Već tri dana razmišljam da li da vam ovo napišem ili ne, jer se bojim da ne nastane panika uzalud (još uvijek se nadam da se ovo što slijedi neće desiti), ali opet mislim da je to vrlo važna informacija za one koje imaju iste planove kao i ja (a mislim da nas ima puuuno takvih).
Dakle, u četvrtak sam bila kod dr.A. i ispričala mu svoje planove s obzirom na nove okolnosti, odnosno da bih do daljnjega (čitaj: do pada Zakona ili dokle god će mi financije to dozvoljavati) na stimulirane išla van HR, a kod njega nizala prirodnjake. Točnije, za sada imam u planu Ljubljanu u 12. ili 1. mjesecu te očekujem termin za Mb u 9. mjesecu slijedeće godine. Na to mi je dr.A. odgovorio da će izgleda imati problema s prirodnjacima (to se odnosi i na čiste prirodnjake i na klomifenske) jer, kako se sada bolnice više ne financiraju same, Darkec im je izgleda toliko ograničio broj prirodnih postupaka da će mi eventualno moći srediti jedan jedini klomifenski između Ljubljane i Maribora, i to je sve za slijedeću godinu. Napomenuo je da ovo još nije službeno i da još nema ništa na papiru, ali da su dobili usmenu informaciju.
Eto, izgleda da se Darkec pobrinuo da nam smanji šanse čak i s prirodnjacima u Hr!