Citiraj Kadauna prvotno napisa
Draga Frka,

ti imas kao i TM ispod 30 g. i vjerujem da se doktorima na VV-u nije zurilo ici s vama u postupak....... posebno ne obzirom da uobicajene guzve gore na VV-u i posebno ne obzirom na parove i zene koje dolaze na VV ili su dolazile prije zakona u 38. il 39. ili vise g.

Prednost se davala starijim pacijentima sto je i normalno i za ocekivati.
draga Kadauna, to sto MM i ja imam manje od 30g. nema veze s ovom pricom... mi smo u prvi postupak trebali ici u 9.mj. i doci 8.dc s uputnicama za KKS i druge krvne pretrage nakon cega je trebao uslijediti sam ivf.. nalazi tih pretraga se dobivaju drugi dan (to se ne ceka kao hormoni i spermiogram) tako da ne mislim da ih dr.-i traze da bi parovi nesto radili dok se ceka... to stvarno nema smisla... i stvarno ne vidim veze u citavoj prici s nasim godinama jer bi ionako odmah isli u postupak... a i posto imam 1 jajnik koji ionako nije u savrsenom stanju, to sto imam 26g. me ne tjesi pretjerano...

Šiškice, bila sam sad na VV-u i sestra mi je rekla da nisu krivo napisali - ne trebam doci s nalazima vec s uputnicom jer ce mi krv ipak vaditi na VV-u...

nisam se trebala posebno narucivati nego moram doci 8dc u 10.mj. sestra mi je isto off the record rekla da su dobili informacije da ce se do nove godine odraditi postupci sa onima koji su naruceni na bilo koji oblik mpo prije njihovog godisnjeg. dakle, svi naruceni ce se odraditi "po starom" (sto vjerovatno znaci bez potvrda), a druge za sad nece primati... ali to je sve jos uvijek nesluzbeno i zapravo nista ne znaju...