Citiraj bublica3 prvotno napisa
Zanimalo bi me što će s ostalim j. stanicama koje ostanu kad odaberu 3 za oplodnju!!?? ...a nisu u mogučnosti zamrznuti ih!???!!!
U "normalnim uvjetima" (nisu uopće normalni jer je ovaj zakon sr..e) trebali bi ih zamrznuti 3 po 3. Za sve to trebaju imati opremu i prostor jer treba negdje pohraniti toliku količinu stanica koje se dobiju (nama klinika 10 pacijenata).
Onda ako nismo uspjeli u postupku slijedi odmrzavanje sljedeće 3 stanice pa oplodnja. Tu je slučaj da nešto opstane i onda ide vjerojatno mikroinjekcija koja daje "veće šanse" za oplodnju. Ako na žalost ne uspije odmrzavanje, čeka se novi postupak... ... ... ... ... i onda prođu godine... ... ...

Osim opreme problem je i oplodnja tih stanica koje su odmrznute.
VV definitivno više neće biti u mogućnosti prihvatiti dosadašnji broj pacijenata. Postupak je postao puno kompliciraniji.

Niti briljantni osmjeh naših doktora neće moći ublažiti surovu stvarnost s kojom ćemo se sve mi susresti.
Na žalost, mislim da će u čekaonici biti više pacijenata za konzultacije nego u postupku (kad jednog dana krenu).

Molim nekoga tko ide na konzultacije ovih dana da slobodno pita doktora što znači: gđo. krećete u postupak?
Što će biti s j.s ako ih dobijemo/te npr. 6 itd, itd...