiti na pregled, ali želje će biti jedno, a mogućnosti drugo. S punim povjerenjem vjerujem doktorima kad kažu da će učiniti sve u našu korist, ali na žalost, malo toga će uopće moći učiniti. Gnjev svih nas ministarstvo će prebaciti na doktore, a oni su u ovom trenutku nemoćni kao i mi.
Jedino mi se čini da su za sad izgledni FET-ovi i «pravi» prirodnjaci (postupak sa našom stanicom koju treba na vrijeme uloviti ), a sve ostalo je uputno.
Nisam glasnik loših vijesti, ali evo po današnjem članku obistinilo se ono što sam ranije pisala