Što se tiče Vinogradske, mislim da im nema biologa cijeli 9 mj. pa tako da nisam sigurna koje postupke obavljaju. Primaju pacijente, obavljaju preglede i upućuju na pretrage, ali baš da je netko obavio IVF...možda sam nešto propustila.

Što se tiče anestezije, nigdje u zakonu ne stoji da se postupak mora obaviti pod anestezijom, tako da tu ne vidim prepreke.

Što se tiče Petrove, svaki komentar je suvišan. Zna se da je M u kompi sa Š. i da je zakon njihovo maslo i da ide u korist i Petrovoj i IVF poliklinici (treba mi smajlić koji b.....). Tko ima volje, možda im je to šansa za uspjeh, ali ja tamo neću ići... Rađe štedim za MB.

Mislim da će na VV prvo krenuti inseminacije i FET, a za ostalo se ipak moraju malo posložiti. Ne vjerujem da će cijeli tim pokušati s postupcima sve dok im sve stvari nisu kristalno jasne. Ipak oni nisu u milosti ministra.

Kao što smo ranije govorili, tek se sad vide počeci ovog katastrofalnog zakona. Do proljeća će biti zanimljivo..., a možda od proljeća opet krene priziv savjesti pojedinih(og) liječnika