MALA MACA, vidim da nemaš puno postova pa pretpostavljam da nemaš puno iskustva ni na forumima. puno uskličnika je vjerojatno nepotrebno u tvom postu, a izgleda agresivno. sigurna sam da nisi to htjela
Malotko ide direktno u Mb. Prvo isproba druge klinike, a kad se ide, ostavlja se po 3000 do 3500 eura i svi hoće biti jaaako sigurni da idu spremni tamo, sa svim pretragama i informacijama. Zato se vjerojatno više posta nego o ostalim privatnim klinikama. Vjerojatno će biti i izraženije sada nakon izglasavanja novog zakona u Hrvatskoj pa ćemo svi u prirodnjake u bolnice po 100 puta.
Ne vjerujem da ikoga vuku za rukav da dođe dati novce u Mb, jer imaju toliko pacjenata da stalno mogu dizati cijene.
Nema smisla pisati samo dojmove. To ovisi o čovjeku jako, a činjenične informacije su za sve iste. Ovo nije chat, nego forum.
Meni npr. svako malo dođe upit na pp o stvarima koje stoje na topicu i ne vidim smisao ponavljati stoput isto i držim to jako nepristojnim da se od mene očekuje da potrošim svoje vrijeme da pišem 100 puta iste stvari. I onda kada ja utrošim vrijeme da pronađem stare postove i linkam na njih, nema niti zahvale od nekih korisnica, kao da sam ja info pult.