Stranica 10 od 25 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1239

Tema: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kod njih se govori i na hrvatskom jeziku-tako sam negdje pročitala.Meni je zaintrigirala ova aha metoda-a cijena opet 2200€ bez lijekova.Ne znam,jučer sam mm predložila da idemo u Beč(tamo imam osiguran smještaj),pa on neće-kaže: mislim da je mb uspješniji.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eh da, još sam primijetila da se cijene na računu i na cjeniku razlikuju. Dobila sam cjenik koji je bio važeći za siječanj 2009., a račun izdan u svibnju 2009. je imao NIŽE cijene, i to cca 5%. Nemam pojma na osnovi čega. Tako da mi se čini da ćete morati jako s "cirka oko" računati.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa
    ..takoder, nadam se da ce nekako nasa wewa spijet izbjeci te cijene, kao ono.... ja stigla prije....

A tesko..... na zalost tesko... Ne kod njih..
    ma kako god, bitno je da sljedeci troskovi budu za krevetac i maramu :D

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a da li mi koji smo dobili cjenovnik plaćamo po tome cjenovniku(nekako mi je to ok) ili će nam nakon obavljenog reći-a ne,mi poskupili-sada je ovoliko.MM me ubija u pojam da ne računam stalno,da ga baš briga koliko je i on hoće tamo.A meni je to puuunnooo.Nakon ovih 15000,sada još sa injekcijama sigurno preko20000,majko mila.Sjetim se tikice 69 i njezine izjave o imaginarnoj djeci.A sada još moram kupiti auto,jer je ovaj jadan prošao sve i svašta.Jooj,ne smijem više,počela sam uzdisati.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    Eh da, još sam primijetila da se cijene na računu i na cjeniku razlikuju. Dobila sam cjenik koji je bio važeći za siječanj 2009., a račun izdan u svibnju 2009. je imao NIŽE cijene, i to cca 5%.
    Piše na cjeniku da nije obvezujući!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

onda ok.Hvala

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

onda ok.Hvala

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da li je tko ovih dana zvao MB?
    Naime, ja bih se naručila na konzultacije, ali nisam sigurna da li se netko javlja na tel. i da li je moguće dobiti termin.
    U 6. mj sam otkazala konzultacije jer sam imala rastuću ß i htjela sam novi termin, ali Jasna mi je rekla da nazovem iza 15.6. Na žalost nisam to napravila jer nisam željela "obeshrabriti" svoju tadašnju trudnoću.
    Vremenski gladajući ako upadnem na konzultacije na jesen o.g. onda sam u postupku kod njih za godinu dana što mi odgovara jer s ovim zakonom nemam namjeru narednih 1g raditi stimulacije kod nas (sa 20-ak gonala dobijem 15-20 stanica). Samo još jedan preostali FET i prirodnjaci.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    Da li je tko ovih dana zvao MB?
    Naime, ja bih se naručila na konzultacije, ali nisam sigurna da li se netko javlja na tel. i da li je moguće dobiti termin.
    U 6. mj sam otkazala konzultacije jer sam imala rastuću ß i htjela sam novi termin, ali Jasna mi je rekla da nazovem iza 15.6. Na žalost nisam to napravila jer nisam željela "obeshrabriti" svoju tadašnju trudnoću.
    Vremenski gladajući ako upadnem na konzultacije na jesen o.g. onda sam u postupku kod njih za godinu dana što mi odgovara jer s ovim zakonom nemam namjeru narednih 1g raditi stimulacije kod nas (sa 20-ak gonala dobijem 15-20 stanica). Samo još jedan preostali FET i prirodnjaci.
    cujem se ja s Jasnom pocesto ovih dana - slobodno zovi, rade uveliko! zovi na onaj broj mobitela, od pola 2 pa nadalje.
    nadam se da ti termin nece ni trebati

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bebel probaj na ovaj broj između 14-15 sati taj je broj mobilni od sestre Jasne i Marije koje rade s doktorom a nama su rekli da se na taj broj mogu najbrže dobiti.
    Evo ga:
    00386/31/577-101.

I ja ću ih danas pokušavati dobiti da ih pitam za laparo.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zasto se stalno pise samo o Mariboru ????????

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

wewa, rozi HVALA
    Da to je broj koji sam i ja uspjela dobiti u svibnju nakon 2 tjedna bezuspješnih pokušaja komunikacije sa MB.
    Nadam se terminu

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj MALA MACA prvotno napisa
    Zasto se stalno pise samo o Mariboru ????????
    Jednostavno za MB trenutno ima najviše upita, a na ovom mjestu možeš dobiti info za bilo koju drugu privat. polikliniku.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Malo se previse favorizira taj Maribor i ispada da svatko ko ide tamo da ce ostati trudan !!!!!!!!
    Na karju ispada citajuci ove vase postove da je to jedina uspijesna klinika u Evropi !!!!!!!
    Bolje je pisati samo utiske o pojedinoj klinici ne na koji nacin se narucivati tamo mozda bolje pisati na privatnu postu a ovdje vise o utiscima i uspjesima,da se bolje moze covijek orijentirati kamo otici

Moja prijateljica je bila u Mariboru i nije uspijela i isto su je nakon neuspijeha vatali za rukav da im ponove dojde i ostave novce !!!!!!!!!

Bolje da i cure koje su bile u drugim klinikama daju svoje utiske gdje su bile i rezultate od tih drugih klinika !!!!!!!!

Mislim da je malo previse Maribora na ovim stranicama ,izgleda ko privatna reklama za Maribor ,a neznam dali je tko i ostao trudan koji je bio sada u postupku unutar 3.mjeseca tamo !!!!!!!!!!!!

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj MALA MACA prvotno napisa
    Malo se previse favorizira taj Maribor i ispada da svatko ko ide tamo da ce ostati trudan !!!!!!!!
    Na karju ispada citajuci ove vase postove da je to jedina uspijesna klinika u Evropi !!!!!!!
    Bolje je pisati samo utiske o pojedinoj klinici ne na koji nacin se narucivati tamo mozda bolje pisati na privatnu postu a ovdje vise o utiscima i uspjesima,da se bolje moze covijek orijentirati kamo otici

Moja prijateljica je bila u Mariboru i nije uspijela i isto su je nakon neuspijeha vatali za rukav da im ponove dojde i ostave novce !!!!!!!!!

Bolje da i cure koje su bile u drugim klinikama daju svoje utiske gdje su bile i rezultate od tih drugih klinika !!!!!!!!

Mislim da je malo previse Maribora na ovim stranicama ,izgleda ko privatna reklama za Maribor ,a neznam dali je tko i ostao trudan koji je bio sada u postupku unutar 3.mjeseca tamo !!!!!!!!!!!!
    MM, ako zelis nesto upitati, samo izvoli.
    Ako imas kako licno iskustvo za podijeliti s nama, takodjer izvoli.

Ako zelis nastaviti galamiti na ostale koji postaju ovdje (!!!!!!!!!), pliz, nemoj.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

MALA MACA,
    žao mi je zbog tvoje prijateljice. Nadam se da će uskoro ostvariti svoju veliku želju.
    Odabir državne i privatne klinike je osoban i svi na njega imaju pravo. Iskustva su i sa jednim i sa drugim pozitivna i negativna.
    I nama bi bilo lakše da svaka privatna klinika ima svoju zasebnu temu, ali ako pročitaš od početka ove teme vidjet ćeš da je to malo teže moderatoricama.
    Meni je osobno lakše kad na jednom mjestu mogu dobiti odgovore što me zanima nego da sve tražim na pp.
    Ukoliko imaš pozitivnih iskustava sa drugim privat klinikama, svim će biti drago da ih podjeliš s nama jer je to baš pravo mjesto.
    Odabir klinike je stvar osobnog izbora.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ne zelim galamiti na nikoga ,samo sam htjela naglasiti da se ne favorizira toliko taj Maribor i da se dosta toga odnosi samo na narucivanje i zvanje tamo

A svi mi imamo prvao otici gdje hocemo !!!!!!!!!!

Da se ostavi mjesta za druge klinike i iskustva sa tim klinikama !!!!!!!!!!

Samo to hvala na razumijevanju !!!!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa
    Pcelice, meni je najveci problem to sto ne zamrzavaju nista osim blastica. A zna se desiti trudnoca i sa 4, 6, 8 stanicnim zametkom.
    wewa, ja sam shvatila da u većini klinika/bolnica tako rade. Jer kada bude više od 5 js čeka se 5-ti dan da se vidi koje će dvije (ili jedna) biti najbolja za vraćanje, a ostalo se zamrzne. Nisam znala da treći dan zamrzavaju osim ako bude recimo 4 js, sve se lijepo oplode i onda bi morali dvije zamrznuti. Ali i u tom slučaju vjerojatno bi ti javili da ne dolaziš 3-ći već peti dan.
    Kod manjeg broja js se u pravilu ne ide na blastice. Ja sam jednom izrazila tu želju sa jednom js, rekli su može i čekali smo do petog dana.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    Pcelice, meni je najveci problem to sto ne zamrzavaju nista osim blastica. A zna se desiti trudnoca i sa 4, 6, 8 stanicnim zametkom.
    wewa, ja sam shvatila da u većini klinika/bolnica tako rade. Jer kada bude više od 5 js čeka se 5-ti dan da se vidi koje će dvije (ili jedna) biti najbolja za vraćanje, a ostalo se zamrzne. Nisam znala da treći dan zamrzavaju osim ako bude recimo 4 js, sve se lijepo oplode i onda bi morali dvije zamrznuti. Ali i u tom slučaju vjerojatno bi ti javili da ne dolaziš 3-ći već peti dan.
    Kod manjeg broja js se u pravilu ne ide na blastice. Ja sam jednom izrazila tu želju sa jednom js, rekli su može i čekali smo do petog dana.
    Vidi, moja prijateljica je na CITU imala 12 js, od toga ima bebicu i 3 blastice plus ostalo 1 osmostanicni, 1 sestostanicni i ostalo sicu. Dakle, ima i drugacijih iskustava.
    Jasno mi je da su blastice primarni cilj, ali ima i klinika koje zamrzavaju skoro svaki dan od 2. dana - prate da vide kako ce se zametci razvijati.

No, ja sam samo iznijela svoje utiske s IVF Poliklinike, nije to ni savjet ni preporuka drugima. Ne znaci ni da necu imati slicne utiske iz Mb.
    Naravno da svak odlucuje za sebe - pa i ja sam odlucila otici na IVF Polikliniku, a ne u Vili.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mala maca, ne razumijem tvoj defensivan ton - svaka osoba ima slobodan izbor ici u kliniku za koju smatra da njoj/njemu najbolje odgovara. Svugdje ima i losih i dobrih iskustava, ona losa iskustva obicno asociramo s neuspjesnim postupkom ...

A sto se tice pitanja zasto Maribor: odgovor lezi u mojem potpisu ...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MALA MACA, vidim da nemaš puno postova pa pretpostavljam da nemaš puno iskustva ni na forumima. puno uskličnika je vjerojatno nepotrebno u tvom postu, a izgleda agresivno. sigurna sam da nisi to htjela

Malotko ide direktno u Mb. Prvo isproba druge klinike, a kad se ide, ostavlja se po 3000 do 3500 eura i svi hoće biti jaaako sigurni da idu spremni tamo, sa svim pretragama i informacijama. Zato se vjerojatno više posta nego o ostalim privatnim klinikama. Vjerojatno će biti i izraženije sada nakon izglasavanja novog zakona u Hrvatskoj pa ćemo svi u prirodnjake u bolnice po 100 puta.

Ne vjerujem da ikoga vuku za rukav da dođe dati novce u Mb, jer imaju toliko pacjenata da stalno mogu dizati cijene.

Nema smisla pisati samo dojmove. To ovisi o čovjeku jako, a činjenične informacije su za sve iste. Ovo nije chat, nego forum. Meni npr. svako malo dođe upit na pp o stvarima koje stoje na topicu i ne vidim smisao ponavljati stoput isto i držim to jako nepristojnim da se od mene očekuje da potrošim svoje vrijeme da pišem 100 puta iste stvari. I onda kada ja utrošim vrijeme da pronađem stare postove i linkam na njih, nema niti zahvale od nekih korisnica, kao da sam ja info pult.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    MALA MACA, vidim da nemaš puno postova pa pretpostavljam da nemaš puno iskustva ni na forumima. puno uskličnika je vjerojatno nepotrebno u tvom postu, a izgleda agresivno. sigurna sam da nisi to htjela

Malotko ide direktno u Mb. Prvo isproba druge klinike, a kad se ide, ostavlja se po 3000 do 3500 eura i svi hoće biti jaaako sigurni da idu spremni tamo, sa svim pretragama i informacijama. Zato se vjerojatno više posta nego o ostalim privatnim klinikama. Vjerojatno će biti i izraženije sada nakon izglasavanja novog zakona u Hrvatskoj pa ćemo svi u prirodnjake u bolnice po 100 puta.

Ne vjerujem da ikoga vuku za rukav da dođe dati novce u Mb, jer imaju toliko pacjenata da stalno mogu dizati cijene.

Nema smisla pisati samo dojmove. To ovisi o čovjeku jako, a činjenične informacije su za sve iste. Ovo nije chat, nego forum. Meni npr. svako malo dođe upit na pp o stvarima koje stoje na topicu i ne vidim smisao ponavljati stoput isto i držim to jako nepristojnim da se od mene očekuje da potrošim svoje vrijeme da pišem 100 puta iste stvari. I onda kada ja utrošim vrijeme da pronađem stare postove i linkam na njih, nema niti zahvale od nekih korisnica, kao da sam ja info pult.
    Jelena, I know the feeling - zivac mi dizu i 1000-ti topici o spermiogramu, hormonalnom statusu i racunanju ciklusa, te razlici izmedju inseminacije i ivf-a...
    znam da je tesko kad se tek dodje na forum, ali zato forum i postoji - tu je ogromna kolicina informacija i samo treba citati! dakle, cure koje tek dodjete, samo malkice vise truda i svi cemo biti happy

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jel mi možete reći koliko sveukupno dana potrošite za odlaske u mb-mislim pojedinačno(čisto da si znam ostaviti dana od godišnjeg)

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    Jel mi možete reći koliko sveukupno dana potrošite za odlaske u mb-mislim pojedinačno(čisto da si znam ostaviti dana od godišnjeg)
    Meni su na konzultacijama rekli da računam najmanje 10 dana ostanka u sloveniji znači od 8 DC negdje 10 dana s tim da trebaš računati na jedan dan prije kada kreneš sa stimulacijom ide prvi UZV.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

taj prvi, supresijski uzv moze se obaviti i kod kuce - bitno je da su jajnici mirni i da nema cista, to je sve sto njih zanima

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno nesto i o privatnoj klinici

taj prvi, supresijski uzv moze se obaviti i kod kuce - bitno je da su jajnici mirni i da nema cista, to je sve sto njih zanima

e ovako ja sam ovdi nova,pa citam vase poruke na forumu o temi mpo.
    ja imam termin za stimulaciju iduci mjesec u privatnoj klinici ADEBAR u becu i moram reci da sam jako zadovoljna pristupom kako doktora tako i osoblja,a sto se tice cijene nas ce kostati oplodnja 650 eura (4 pokusaja)plus 320 eura ljekovi,sada ne znam jeli zato sto zivimo u austriji i placamo zdravstveno jeftinije ali tako stvari stoje da ce nama 70% platiti zdravstveno osiguranje.
    Molim vas drage forumasice ako ste bile u ADEBAR privat klinik da mi se javite pa da prije nego sto u to sve krenem podijelite iskustvo sa mnom pa da znam sta me ceka a ovako pojma nemam :/
    ürijatno pa do tipkanja

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Draga ane, dobro došla! Ne znam ti ništa o toj klinici, možda netko od naših "austrijanki", npr. bebomanka. Svejedno vam želim sreću! I da, naravno da vas košta toliko malo jer vam zdravstveno pokriva velik dio troškova.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

draga ane80, dobrodošla! želim ti u klinici Adebar isti uspjeh kao u riječanke77 - ona je bila u svibnju i sada čeka blizance
    javit će ti se sigurno!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa
    draga ane80, dobrodošla! želim ti u klinici Adebar isti uspjeh kao u riječanke77 - ona je bila u svibnju i sada čeka blizance
    javit će ti se sigurno!
    drago mi je da ima netko tko bi mi mogao pomoci.
    ja sam na adebar klinik dosla sasvim slucajno i eto ako bog da mozda i mene opali sreca pa i kod mene budu dvojceki.
    da li mi mozete reci koliko to sve vremenski traje mislim u mjesecima od stimulacije do transfera?

:? :? :? :?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ane80 prvotno napisa
    javit će ti se sigurno!
    ja sam na adebar klinik dosla sasvim slucajno i eto ako bog da mozda i mene opali sreca pa i kod mene budu dvojceki.
    da li mi mozete reci koliko to sve vremenski traje mislim u mjesecima od stimulacije do transfera?

Ane, dobro nam dosla i cim prije otisla medju trudnice!
    Sto se duzine protokola tice, moze trajati 3 mjeseca (dugi) ili 15 dana (kratki) - a sve informacije koje te zanimaju mozes naci u brosuri koju je za nas pripremila RODA:
    http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ane80 prvotno napisa
    javit će ti se sigurno!

Ane, dobro nam dosla i cim prije otisla medju trudnice!
    Sto se duzine protokola tice, moze trajati 3 mjeseca (dugi) ili 15 dana (kratki) - a sve informacije koje te zanimaju mozes naci u brosuri koju je za nas pripremila RODA:
    http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/

drage moje da vas prvo pozdravim...
    4.9.2009 bi trebala krenuti sa spricama,to je onda dugi ili kratki?
    sto se tice mojih hormona sve je odlicno.

unaprijed hvala i molim rijecanku77 ako je u mogucnosti da mi se javi.
    pozdrav i priajtno

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Datum kad kreces sa injekcijama - to je datum ocekivane menstruacije, ili?

kratki protokol pocinje s prvim danom krvarenja, a dugi krajem prethodnog ciklusa.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Datum kad kreces sa injekcijama - to je datum ocekivane menstruacije, ili?

kratki protokol pocinje s prvim danom krvarenja, a dugi krajem prethodnog ciklusa.

da to je datum ocekivane menstruacije.
    joj pa sto bi ja bez vas :? :? puno vam hvala sto ste tako raspolozene za pomoci,ali mene je svega toga strah pogotovo neuspijeha
    zato curke moje idemo po bebicu od prve pa sta bog da

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Pisanje na forumu

Draga ane80,
    molim te nemoj me krivo shvatiti. Vidim da si novi korisnik pa sam ti htjela malo pomoći. Na prvoj stranici foruma ima link na pravila ponašanja na forumu.

Jedno od njih je da prije nego postaviš pitanje da pretražiš forum. Zato ti je wewa i dala link na rodinu brošuru koja je zbilja super. Nama koje smo duže na forumu je malo bezveze stalno odgovarati na ista pitanja kada odgovori stoje na forumu samo ih treba malo potražiti, da se ne gomilaju isti podaci.

Drugo je pravilo:
    6. Molimo da smanjite količinu smajlića u postovima na apsolutni minimum.
    Znam da su zabavni i da se svi ponekad koriste prekomjerno, uglavnom kada se veselimo nekoj novoj vijesti na Odbrojavanju, ali imaj to na umu.

Treće je što ne piše u praviima, ali kad svoj tekst staviš u prozor "Citat" zbunjuješ korisnike jer misle da se pozivaš na nešto što već negdje drugdje postoji, a koliko ja vidim ne pišeš drugdje, nego na podforumu Privatne poliklinike, a i ne vidi se koga citiraš (mi samo pretpostavljamo da samu sebe citiraš).

Nadam se da nećeš ovo doživjeti kao da ti solim pamet, iskreno vam želim uspjeh i nadam se da ćemo na Odbrojavanju uskoro s prekobrojnim smajlićima skakati od sreće i za vašu bebicu.
    Pozdrav,
    Jelena

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo mene, pišem o pravilima ponašanja, a htjela ovaj post gore poslati na pp. ispričavam se

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa je se Jelena ispricavam kao prvo za "citiraj" jer nikada do sada nisam koristila hrvatski forum pa me malo zbunilo,a kao drugo 100 puta na ovih 10 stranica se ponavlja istina jedno te isto,a ne vidim ista lose ako sam pitala ono sto je vec prije napisano.
    Ja sam u svemu ovome nova,pa sam zato htijela skupiti sto vise informacija,a ne kada dodjem kod dr.da ispanem totalno glupa.
    btw ne brini se nece vise biti pitanja,smajlija i tome slicno.

lip pozdrav

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ane80 Dobro došla!

Samo pitaj i druži se sa nama.

Uvijek ima novih pa je normalno da se postavljaju i osnovna pitanja.

A već kada smo kod pretražnika... :/ ništa nevalja!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma joj, sad je ispalo onak ozbiljnije kad sam pogrešno stavila na forum, umjesto na pp. greška, greška, velika greška.

kao što Dodirko kaže pretražnik i nije nešto, meni uvijek bolje funkcionira kada pretražujem rodin site preko googla na advanced search.
    nikako nisam htjela da bilo kome bude neugodno pitati.
    još jednom ane i Dodirko.
    ane, baš me zanima kakva će biti tovja iskustva u beču. kad vratim film 5 godina unatrag, meni se čini da u usporedbi s ostalim postupcima u hr i slo, moj postupak u njemačkoj je bio izvrsno organiziran, ali mi se sad čini da sam premalo razgovarala s doktorom, više sa svim ostalim osobljem, biologom, sestrama itd. ali to je sigurno djelomično i moja greška jer se nisam nametnula, bila sam nesigurna s njemačkim.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa ja sam vec obavila razgovor sa dr. Schütz i sve mi je vise manje obijasnito,ali imam osijecaj da mi nesto fali ili da sam ga zaboravila pitati.
    Abebar ima veliki postotak uspjesnosti,pa ce mo vidjeti kako dalje.
    sto se tice tvoje poruke nista zato neke ljude jednostavno ista pitanja iritiraju razumijem te.
    u kojoj si klinici ti bila? :?

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Drage moje eto nakon 4 godine potpomognute oplodnje odlučih se aktivirati i izmijeniti iskustva. U 9. mj. idemo u Maribor. Napokon smo ga dočekali. Mislim da mi je punkcija planirana kada i wewi 19.9. Sada sam na kontracepciji (Cilest) i prilično je dobro podnosim - malo mučnine, malo nesanice i nervoze, - no puno bolje no što sam očekivala. 24.8. Superfact... 7.9. prvi UZV. i Gonali. Ide li još netko u Maribor u tom periodu? Da li ste si dogovorile smještaj? Ja sam poslala mail Stanku (ako koga zanima mail mogu ga poslati u pp) no on ima samo sobe sa zajedničkim korištenjem kuhinje i dnevnog boravka, (što nama ne odgovara). Da li netko zna za povoljne apartmane i kolike su tamo cijene gonala?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I mene bi ovo zanimalo-pogotovo cijene smještaja.Može i meni na pp.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cijene Gonala se sigurno razlikuju od apoteke do apoteke, kao i kod nas. Ja sam plaćala u Sloveniji 311 eura Gonal pen od 900 jedinica (jedna obična injekcija ima 75 jedinica). Je li poskupilo u međuvremenu, to ne znam, ovo je bilo u svibnju. Cijene svega u zadnje vrijeme rastu pa pretpostavljam i lijekova.

Ono što vam je važnije, smještaj, zbilja ne znam. Mi smo uvijek išli iz Zg, čak i kad sam imala preglede u 6 ujutro u Ljubljani ili u 8 u Postojni.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Putovanje je ok vama iz Zg, no Slavonija je malo predaleko. Čujem da možeš pitati sestre u bonici, no voljela bih znati kuda idem, a ne 7 dana prije dogovarati smještaj. Jelena hvala za cijenu Gonala.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jelena,koliko ima km od Zg do Mb-odnosno koliko ste se dugo vozili?Imam jednu divnu teta Vlatku kod koje uvijek budem kad sam u Zg,pa bi prije ostavila njoj nešto.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pčelice, nije daleko, 117 km, ali je slovenska cesta spora, 60-70km/h pa ispadne da voziš 1,5 do 2 sata (ako poštuješ propise), a ja što se uvijek bojim da ću nekamo zakasniti, sam inzistirala da krećemo skoro 3 sata ranije, ali smo uvijek došli sat prerano. moraš izračunati da li ti se isplati. i u kojem dijelu zagreba živi teta, odnosno koliko traje da napustiš zagreb. potrošiš na putu oko 14 litara goriva, a autoput platiš 39x2=78 kn, znači skupa oko 25-30 eura jedan odlazak. ne znam jesam li što zaboravila... ako idete u bolnicu na pregled, parkiranje preporučam u onom eurocity ili tako nekako se zove shopping centar. ne plaća se, a ima oko 300 m od zgrade ginekologije (ušećeš kroz rampu za hitnu i točno si pred zgradom ginekologije). ali ima i garaža od klinke i parkirališta u bolnici koja se plaćaju, nije ni to baš neplativo. kod ambulante je džaba parking u svakom slučaju.
    Pregledi su popodne, a punkcije i transferi ujutro.

Našla sam ovaj smještaj u Mb, 29 eura jednokrevetna, 54 eura dvokrevetna, sve s kupaonicom u hostelu, ali ima 3 zvjezdice, i men bome izgleda kao hotel, u centru je, blizu bolnice, ima jako dobre ocjene klijenata (provjerila na www.hrs.de) i na fotkama izgleda skroz OK. normalno ručnici, posteljina, sapuni, internet, korištenje mini kuhinje, (i besplatan ulaz u casino )

http://www.termemb.si/EN/default.asp?id=2646

Privatno je sigurno jeftinije, ali ovo mi izgleda povoljno za hotel s tri zvjezdice. Jedino sam primijetila da se parkiranje po danu plaća 5 eura. Sigurno se negdje malo dalje može ostaviti auto bez da se plaća.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo vam ovaj link koji može pomoći oko izračunavanja duljine puta i prikazuje karte kuda se ide...i može se pogledati najbrži put, najekonomičniji put, najkreći put.... www.viamichelin.com

I ja sam poslala nalaze u Maribor pa ću ih za koji dan nazvati da se dogovorim za konzultacije!

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ane80

Prije svega dobrodošla!
    Mi smo bili u 5.mj. u postupku kod dr. Sch. i sve je prošlo super. Razumijem da ti je ovo prvi postupak (kao što je i meni bio) i da imaš sigurno puno nedoumica i pitanja. Ja sam isto nakon prvih konzultacija bila zbunjena. Medjutim, osoblje klinike je vrlo ljubazno i uvijek ih možeš nazvati i pitati da ti nešto objasne, a ako ti nije daleko i da osobno svratiš tamo. Ukoliko nema doktora ili je zauzet, njegova asistentica će ti vrlo rado pomoći. Prema tome, nećeš ispasti glupa jer svi smo taj prvi put već prošli. Ispast ćeš glupa jedino ako ne pitaš! To je tvoj postupak i moraš znati sve što se događa, pogotovo ako eventualno dodje do kakvih problema.

Ako imaš kakva privatna pitanja, možeš me kontaktirati na PP (privatne poruke) i rado ću ti pomoći.
    Koliko sam shvatila, ideš u kratki protokol, kao što sam i ja te većina njihovih pacijenata. Desetak dana ćeš vjerojatno piti tablete koje će ti izazvati krvarenje do 4.9. i tada ćeš početi s injekcijama tj. stimulacijom. Po takvom planu, iako je to naravno individualno, 18.9. ili 21.9. ćeš najvjerojatnije imati embriotransfer.

Želim ti uspješan postupak i da ti bude dobitan kao i nama I ne brini se, u sigurnim si rukama profesionalnog tima!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam svima na informacijama.Ja sam mislila da se ide u mb samo 4-5 puta,a ne svaki dan na uzv.Ovo mi je sve malo pretjerano.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Jelena

Ovo za parkiranje je dobra informacija. Nisam o tome uopće razmišljala.Što se tiče smještaja malo su preskupi.Došla sam do još jednog broja za aprtman, no čovjek je na G.O. pa ga moram zvati u utorak. Što se hormona tiče - gonali koštaju, kada sam izračunala, jednako kao i kod nas, samo što kod nas možeš dobiti povrat poreza. Najeftiniji su u ljekarni Filipović - na Trešnjevki gonali 199kn superfact za 11 dana 370kn, decapeptyl 51kn, menopur 142kn, a i ponudili su da će mi poslati poštom.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno rijecanka 77

hvala za post
    poslala sam ti pp,pa se nadam da ces procitati
    od sam ti zahvalna za post i potporu.
    pa se tipkamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove