Stranica 20 od 25 PrviPrvi ... 101819202122 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 1239

Tema: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bog svim forumašicama :D !
    evo ja nisam prečesto prisutna pa nije da baš uspijem pratim sve teme, koje su zaista prepune informacija...svaka čast cure... Htjela sam podijeliti sa vama iskustvo odlaska u Ljubljanu. Znači bili smo na konzultacijama kod dr.Reš prije nekih desetak dana. za konzultacije smo čekali mjesec dana iz razloga što je doktor bio na godišnjem, a da ne bilo bi puno prije, najduže 15-tak dana. Prvi dojam - super! došli i čekali možda pola sata, što nam je obzirom na čekanja u našim bolnicama djelovalo kao 5 min. preporuka je da na konzultacijama imate kopirane sve prijašnje nalaze. doktor pogleda nalaze, napravi ultrazvuk i muškarcu i ženi, te pogleda kvalitetu sjemena, što mi je bilo super jer stavi pod mikroskop i direktno se vidi pokretljivost, gustoća i sve ostalo na ekranu, te paralelno doktor objašnjava - super! otvoren je za sva pitanja, ne djeluje tako grubo kako sam imala priliku čitati i u biti super je. ne smješka se nepotrebno, ne daje lažnu nadu i slične stvari, već kaže kako stoje stvari i što treba dalje. ja osobno to volim, nek on odradi svoj dio posla kako treba i bit će mi najbolji doktor na svijetu, zar ne? i ono što je najbitnije u postupak krećemo kad god odlučimo, pa možemo već i slijedeći mjesec - mrakkkk...jer stvarno nisam u stanju sad čekati godinu ako ne i više. vidjet ćemo kako će proći taj prvi postupak...sigurna sam da će biti uspješan, a obavezno javim svima
    pozzzz svima!!!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

loks imaš pp

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam bila pocela pisati na jednoj stranici o stranim klinikama, ovdje
    http://groups.google.com/group/gradj...ne-mpo-klinike
    Ali to treba dobro doraditi, i nadam se da sad svi mogu do stranice (pliz javite mi ako vam se ne otvara stranica)

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni se ne otvara, piše da stranica ne postoji

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni se ne otvara, ne postoji

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ni meni

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ni meni se ne otvara

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kate 32, gdje si bila prva dva puta, obzirom da si sad za 10.mj. napisala da si kod dr. Reša...možda se i sretnemo

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

loks, imaš pp

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

loks SRETNO!

:D

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo mislim da sam sad popravila, jel je sad dostupna stranica?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pino prvotno napisa
    Evo mislim da sam sad popravila, jel je sad dostupna stranica?
    radi!

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Radi, radi!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa
    loks SRETNO!

:D
    hvala puno i također

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo mi jučer obavili konzultacije kod dr. Reša. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila. Baš smo lijepo popričali, dogovorili terapiju i to s puregonom pen za koji nikad čula pa ako netko ima saznanja gdje ga mogu kupiti bila bi zahvalna. Konzultacije su koštale 50 eura. I jedna velika zahvala lezanki na postovima jer su nam puno pomogli da se snađemo.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,evo pitam i ovdje,smijem li ovdje,ovako javno,staviti cjenik iz praga,najnoviji,od prije neki dan?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja vjerujem da možeš staviti cjenik, i drugi su stavljali cjenike od maribora...
    Cure sa kojeg vam se maila javljaju kad Vam pošalju protokol, odnosno kad kontaktirate MB?
    U brpšuri koju sam dobila na konzultacijama stoji jedna mail adresa, a sestra mi je zapisala druge dvije i sad imam 3 adrese i neznam na koju da ima pošaljem neke upite i nalaze:

1.ivf.mb@sb-mb.si
    2.ivf.amb@ukc-mb.si
    3.ivf.amb.maribor@gmail.com

Ako koja zna, molum vas javite jer ovo je zbunjujuće, ili možda prate sve mailove.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ok,evo ga:

CJENIK IZ PRONATALA-PRAG(u eurima)

DONACIJA JAJNE STANICE 3800
    (Uključuje eventualni ICSI i kryoprezervaciju preostalih
    embrija. Donatorka se bira prema zahtjevima primatelja.
    Ultrazvuk, praćenje nivoa hormona i medikamenti nisu uključeni)

STANDARDNI IVF CIKLUS 1100
    (medikamenti i kryoprezervacija preostalih embrija nisu
    uključeni,monitoring (ultrazvuk i nivo hormona) nije uključen)

KOMPLETNI IVF CIKLUS 1800
    (kompletni monitoring uključen, medikamenti nisu uključeni)

TRANSFER DONIRANIH EMBRIJA 1450

KRYOPREZERVACIJA 220
    (sperme, embrija i jajnih stanica)

TRANSFER ZAMRZNUTIH EMBRIJA 450
    (koristeći Transfercatether-Echotip)

MESA/TESE 700
    (anestezija uključena)

HISTEROSKOPIJA (bez anestezije) 200

HISTEROSKOPIJA (s anestezijom) 300

ICSI 300
    (do 10 oocyta, svaka dodatna + 20 E)

ASISTIRANI HATCHING 250

INSEMINACIJA 200

FISH (spermiji) 800

DONACIJA SPERME 200

REDUKCIJA 320

MEDIKAMENTI PREMA INDIKACIJI 800 - 1500

TRANSFER BLASTOCISTA (PRODUŽENA KULTIVACIJA) 300
    (Korištenje Transfercatether-Eshotipa uključeno,
    IVF ciklus nije uključen)

Nadam se da ce bit od pomoci....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tuzna ja bi molila sve nove informacije vezane uz Prag.Ako ne može tu(mada ne vidim razlog)može na p.p.Hvala

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Ja vjerujem da možeš staviti cjenik, i drugi su stavljali cjenike od maribora...
    Cure sa kojeg vam se maila javljaju kad Vam pošalju protokol, odnosno kad kontaktirate MB?
    U brpšuri koju sam dobila na konzultacijama stoji jedna mail adresa, a sestra mi je zapisala druge dvije i sad imam 3 adrese i neznam na koju da ima pošaljem neke upite i nalaze:

1.ivf.mb@sb-mb.si
    2.ivf.amb@ukc-mb.si

Ako koja zna, molum vas javite jer ovo je zbunjujuće, ili možda prate sve mailove.
    najcesce je ovaj br 2
    ali posalji u kopiji na ostala dva, od viska glava ne boli

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj nirvana prvotno napisa
    Evo mi jučer obavili konzultacije kod dr. Reša. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila. Baš smo lijepo popričali, dogovorili terapiju i to s puregonom pen za koji nikad čula pa ako netko ima saznanja gdje ga mogu kupiti bila bi zahvalna. Konzultacije su koštale 50 eura. I jedna velika zahvala lezanki na postovima jer su nam puno pomogli da se snađemo.
    Puregon Pen od 900 IU sam kupila u Italiji, dodje oko 490€. Samo moraš paziti da kupiš i Pen s kojim ćeš si davati injekcije, on sam ti košta 40€ (ja sam mislila da je to sve u paketu). Ne znam za Sloveniju, vjerojatno i tamo možeš kupiti kad ti je on to propisao, raspitaj se. Imaš za kupiti i u Austriji sigurno, ali ti ne znam cijenu. Možeš naručiti i u ljekarni Frebel na Dolcu, ali su me oni tražili oko 650€ za istu količinu.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Oprostite što ovako upadam. Već 3 i po godine pokušavamo imati bebu, i sada smo trebali na naš prvi ivf postupak, ali kada sam ušla u ordinaciju da mi dr. propiše lijekove, rečeno mi je da se više ništa ne može do daljnjega. To mi je bio takav užasni šok jer sam se mjesecima psihički pripremala na to, i nadala...
    Uglavnom, sada smo odlučili pokušati kod dr. Reša u Ljubljani jer tamo nema čekanja. Ali imala bih jedno pitanje za one koje su kod njega prošle postupke. Zar stvarno ne daju nikakvu anesteziju prilikom punkcije? Niti kad imaš preko desetak folikula? Ja moram u stimulirani jer uopće nemam prirodnu ovulaciju, a samo Klomifenom ne dobijem niti jedan folikul. Znam da se to sve preživi, ali već danima mi je knedla u grlu zbog toga. Hvala najljepša na informacijama.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa
    ok,evo ga:

Od kud informacija da se donatorka bira prema zahtjevima primatelja?!
    Koliko sam upucena donatorka se bira prema izgledu primateljice donacije (boja kose, ociju, visina, tezina, krvna grupa), a ne prema njezinim zahtjevima.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj missixty prvotno napisa
    Oprostite što ovako upadam. Već 3 i po godine pokušavamo imati bebu, i sada smo trebali na naš prvi ivf postupak, ali kada sam ušla u ordinaciju da mi dr. propiše lijekove, rečeno mi je da se više ništa ne može do daljnjega. To mi je bio takav užasni šok jer sam se mjesecima psihički pripremala na to, i nadala...
    Zanima me koje su ti lijekove odbili. Mozes napisati?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod Reša možeš dobiti anesteziju, ako baš inzistiraš, ali oni to baš ne prakticiraju, istina. Ja sam imala 4 ICSI, obično oko 6 js i meni nije problem punkcija. MIslim da se sve možeš dogovoriti s doktorom, uostalom ti to sve plaćaš, pa zašto bi onda to bio problem?

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

1.ivf.mb@sb-mb.si
    2.ivf.amb@ukc-mb.si

Meni su se prošli tjedan javili sa ove 3. e-mail adrese

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mia prvotno napisa

Oprosti, možda sam se pogrešno izrazila, ništa mi nisu dali jer su mi objasnili da su sve klinike izgubile licencu za potpomognutu, pa se čekaju detaljni pravilnici i upute kako bi ponovno dobili licencu. A to se jednostavno ne zna kada bi se trebalo dogoditi... Sada mi nisu mogli ništa propisati, niti Klomifen.

Klinika je privatna, pa je to možda razlog više.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tajan prvotno napisa
    Kod Reša možeš dobiti anesteziju, ako baš inzistiraš, ali oni to baš ne prakticiraju, istina. Ja sam imala 4 ICSI, obično oko 6 js i meni nije problem punkcija. MIslim da se sve možeš dogovoriti s doktorom, uostalom ti to sve plaćaš, pa zašto bi onda to bio problem?
    Puno ti hvala na informaciji. Mislila sam da se uopće ne može jer možda treba anesteziolog..ili tako nešto. Naslušala sam se raznih priča i osobnih iskustava, pa me upravo zbog toga uhvatio strah. Jeda prijateljica se onesvijestila, druga mi je opisivala stravične bolove...uh. Ali evo jako mi je drago da od nekoga čujem da to sve i nije toliko neizdrživo. Mislim da imam nekakav prag tolerancije što se boli tiče, ali više sam uplašena. Hvala ti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

missixty imaš pp!

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

riječanka77 imaš pp

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oprosti, možda sam se pogrešno izrazila, ništa mi nisu dali jer su mi objasnili da su sve klinike izgubile licencu za potpomognutu, pa se čekaju detaljni pravilnici i upute kako bi ponovno dobili licencu. A to se jednostavno ne zna kada bi se trebalo dogoditi... Sada mi nisu mogli ništa propisati, niti Klomifen.

Ja sam se stvarno zapetljala i nis ne kuzim
    Trazila si od neke privatne poliklinike u RH da ti napise recept ili si trazila od soc. ginica (RH) da ti napise recept?

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam se stvarno zapetljala i nis ne kuzim
    Trazila si od neke privatne poliklinike u RH da ti napise recept ili si trazila od soc. ginica (RH) da ti napise recept?
    Hi hi
    Pokušati ću ispočetka objasniti. Od neplodnosti se liječim u jednoj privatnoj poliklinici već 2 godine. Sada sam konačno došla do ivf postupka, ali ga zbog zakona sada ne mogu napraviti u Hrvatskoj, jer ministarstvo još nije dobilo pravilnike i moj liječnik ne smije riskirati nekakvu eventualnu kaznu ako postupi mimo propisa. I zato se postupci trenutno ne obavljaju. To nema veze sa lijekovima. Jednostavno ne mogu u postupak.
    A što se lijekova tiče, od početka sam ih kupovala privatno. Bila sam se davno obratila mojoj soc.ginekologici, ali mi je rekla da obzirom da idem u privatnu kliniku, ne mogu preko nje dobiti besplatne lijekove.
    Nadam se da sam ti uspjela pojasniti barem malo.
    Znači trenutno niti privatno ne mogu dobiti privatne recepte za lijekove kao što su Klomifen, Gonal i sl. jer su svi postupci potpomognute oplodnje u mojoj klinici obustavljeni zbog zakona.

A jesam komplicirana...heh

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A što se lijekova tiče, od početka sam ih kupovala privatno. Bila sam se davno obratila mojoj soc.ginekologici, ali mi je rekla da obzirom da idem u privatnu kliniku, ne mogu preko nje dobiti besplatne lijekove.
    Nadam se da sam ti uspjela pojasniti barem malo.
    Znači trenutno niti privatno ne mogu dobiti privatne recepte za lijekove kao što su Klomifen, Gonal i sl. jer su svi postupci potpomognute oplodnje u mojoj klinici obustavljeni zbog zakona.

Ja sam bila privatno na postupku, naravno prije ovog zakona , i dobila sam ljekove od svog soc. ginekologa, sada neznam više dali se može uopće dobiti ako su postupci obustavljeni

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Htjela sam citirati dio teksta od missixty ali mi nije uspjelo

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kate32 prvotno napisa
    Ja sam bila privatno na postupku, naravno prije ovog zakona , i dobila sam ljekove od svog soc. ginekologa, sada neznam više dali se može uopće dobiti ako su postupci obustavljeni
    Vjerojatno to ovisi o ginekologu i njegovoj milosti prema nama. Ja znam da su ti lijekovi jako skupi i da to ide na njihov trošak (za sad) ali ako ja već 12 godina plaćam obavezno zdr.osiguranje cca 1000-2000 kn mjesečno, onda očekujem kada mi nešto konačno zatreba od tog osiguranja da to i dobijem. To bi barem bilo logično.
    Što se tiče obustavljenih postupaka, tu mi više ništa nije jasno, jer neke se cure i dalje naručuju za preglede u nekim klinikama (u Petrovoj, VV...) Nisam sigurna. I ne znam kako oni to provode ako ne postoje potrebni pravilnici. Zbunjena sam totalno, pogotovo govor dr.Šimunića da oni neometano povode postupke. Ne znam :? :? :?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

na VV se samo narucuje za dogovor ili bolje receno razgovor - dr-a jos nema... al vidim da se u Ri i petrovoj narucuje za postupke...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Re: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
    Drage forumašice, otvaram vam novu temu o potpomognutoj u privatnim klinikama u koju smo prema trenutnoj odluci uvrstili i Prag.
    Prethodnu sam zaključala, a vi, ako na prethodnoj istoimenoj temi imate nešto značajno i vrijedno što se ne treba obrisati sažmite i pošaljite nekoj od nas tri moderatorice na pp pa ćemo uvrstiti u ovaj prvi post.

I molim vas da kad pišete vodite računa o pravilima koja su istaknuta
    ovdje.

Molim da ne chatate, vjerujem da ste sve dovoljno razumne, zrele i obzirne prema svim korisnicima podforuma koji na ovoj temi traže prije svega korisne podatke.

korisni linkovi:

CIJENE
    OPĆENITO
    MARIBOR
    BiH
    CITO
    IVF POLIKLINIKA
    škvorc samobor
    Poliklinika Vili
    Sanatorium Pronatal Prag
    POSTOJNA

SRETNO!

vaš MRM tim

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam svježa sa inseminacije koje se i dalje rade u rijeci i to po starom zasad, što se tiče ostalih postupaka ne znam dal ih rade ali primjetila sam da nije prevelika gužva u čekaoni pa mi je to čudno. Što se tiče recpata i oplenito pretraga ko dsoc.ginića meni moja zasad daje što mi treba za rijeku, ali me jasno upozorila da mi neće moći davat uputnice za hormone, briseve i potrebne ljekove kad udem išla u maribor i napomenula je da imamo pravo 1 godišnje kontrolirat hormone (ne znam od kud joj to) pa mi je prebacila da je meni več 2x dala uputnicu! Za briseve sam je bila molila mesecima i na kraju je popustila (uvjeravala me a bi se i klamidija i mycoplasme i ureaolasme i sve ostalo vidjelo u papa testu-barem neke naznake da ih ima), ali naravno da me nije uvjerila, jer je usput dodala da su to skupe pretrage i da ih ne može tek tako davat.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Ja sam svježa sa inseminacije koje se i dalje rade u rijeci i to po starom zasad, što se tiče ostalih postupaka ne znam dal ih rade ali primjetila sam da nije prevelika gužva u čekaoni pa mi je to čudno. Što se tiče recpata i oplenito pretraga ko dsoc.ginića meni moja zasad daje što mi treba za rijeku, ali me jasno upozorila da mi neće moći davat uputnice za hormone, briseve i potrebne ljekove kad udem išla u maribor i napomenula je da imamo pravo 1 godišnje kontrolirat hormone (ne znam od kud joj to) pa mi je prebacila da je meni več 2x dala uputnicu! Za briseve sam je bila molila mesecima i na kraju je popustila (uvjeravala me a bi se i klamidija i mycoplasme i ureaolasme i sve ostalo vidjelo u papa testu-barem neke naznake da ih ima), ali naravno da me nije uvjerila, jer je usput dodala da su to skupe pretrage i da ih ne može tek tako davat.
    joj sto poludim kad procitam ovakve stvari!!!
    molit za briseve????? svi imamo pravo na njih!!! ja mislim da bi mi moj ginic napisao i uputnicu za vadjene hormona na Marsu kad bi mi to pomoglo u bilo kojem smislu! bas me naljuti kakvih dr.-a ima!!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

GIZMOS i ja sam prošla kroz to sa svojim ginekologom. Nije mi htio dati uputnicu niti za hormone, bez obzira što sam ih pred godinu dana vadila, ni za briseve, niti mi je htio napraviti papa test. Rekao mi je da ako idem privatno van Hrvatske na liječenje neka si privatno napravim pretrage koje mi trebaju. I napravila sam ih, platila sve skupa 2100 kuna, a godišnje plaćam zdravstveno osiguranje cca 15500 kn, a nemam pravo ni na jednu jedinu uputnicu.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa
    ok,evo ga:

Od kud informacija da se donatorka bira prema zahtjevima primatelja?!
    Koliko sam upucena donatorka se bira prema izgledu primateljice donacije (boja kose, ociju, visina, tezina, krvna grupa), a ne prema njezinim zahtjevima.
    ja sam samo isla copy/paste cjenika koji mi je na pp poslala cura koja se tek vratila iz Praga. mislim da je ona prepisivala sa nekog cjenika koji je dobila tamo...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Znam da su i oni ogrničeni sa uptnicama i imaju određeni broj koji smiju izdati mjesečno,Moja bivša doktorica opče prakse 8predivna žena) izdavala ih je više od dovoljeno i na kraju je bila kažnjena od HZZO-a, mislim da su joj skidala 15 % plače pa je poludila i rekla da će ih davati još više, jer da kad su je kontroliali nisu gledali postotak teško bolesnih ljudi koje jednostavno ne možeš odbiti, ali šta ćeš...takvi su nažalost zakoni. Takvo je naše zdravstvo. I ja plačam zdravstveno i dopunsko, ali koj put procjenim da li mi se isplati čekanje po dva mjeseca i nakraju najčešće odem privatno, platim i skupljam račune za poreznu prijavu. to mi izgleda kao najlakši put jer smo u situaciji da molimo za ono na što imamo pravo.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam danas dobila protokol iz Mb,uh,treba ga dobro proučit. Cure,gdje se vidi koji lijek uzimamo (Gonal ili Menopur)? U onom stupcu piše samo Gonal f,i u koliko sati se daju injekcije?

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    Ja sam danas dobila protokol iz Mb,uh,treba ga dobro proučit. Cure,gdje se vidi koji lijek uzimamo (Gonal ili Menopur)? U onom stupcu piše samo Gonal f,i u koliko sati se daju injekcije?
    Da,i dobila za kontracepcije STEDIRIL, a on se već dosta dugo ne proizvodi. Da zovem sestru ili?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I mene je to bunilo jer mi je moj doktor preporucio druge kontacepcijske medjutim dr.V je inzistirao na Mycroginonu pa sam ga uspjela nabaviti u BIH. Sto se tice injekcija rekli su mi mailom da uzmem Decaptyl 28 kom i Gonal 30 kom. Sada sam im poslala nekoliko poruka ali ne odgovaraju ???
    Nisam sigurna kako se prenose injekcije preko granice... da li se to prijavljuje. Ujedno me zanima postoji li neki jos smjestaj u MB a da nije jako skup (osim Unihostela)..hvala na inf

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    I mene je to bunilo jer mi je moj doktor preporucio druge kontacepcijske medjutim dr.V je inzistirao na Mycroginonu pa sam ga uspjela nabaviti u BIH. Sto se tice injekcija rekli su mi mailom da uzmem Decaptyl 28 kom i Gonal 30 kom. Sada sam im poslala nekoliko poruka ali ne odgovaraju ???
    Nisam sigurna kako se prenose injekcije preko granice... da li se to prijavljuje. Ujedno me zanima postoji li neki jos smjestaj u MB a da nije jako skup (osim Unihostela)..hvala na inf

Jel si ih i ti zvala u vezi kontracepcije? A Slovenija proizvodi Stediril?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne ..ja s njima kontaktiram e-mailom. Ja sam trebala poceti uzimati pilule u ponedjeljak i u cetvrtak otisla u ljekarnu i tamo saznala da se mogu ove dobiti samo po interventnom uvozu i ceka se 2-3 tjedna. Posto mi je seka iz slavonije pilule mi je nabavila u Bos. Brodu i hitno poslala postom. Ja mislim da ce mi ostati 1 kutije Mycroginona (ako ne prokrvarim) pa ti mogu poslati je mi i tako nece trebati (posalji mi adresu na pp). Tu imas 21 tabletu. Ako ne budem morala uzimati 2 (javio mi se tamni iscjedak pa ako prokrvarim moram uzimati 2) ostat ce mi i od drugw kutije pa cu ti i nju poslati (pijem ih do 30.09)...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

:D :D :D :D :D :D :D za Martinu 123

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aleksandraj

imaš pp

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno PILULE

Wewa, imam jedno pitanje pa bih Vas zamolila ako mi možete odgovoriti na jedno pitanje.
    Danas sam dobila protokol iz Mb, dobila za kontracepciju Stediril, a ne proizvode se već duže vrijeme. A nema ni Microgyn. Koje pilule da sad uzmem ili da zovem sestru u Mb? Inače sam iz RH
    uNAPRIJED HVALA!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •