X potpisujemksena28 prvotno napisa
i dodajem svatko tko me bolje poznaje ili sa mnom popio barem jednu kavicu zna koliko cijenim i volim tim s VV-a, i koliko sam im zahvalna jer nikada nisu pravili problem oko mojih viška kilograma koji su možda i bili razlogom neuspješnih transfera dobrih embrija (neke teorije tako kažu), ali ipak ja sam ostala trudna s najvećom ljudi kilažom koju sam u životu imala ljudi moram se prestati sramiti i napisati taj podatak javno: 107 kg je brojka koju sam nosila tada, a stalno sam brijala da imam oko 90 (mislim da oko godinu i pol dana prije toga nisam stala na vagu) i bila sam užasno tužna i očajna i debljala se od hormona i postupaka i od hrane koju volim, a najviše od tuge koja je blokirala moj organizam
sada u 8 mjesecu trudnoće kada je moja beba teška oko 2,5 kg imam 3 kg manje nego na početku trudnoće i radujem se što ću s porodom izgubiti još neke kilograme i konačno upoznati svog Vedrana
i svaki puta kad se beba promeškolji, a ja zagrlim svoj trbuh s ljubavlju se sjetim svog doktora i nikada mu neću moći dovoljno zahvaliti jer da nije bilo njega i čitavog tima ja bih i dalje bila očajna i sama...
... da li će sada neka žena zbog prevelikog body mass indexa izgubiti šansu da postane mama???![]()