Stranica 16 od 25 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1239

Tema: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    ima 10-ak dana sam dobila protokol a startam krajem mjeseca sa kontracepcijom.
    A kako oni znaju kad ti moraš početi piti,jesu te prije zvali i pitali za menzes?! Ili kako to ide tamo!?[/quote]

To ide tako da se žene grupiraju, na način da ljudi koji su u postupku, npr. u 10 mjesecu, ako dobiju mengu npr. od 25.8. do x.9. počinju s antibebi tad i tad, a oni koji dobiju mengu npr. od 15.9. do x.9. počinju s antibebi nešto kasnije. Jedni antibebi piju 2 mjeseca, drugi jedan i tako se svi usklade. Točno piše kad se počinje s antibebi (postoje te dvije opcije, ovisno o dolasku menge, a dolazak menge se mora javit sestri u MB), kad se počinje s injekcijama supresije i kad se počinje s injekcijama stimulacije. Prije početka injekcija stimulacije ide se na UZV u svom mjestu ili u Mariboru da se provjeri da nema cista i onda se mora javit sestri rezultat UHZV-a i samo ako je OK se starta s injekcijama stimulacije.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ici prvotno napisa
    Cure pitanje?
    Danas sam išla po kotracepciju i shvatila da ima 21 tbl u ciklusu a u protokolu piše da pijem 7 dan ciklusa pa sve do 30.09.08 da li to znači da mi fali tableta ili ću ih potit iz nove kutije(znači od početka)
    ina33 :? help

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure pitanje?
    Danas sam išla po kotracepciju i shvatila da ima 21 tbl u ciklusu a u protokolu piše da pijem 7 dan ciklusa pa sve do 30.09.08 da li to znači da mi fali tableta ili ću ih potit iz nove kutije(znači od početka)
    ina33 :? help

Kupi dvije kutije, ja sam bila potrošila kutiju i pol.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ina

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja kupila 3 kutije, jer sam na tableti 2+ ciklusa

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Svi koji žele znati kolike su cijene u Mb naka pogledaju prijašnje postove na forumu jer je martina123 napisala cijene koje vrijede do listopada. Ja dobila isti cjenik, tako da je to sigurno točno. Svi koji idu u postupak dobiju troškovnik zajedno s protokolom 2 mj. prije.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Za sada mi se čini da je to Ljubljana (dr.Reš), nemam živaca čekati godinu dana na Maribor iako ću ovih dana poslati papire za zlu ne trebalo...
    Moje pitanje za one koje su bile nedavno:
    Kada prvi put nazovem hoće li mi odmah reći kada da dođem na konzultacije i koliko u prosjeku prođe od poziva do konz.?
    Koliko sam shvatila nema čekanja, u postupku si odmah sljedeći ciklus i radi pretežno kratke protokole?Cijena je 1100e a u to je uključeno i zamrzavanje?
    Koliko nam treba od Zg do Ljubljane ( nisam nikada bila )?
    Hvala na odgovorima!
    maca2, pogledaj što je lezanka pisao
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=asc&start=550

treba ti oko 2 sata do ljubljane, ali to ovisi i o tome koliko ti treba da se izvučeš iz Zg imate li navigator u autu, odnosno jeste li pogodili izlaz s autoputa u Ljubljani.

mi uvijek korisitmo neki od ova dva rootera:

http://www.viamichelin.com/viamichel...MaHomePage.htm

ili

www.map24.de koji je našto složeniji

kod dr. reša ide sve jako brzo. ako slučajno ima nekih obaveza možda neće biti tako, ali mislim da ćete dobiti termin konzultaciju u roku tjedan dana (ili će sad navala krenuti iz hrvatske i BiH, s obzirom na situaciju kod nas pa će se i kod dr. reša nešto mijenjati)

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Drage moje, pozdrav svima!
    Pošto kod nas izgleda ništa od postupaka do daljnjega ( a imala sam termin u 9.mj u Vinogradskoj ) odlučila ja ići negdje van!
    Za sada mi se čini da je to Ljubljana (dr.Reš), nemam živaca čekati godinu dana na Maribor iako ću ovih dana poslati papire za zlu ne trebalo...
    Kada prvi put nazovem hoće li mi odmah reći kada da dođem na konzultacije i koliko u prosjeku prođe od poziva do konz.?
    Koliko sam shvatila nema čekanja, u postupku si odmah sljedeći ciklus i radi pretežno kratke protokole?Cijena je 1100e a u to je uključeno i zamrzavanje?
    Koliko nam treba od Zg do Ljubljane ( nisam nikada bila )?
    Hvala na odgovorima!

Maca 2 i mene muče ista pitanja, i ja sam isto bila naručena za 09 mjesec za vinogradsku ,ali kako izgleda ništa od toga. Pa sam poslala e-mail dr. Rešu i on mi odgovorio isto ovo što ti znaš ( nisam pitala za zamrzavanje ). Predložio mi da već idući mjesec idem na IVF ali muž će biti na nekom putu pa ne mogu nego tek 10 mj. Voljela bih otiči na konzultacije u 9mj. Stvarno mi se više ne da ćekati.Ako nešto saznam javim ti , možda se i vidimo tamo.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Strike, cini mi se da smo skupa u postupku..i ja moram piti tablete do 30.09. a sa injekcijama pocinjem 21.09. Punkciju su predvidjeli 17.10. I ja sam dobila isti cjenik koji je na prijsfnji post stavila Martina123 pa mislim da je on ok...ispadne nesto vise od 2900 bez lijekova :? Jatrenutno moram izazvati krvarenje hormonima, a prepisali su mi druge kontac. pilule jer ih do sada nisam uzimala...koje isto moram kupiti jer nisu na recept. Danas mi moja doktorica kaze da su su dvije cure uspjele od prve u ZG u VV...dobra vijest za dizanje morala

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kod dr. Resa bila jucer, a zvala sam ga prosli petak. Znaci na konzultacije se ceka manje od tjedan dana. (Na ordinaciji sam vidjela da pise kako su konzultacije ponedjeljkom, utorkom i cetvrtkom, ali ne znam da li se tog raspored striktno drzi, jer imam dojam da se jako prilagodjava trenutnim potrebama).

Koliko sam shvatila nema čekanja, u postupku si odmah sljedeći ciklus i radi pretežno kratke protokole?
    Dobro si shvatila, nema nikakvog cekanja. Konzultacije su zapravo samo dogovor za pocetak postupka. (Mada nisam sigurna ne odnosi li se to prvenstveno na one parove koji imaju vec odredjenu povijest bolesti, odnosno odredjene nalaze i mozda vec koji postupak.)

A u postupak kreces ovisno od dana ciklusa, ako si npr. u sredini lutealne faze to doslovno moze znaciti isti dan. Obzirom da supresiju prepisuje tjedan dana prije pocetka M, znaci da radi i duge protokole. Iako nisam stekla dojam da mu je narocito bitno hoce li se sa supresijom krenuti 7, 5, ili 3 dana prije M, ili prvi dan ciklusa. :/

U glavnom, on ti prepise terapiju i samo od tebe ovisi kada ces s njom krenuti, jer slijedeci put dolazis kod njega 8. dc stimuliranog ciklusa na 1. folikulometriju bez ikakve prethodne najave!

Cijena je 1100e a u to je uključeno i zamrzavanje?
    Da, u tu cijenu je ukljuceno i zamrzavanje. Medjutim, u slucaju kada se ide na FET placa se 500 €. To je cijena koja onda pokriva troskove zamrzavanja, odmrzavanja i samog transfera.

Znaci, IVF postupak kod dr. Resa kosta 1100 € + cijena lijekova (mozes ih nabaviti kod njega ili po zelji negdje drugdje) + trosak prvog pregleda 50 € + UZ, odnosno folikulometrije po 35 € (x 2, 3 ili koliko ih je vec potrebno), te u slucaju FET-a dodatnih 500 € (po FET-u, naravno).

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

aurora, drzim fige za uspjeh kod dr reša, i hvala na friskim informacijama, bas su mi trebale

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala vam cure na informacijama!
    Zanima me može li se u Ljubljanu tj. Sloveniju bez putovnice ( MM nema putovnicu ) a na izradu treba čekati oko mjesec dana!
    Znam da se prije moglo na osobnu ali ne znam kakva je sad situacija!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    Strike, cini mi se da smo skupa u postupku..i ja moram piti tablete do 30.09. a sa injekcijama pocinjem 21.09. Punkciju su predvidjeli 17.10. I ja sam dobila isti cjenik koji je na prijsfnji post stavila Martina123 pa mislim da je on ok...ispadne nesto vise od 2900 bez lijekova :? Jatrenutno moram izazvati krvarenje hormonima, a prepisali su mi druge kontac. pilule jer ih do sada nisam uzimala...koje isto moram kupiti jer nisu na recept. Danas mi moja doktorica kaze da su su dvije cure uspjele od prve u ZG u VV...dobra vijest za dizanje morala
    aleksandraj, pa već si dobila protokol??? ja još ništa,a i očekivala sam ga tek krajem 9.mj.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aleksandraj, mislim da si nešto pobrkala,ja sam u 11.mj.u postupku,a koliko vidim,ti u 10.mj.
    Jel i mi Hrvati trebamo vizu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aleksandraj, mislim da si nešto pobrkala,ja sam u 11.mj.u postupku,a koliko vidim,ti u 10.mj.
    Jel i mi Hrvati trebamo vizu?
    Ne.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zanima me može li se u Ljubljanu tj. Sloveniju bez putovnice ( MM nema putovnicu ) a na izradu treba čekati oko mjesec dana!
    Znam da se prije moglo na osobnu ali ne znam kakva je sad situacija!
    Moze se i s osobnom. Ako se ide s osobnom, onda Hrvatskoj granici daju jedan kartoncic, na koji oni na Slovenskoj granici udare zig s datumom ulaska u Slo. To je jedina novost. Taj kartoncic treba cuvati i pokazati na izlasku iz Slovenije.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Strike,

dobila sam ga pocetkom osmog mjeseca (04.08), tako da ces ti najvjerojatnije dobiti sve u 9. mjesecu (posalju i postom i mailom) - raspored uzimanja terapije, planirane datume UZV i punkcije te transfera kao i imena osoblja te cijenik, takodjer na mailove odmah odgovaraju (meni je nadlezna sestra Jasna) pa mi je to super

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pazite jedino na te vinjete, napravio se sad autoput Zagreb-Maribor za koji treba vinjeta...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Molim br. telefona i mail dr. Reša!
    Hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

[quote="maca2"]Molim br. telefona i mail dr. Reša![quote]

Broj tel. ambulante: 00 386 1 510 68 00

e-mail: primoz.res@neplodnost.com

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U Sloveniji ce stvarno procvjetati MPO turizam

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo riješeno! :D
    Dobila konz. 1.9. u 17h, moglo je iprije ali onda bi morali doći ranije a to nam ne paše zbog posla.
    Baš se veselim i puna sam neke poz.energije jer se napokon mičem s mjesta i nešto se radi!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sto mislite o dansnjij izjavi Milinovica da ce omoguciti u izuzetnim slucajevima zamrzavanje...

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

maca, ti si kod dr.reša? aj mi na pp kad se vratis s konzultacija opisi kak je bilo ak ti se da.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja isto zvala dr. Reša, dogovorili konzultacije u četvrtak u 16 sati. Vidjet ću što će biti, izvještavati ću vas

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajde super, javljaj nam. bas sam bila na njihovoj stranici i odusevila me, posebno laserski icsi i neki laserski hatching sto nisam ni znala da postoji a ni sta je tocno, al zvuci jako dobro, u svakom slucaju imaju dobro izreklamiranu stranicu, uglavnom se samo prvi pregled radi u ljubljani i uzv a sve ostalo tj punkcija i transfer u postojni

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

assisted hatching nije bas razlog za odluku, mislim da je nekad bilo popularnije nego sad... nije zlato sve sto sija. Biolog s dobrom reputacijom je PUNO vazniji jer on zna procijenit sto treba a sto ne.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pino prvotno napisa
    assisted hatching nije bas razlog za odluku, mislim da je nekad bilo popularnije nego sad... nije zlato sve sto sija. Biolog s dobrom reputacijom je PUNO vazniji jer on zna procijenit sto treba a sto ne.
    x. Pitala sam još 2007.-me u Mariboru to o assisted hatchingu kojeg nude i prof. Vlaisavljević mi je rekao nešto u tom stilu - da nije to baš sad neko svjetsko čudo i da ne pomaže toliko i da se kod njih relativno rutinski radi, ali samo kod odmrzavanja embrija jer se malo stvrdne zona pellucida pa je oni tako omekšaju, ali da je to neki Sv. Graal za uspješan postupak - jasno mi je rekao da nije. To mi je bilo predstavljeno kao još jedan "attachment", na osnovu onoga što čini uspješnost laboratorija - dobar biolog, dobri osnovni uvjeti rada.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, znači taj assisted hatching je neka rutina u Mariboru, ali ga ne predstavljaju kao nešto wow...

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma ja sam to sve citala na njihovoj stranici pod time sto rade, a nisam ni znala sta je, sad mi je jasnije, imali su neke clanke na eng, ne znam jednu rijec i ode smisao. dajte recite dal kod nas na vv rade s laserom icsi? jel zna netko, ili privatnici nasi?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imam pitanje za one koji su svoju medicinsku dokumentaciju poslali postom u Maribor. Kada i na koji nacin su vas nakon sto ste im poslali postu kontaktirali iz Maribora?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni su poslali odgovor tjedan dana nakon šta mi je stigla povratnica baš su me ugodno iznenadili i onda sam ja nazvala i dogovorila konzultacije i dobila termin 18.11.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam poslala nalaze 13.5.koji su mi falili i još ništa nisu poslali. Valjda će mi poslati samo protokol 2mj.prije,znači negdje u 9.mj.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sbonetic poslali su ti odgovor takodjer postom? Sto su napisali? Jesi li stvarno dobila termin tocno godinu dana od dana kada si poslala dokumentaciju? Hvala!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da poštom su mi poslali i napisali su da su mi zaprimili dokumentaciju i da su me stavili na listu čekanja i da će mi poslat daljnje upute...ali ja sam nazvala da ugovorim konzultacije pa mi je sestra potvrdila da sam na listi čekanja od dana kada zaprime dokumentaciji a čekanje je godinu dana!

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sbonetic konzultacije su ti baš na moj rođendan , neka ti je sa srećom. Reci mi samo dali si samo poslala sve nalaze ili si poslala i nekakav kratki dopis uz to.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Molim vas info što ste sve od dokumentacije poslali u Maribor.

Hvala.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

KKS, hormonalni status, hormoni stitnjace, brisevi, TORCH ako si radila, spermiogram i spermokultura, ukratko podaci o prethodnim protokolima i rezultatima, eventualni nalaz operativnih zahvata

kasnije traze jos hiv, hepatitis i sifilis

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Molim vas info što ste sve od dokumentacije poslali u Maribor.

Hvala.
    Najbitniji su podaci o prethodnim protokolima i kako je to teklo, podaci o gino operacijama, spermiogram, pa onda generalije - FSH, PRL, TSH - a kad vas već prime u proceduru tj. kad dobijete termin onda 1 folikulometrija i HIV, hepatitis i sifilis test. Evo što je bilo na popisu 2007.-me, ne traži se sve, tu ti je što je nama zaokružilo nakon konzultacija (odmah smo nakon konzultacija dobili termin za godinu dana jer su hrv. pacijenti, pogotovo VV-ovci, u pravilu dobro obrađeni i jedino treba pazit na recentne nalaze hormona, što u Mariboru obavezno (za razliku od VV-a) traže, tj. traže ono na što mogu utjecat i što je bitno za stimulaciju - FSH, prolaktin, TSH.

"Od prof. se dobije i papirić „Spisak pretraga potrebnih za IVF/ICSI konzilij“ di je označeno da je potrebno ev. naknadno dostaviti fotokopije med. dokumentacije (znači ovo gore – infoi vezano za prethodne operacije – tipa HSG, laparaskopije, operacije na jajnicima) i podatke o ciklusima MPO-a (ne mora biti original, može i vaš sažetak kako je stvar tekla). Dakle, ove upute dobijete nakon prve konzultacije, nije potrebno raditi unaprijed, ali možda, ako to imate odrađeno, ubrzate postupak dijagnostike i ubrzate dobijanje termina. Na temelju tog papirića možete tražiti daljnje uputnice od vašeg soc. ginića, M-ovi od njihove opće dr.
    Pretrage kod žene – prof. zaokruži po potrebi (znači ne treba sve)

-spolni hormoni FSH i LH i prolaktin iz krvi (između 2. i 5. dc) – ovo sam imala
    -hormoni štitnjače TSH, T3 i T4 – ovo sam imala
    -progestesteron – ovo sam imala
    -toxoplasma gondii – nisam imala, nije zaokružio
    -chlamydia trachomatis – imala prijašnje briseve
    -mycoplasma pneumoniae – nisam imala, nije zaokružio
    -CMV (IgG, IgM ako je IgG pozitivan) – nisam imala, nije zaorkužio
    -markeri hepatisia B i C - obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna
    -HIV 1 i HIV 2 – obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna
    -krvna grupa i RH faktor (ne treba ponavljati ako imate već jednom izvađeno, inače obavezno) - imala
    -VDRL – obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna, zaboravila sam što je to (mislim sifilis)
    -rubella virus IgG (samo ako nije cijepljena) – nisam imala, nije traženo
    -UZV (između 8. i 14. dc) – obavezno, ovo se onda još jednom prije postupka naruči na UZV kod prof. Vlaisavljevića

Pretrage kod muškarca:
    -VDRL - obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna
    -HIV 1 i HIV 2 – obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna
    -markeri hepatitisa B i C – obavezno – može se izvaditi u Petrovoj, u Zavodu za transfuziju, gotovo za 2 tjedna
    -mycoplasma pneumoniae
    -FSH i testosteron u serumu
    -chlamydia trachomatis

Androloška ambulanta Oddelka za reproduktivnu medicinu Maribor
    -spermiogram
    -MAR test
    -bakteriološka obrada ejakulata
    -biokemijska obrada ejakulata (cink, a-glukozidaza, fruktoza, LDH)
    -aspiracijska citologija testisa ili biopsija testisa

Pretpostavljam da se HIV-ovi i Hepatitisi rade radi ev. transfuzija ili možda smrzlića, ne znam, ali to svima traže, i ženama i muškarcima.

MM-u ništa nije tražilo osim ovih krvnih pretraga, imamo kompletnu obradu s VV-a jer smo njihovi pacijenti od 2002.-ge i dodatne obrade iz Petrove, a njegov spermiogram varira prema normali, ali uvijek nešto (najčešće astheno, ali zna bit i teratho). Operirao je i varikokelu, ali najnovije spoznaje su prema prof. da ta operacija baš i nešto ne pomaže, osim ako muškarac nema subjektivnih smetnji (bol itd.) – MM-u nije pomoglo, po meni smo samo na tome izgubili vrijeme. "

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam poslala nalaze 13.5.koji su mi falili i još ništa nisu poslali. Valjda će mi poslati samo protokol 2mj.prije,znači negdje u 9.mj.
    Ja sam danas podigla nalaze koji su nam falili, sutra ih šaljem. Bila sam na konzultacijama u siječnju, a rečeno mi je da ću protokol dobiti krajem listopada. Sutra šaljem pa čekam. Baš me neka euforija puknula!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno vidite sada ovo

drage meoje forumasice ja od 21-30.8.2009 trebala krenuti sa terapijom koju mi je proposao dr.schütz ia adebar klinike za mpo dobila sam teblete i gotove sprice sa kojim sada ne mogu kreniti niti ih koristiti jer sam nekim cudom ostala trudna ber mpo
    pa eto da vam kazem da sam trudna vec nepunih mj.dhtjela sam sve lijekove pokoniti ali moj muz neda,zato dajem oglas da prodajem lijekove i gotove sprice vrlo povoljno za svega 600€

Medje terapijom se nalazi slijedece:

utrogestan-progesteron 100mg-kapseln 4 kutije
    duphaston-dydrogesteron 10mg-tabletten 2 kutije
    aprednislon 5mg-tabletten 1 kutija
    gonal 900 I.E./1.5ml follitropin alfa u kutiji se nalazi penkalo i 7 injekcija- 2 kutije
    orgalutran 0.25mg/0,5ml/ganirelix 5 gotovih ijnekcija- 1 kutija
    pregnil 5000 I.E.-Choriongonadotropin 3 ampule-1 kutija
    menopur 5 ampula

pa ako ste zainteresirane javite se na privat,jer lijekove ne mogu vratiti u apotheku,a da mi stoje hladnjaku glupo mi je.

pozdrav i svako dobro i naravno ne ljutite se na mene radi oglasa

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ane80, želim ti svako dobro, urednu trudnoću i zdravu bebicu!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno hvala

bok....

pa di si?
    Dugo se nismo cule,u svakom slucaju puno hvala,pa cu valjda ovaj put biti bolje srece.

pozdrav i svako dobro

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ane čestitam!!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ane-baš mi je drago.Sretno

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ane čudan je ovaj svemir... i neka je! Baš mi je drago zbog tebe.Čuvaj bebicu i puno sreće...

A svim ostalim curama želim ovakvu vrstu čudesa!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ane čestitam od . :D :D :D :D :D :D :D :D

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ane, čestitam!
    Ja sam prošli tjedan poslala par mailova s upitima u privatne klinike u Beču i Pragu. Zasad su se javili iz Beča iz klinike Adebar, pa da s vama podijelim info; cijena postupka je 2100 Eura + lijekovi cca 1000 Eura, na UZV možemo u Hrvatskoj, samo javimo stanje, a jedan bi svakak trebali obaviti kod njih. Na konzultacije se može doći kad god mi možemo samo se treba najaviti na broj +43 1 894 6330 i donijeti sve nalaze koje već imamo kod sebe.

Ane, molim te, koje je tvoje viđenje dotične klinike s obzirom da si se bila odlučila za njih, kakav imaju pristup, biologe?

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam poslala mail u Adebar još u srpnju, potaknuta uspjehom koji je riječanka77 postigla kod njih...do danas nisam dobila odgovor

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

O ina33 srce si (ko i uvijek)

Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •