Citiraj ksena28 prvotno napisa
šiškice doista mislim da ova naša šala sa životinjama nije nikoga trebala uvrijediti, niti se ond odnosi na kliniku niti na naše doktore već je očaj pretočen u sarkazam zbog zakona iliti ukratko - offtopičarenje...
X potpisujem

i dodajem svatko tko me bolje poznaje ili sa mnom popio barem jednu kavicu zna koliko cijenim i volim tim s VV-a, i koliko sam im zahvalna jer nikada nisu pravili problem oko mojih viška kilograma koji su možda i bili razlogom neuspješnih transfera dobrih embrija (neke teorije tako kažu), ali ipak ja sam ostala trudna s najvećom ljudi kilažom koju sam u životu imala ljudi moram se prestati sramiti i napisati taj podatak javno: 107 kg je brojka koju sam nosila tada, a stalno sam brijala da imam oko 90 (mislim da oko godinu i pol dana prije toga nisam stala na vagu) i bila sam užasno tužna i očajna i debljala se od hormona i postupaka i od hrane koju volim, a najviše od tuge koja je blokirala moj organizam

sada u 8 mjesecu trudnoće kada je moja beba teška oko 2,5 kg imam 3 kg manje nego na početku trudnoće i radujem se što ću s porodom izgubiti još neke kilograme i konačno upoznati svog Vedrana

i svaki puta kad se beba promeškolji, a ja zagrlim svoj trbuh s ljubavlju se sjetim svog doktora i nikada mu neću moći dovoljno zahvaliti jer da nije bilo njega i čitavog tima ja bih i dalje bila očajna i sama...

... da li će sada neka žena zbog prevelikog body mass indexa izgubiti šansu da postane mama???