Kadauna me preduhitrila, ali ipak želim reći da je kroz cijeli zakon na neki način povedena hajka protiv uspješnosti VV nasuprot jedne druge klinike. U nehumanim uvjetima, oni su stvarali čuda. Da li će ih i dalje stvarati ne ovisi samo o doktorima.
Mislim da nam osim vaganja treba biti veći problem da li ćemo uopće više moći na postupke u našu malu kliniku.
Ako smo očekivali da nam propišu i menu uz stimulacije onda stvarno...
Puno je tu važnijih problema od vaganja.
Previše sam toga prošla gore i zaista si uzimam za pravo da ponovno apeliram kako bi bilo ok da zadržimo neku jasnu komunikaciju na ovom podforumu.
Kad čitam "Privatne poliklinike" nikad nisam naišla na komentar kome je dr. Veljko ili dr. Radončić što ili kao komentirao. Ako je doktor u 6 mj ili 7 mj rekao nešto, to je bilo prije Zakona. Shvatite da je VV pod većim povećalom od klinike matice.
Pa Milinović se tamo prošetao i rekao da se citiram "žena upravo oplodila", a nije bio na VV-u. Što mislite da će više novaca dati VV-u nego matici klinici. Ma dajte...
Molim vas probajmo se malo odmaknuti od prozivanja doktora i koncentrirati se na zakon i provjerene informacije.
Svi bi mi sve sad i odmah, ali trenutno to nije moguće.