Drage cure,

sto se tice mjerenja, nema nikakvih objasnjenja, kao ni za mjerenje tlaka, sestra je na moje pitanje zasto to sad rade rekla da doktor tako trazi.

Danas sam bila gore, slika grozna, prazno sve, nas je bilo mozda 5 zena, koji muskarac. Mislim... ne znam sto bih rekla, ustvari odlucila sam sutjeti jer na na ovom topicu iskrena iznosenja misljenja vise ne prolaze uvijek mirno... i iskreno, ne da mi se vise talasati ili uzburkavati duhove. Mislim da svatko treba sam sebi stvoriti svoje misljenje......

I slobodno pitajte doktore sva pitanja koja vas zanimaju oni ce vam pokusati iskreno odgovoriti.

I jos nesto, mislim da nije posteno da se sad pitamo da li su doktori vodili brigu prije o nama kako spada....... NIKOME se i NIGDJE nije mjerio tlak, nije se racunao body mass index, nisu se vadili dodatni nalazi kao jetrene vrijednosti! Doktori na Vuk Vrhovcu su jedini u HR (sto se tice drzavnih bolnica) koji samo rade MPO, druge klinike kao npr. Petrova se bavi medju inim s MPO-om i koliko znam gotovo 80% IVF-ova se odradjivalo na VV-u (sto se tice drzavnih bolnica) stoga mislim da se ipak odradjivao a hell of a job na VV-u.

Inace je dr. Lucinger rekao da krecu s radom 01.10. zasto sad ne rade sada, stvarno ne znam...... a evo vidim da Nokia zna.

I jos nesto...... moje je misljenje i dalje da je jedina van hrv. granica pametno ici stimulirani postupak obzirom na zakonska ogranicenja. Na Vuk cu ici mozda u prirodnjak ako i kad ih bude.