Stranica 24 od 25 PrviPrvi ... 1422232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1239

Tema: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo cure da se i ja priključim diskusiji. Jučer sam bila kod Reša na dogovor o početku postupka, dobila prvu pikicu Dipherelina ( dugi protokol), i dalje nastavljam svaki dan u 6 ujutro. Moram doći 8 dc na ultrazvuk, i onda ćemo vidjeti dalje. Mi smo stvarno bili brzo gotovi, nismo puno čekali, pa čak ni prvi put kad smo bili na konzultacijama. Krenuli smo iz zg u 14 h a došli doma već u 18. Doktor je skroz ok, stvarno nije nepristupačan, odgovori na svako pitanje koje mu postavim. I ja sam svjesna da je vjerojatno MB bolja opcija za mene, ali nemogu toliko čekati i sve se nadam da možda upali i ranije. Tako da po meni najbolje je naručiti se u MB, a između ( naravno tko može) ići negdje drugdje privatno bar jedanput. Eto toliko od mene,

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ici prvotno napisa
    Da li je itko od vas tražio povrat poreza na iznos koji ste platili u SLO za MPO?
    I gdje se to radi ako se može??
    Mislim da se ne može tražit povrat poreza za zdravstvenu uslugu dobivenu u inozemstvu, ali za gonale i menopure možeš tražiti povrat poreza, mora ti biti račun na tvoje ime plus za sve zdravstvene račune bitno je napisati izjavu da si ih platila vlastitim sredtvima, ne iz donacije.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni samo jedna stvar nije jasna (da se razumijemo, apsolutno nemam nista protiv dr. Resa - dapace drago mi je da postoje razne alternative MPOa blizu kuce), medjutim dr. Resu se zasigurno kroz zadnjih mjesec dana drasticno povecao broj pacijenata zbog egzodusa iz HR, kako on hendla taj povecan broj postupaka, sto i dali ta cinjenica ima utjecaja na kvalitetu postupka?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i ja od sinov pikalica..usla u drugu fazu bez problema..jutros imala malo krvarenje, ali kazu da je to ok ako uzimas kontracepciju prvi puta ..ima li tu tko kakvog iskustva. Takodjer me zanima da li prije pocetka uzimanjaa gonala treba ici i na uzv i analizu hormona, ili je dovoljan samo uzv..takodjer ne znam gdje u Splitu daju rezultate analize hormona isti dan (kazu u protokolu da o tome ovisi kolicina gonala)..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    Evo i ja od sinov pikalica..usla u drugu fazu bez problema..jutros imala malo krvarenje, ali kazu da je to ok ako uzimas kontracepciju prvi puta ..ima li tu tko kakvog iskustva. Takodjer me zanima da li prije pocetka uzimanjaa gonala treba ici i na uzv i analizu hormona, ili je dovoljan samo uzv..takodjer ne znam gdje u Splitu daju rezultate analize hormona isti dan (kazu u protokolu da o tome ovisi kolicina gonala)..
    Krvarenje ti je OK. Ne treba ići na analizu hormona, osim ako ti ne nađu cistu, onda će ti sestra Jasna reć' da ideš izvadit estradiol, tj. E2. U Splitu ti to mogu napravit laboratorij Analiza i laboratorij u zgradi di je Cito, zaboravila kako se taj zove, ako nisam nešto polupala, oba su privatna, jedan hormon je oko stotinjak kn, mislim, bude isti dan. UZV u Splitu možeš napravit u CITO-a, i u bilo kojeg ginića u kojeg imaš povjerenja, ja bih otišla kod ovih iz CITOa kad ionako rade stimulacije i IVF pa bi u njih imala najviše povjerenja - znači, il' Šparac il' Poljak. Ovo kako se zove lab u zgradi od CITOa će ti najbolje znat cure iz ST-a na topicu Potpomognuta u Dalmaciji. Broj gonala ne ovisi, koliko sam skužila mariborski način postupanja, o nalazu hormona, nego o nalazu UZV-a, ako je slučajno prisutna koja cista na tom prvom UZV-u (na protokolu piše prijavite prisutnost folikula većeg od 10 mm), onda je upitan start s gonalima za taj ciklus i onda se vadi E2 i ako je visok, ne starta se taj ciklus, jer se na visok estradiol ne smiju primati gonali i menopuri jer oni „hrane“ cistu, ako sam to dobro shvatila.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Ina na informacijama...do sada mi je estradiol bio nizak pa se nadam da me nece iznevjeriti

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Aleksandraj, ti si znači dobila jednaki protokol bez obzira što ti je prvi stimulirani postupak? Nisu krenuli sa slabijom stimulacijom? Koliko si dugo pila antibaby?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam pocela piti pilule sedmi dan menstruacije 24.08. te ppijem do 30.09. Sestra J. mi je rekla da od danas uzimam po 2 pilule (Mycroginon). S Gonalom pocinjem 05.10. (rekli su mi da uzmem 30, a da ce mi naknadno odrediti tocnu kolicinu)...

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kako on hendla taj povecan broj postupaka, sto i dali ta cinjenica ima utjecaja na kvalitetu postupka?
    citirala sam ovo, jer to nitko nije pitao kada se islo na vuk vrhovec ( a mislim da je to vrlo vazna stavka), koji je u jednom danu znao obraditi 30ak punkcija. mislim da to nikako ne moze biti kvalitetno, pa se nadam da kod dr resa nece biti bas takva guzvetina. a i ako bude, zar vise imamo izbora

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa
    kako on hendla taj povecan broj postupaka, sto i dali ta cinjenica ima utjecaja na kvalitetu postupka?
    citirala sam ovo, jer to nitko nije pitao kada se islo na vuk vrhovec ( a mislim da je to vrlo vazna stavka), koji je u jednom danu znao obraditi 30ak punkcija. mislim da to nikako ne moze biti kvalitetno, pa se nadam da kod dr resa nece biti bas takva guzvetina. a i ako bude, zar vise imamo izbora
    Vidim na stranici njihovoj da imaju 4 ginekologa i 2 embriologa. Je li netko vidio nekog drugog ginekologa osim dr. Reša? (Ne mislim na embriologe, samo ginekologe). I sama sam si razmišljala da nije dr. Reš u cvijetu mladosti i da treba brinuti o podmlatku u ordinaciji.

Btw. kad sam ja lani išla na punkciju, bilo nas je 3 para u čekaonici.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo cure javljam se ovdje kod vas nadam se da cete me prihvatit
    ja sam na postupku u cita u splitu to mi je prvi postupak...
    jasam kod doktora poljaka....
    htjela sam pitati kako ste ragirale vi na gonale....

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa
    evo cure javljam se ovdje kod vas nadam se da cete me prihvatit
    ja sam na postupku u cita u splitu to mi je prvi postupak...
    jasam kod doktora poljaka....
    htjela sam pitati kako ste ragirale vi na gonale....
    malena2 DOBRO NAM DOŠLA i što prije OTIŠLA! ( Naravno trudna).
    Ja sam dugogodišnja Poljakova pacjentica; odabir ti je odličan! Cito ima jako dobre uspjehe, ali sada ovaj novi zakon će zakomplicirati stvari i postotak uspješnosti će pasti sigurno. Nadajmo se da će zakon uskoro pasti.
    Ja sam moj prvi IVF radila u Petrovoj, uzimala sam Gonal F i odlično reagirala, nisam imala nikakve nus pojave. Dapače hormoni su me pucali na dobro raspoloženje, samo sam se smijala. Ali sam bila napuhana, to da.

Želim ti puno sreće!!

Kakav ti je protokol prepisao Poljak? Gonali? Koliko?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da i ja se primjetila sam bezveze cerekam mislila sam da ću biti nervoznija a nisam,dobar je osjećaj zua sada 8)

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

bublica 3 hvala ti sto si mi pozeljela dobrodoslicu,imam za primit 10 gonala mislim 3 choragona i 1 ovitrele....
    bila sam na dvije neuspjesne inseminacije kod njih...pa eto

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

malena vidim da je lakša stimulacija nego što bi bila po starom zakonu, deset Gonala. Želim ti puno sreće!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

malena2 imaš pp

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti draga moja
    a morali smo ic u blazu stimulaciju zbog zakona

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super da ste krenile u akciju! Sretno cure i naravno, od srca želim da uspijete! :D :D

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure treba mi mala pomoć (znam da pitam na krivoj temi al nisam nigdje našla). danas sam se počela pikati diphereline-om, a stvari sam trebala dobiti u petak pa menopur od subote, ali ja sam 10 minuta nakon pikice dobila stvari i sad trebam s menopurom krenuti sutra. jel to jako loše, mislim, tako kratka supresija prije stimulacije? malo me frka pa ako se nekom to isto desilo da me malo utješi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

coolerica ti si kod dr. Resa, zar ne? Njegova preporuka je da se sa supresijom pocinje 3 dana prije ocekivane M, sto je mene bilo iznenadilo, obzirom da mi je od prije bilo poznato da se obicno s time krece otprilike 7 dana prije ocekivane M. Zato sam ga i pitala nije li to malo kasno, odnosno sta ako M dodje prije. On mi je odgovorio da nema veza i da je svejedno ako se sa supresijom krene i 1. dc. Po njemu je gore supresiju uzimati duze (rekao je da je bezveze bosti se 10 dana) nego krace. Prema tome ja se ne bih oko toga previse brinula. Jedini problem koji bi se eventualno mogao pojaviti je taj da na stimulaciju odgreagiras s hiperstimulacijom, obzirom da to sada vise ne bi bio dugi (odnosno poludugi) nego tzv. kratki protokol. S koliko Menopura bi trebala krenuti?

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala ti puno Aurora. trebam krenuti s 2 dnevno al paralelno nastavljam i sa supresijom tako da se nadam da neće biti hiperstimulacije, rekao je dr.Reš da su 2 menopura dosta blaga stimulacija. Sutra ionako idem kod njega, rekao je da dođemo 2.dc pa ću vidjeti šta kaže..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako sutra i onako ides kod njega onda stvarno nema nikakvog razloga za brigu. Postupak ti sigurno nece odgoditi, ako je to ono sto te najvise brinulo. Sretno!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala..i sretno i tebi, nek ti što prije prođe ovo isčekivanje..naravno da me najviše brinulo da ne kaže: a ništa onda ovaj mjesec!!

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mislim da je od svega njagore iscekivanje rekla samdoktoru da bui najradiej da me uspavaju do cekanja bete,samo se nasmijao...
    cure koje ste u citu,jel vam daju kakav analgetik prije punkcija,jer dobijete poslije normabele opisite malo molim vas....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa
    mislim da je od svega njagore iscekivanje rekla samdoktoru da bui najradiej da me uspavaju do cekanja bete,samo se nasmijao...
    cure koje ste u citu,jel vam daju kakav analgetik prije punkcija,jer dobijete poslije normabele opisite malo molim vas....
    Hej
    Punkcija u CITU je totalno bezbolna draga moja, prije same punkcije ti daju dvije inekcije neki kokteli smućkani koji te toliko ošamute da nemaš pojma gdje si i zašto si došla. Barem je meni tako bilo, vjeruj mi tik nakon punkcije sam bila na splitskoj rivi i pila kavicu na sa mojim mužem.
    Zato nema brige, opusti se i nema razloga za bilo kakav strah vjeruj mi.
    Od ti želim sreću u postupku i malog .

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti draga rozalija potrebne su mi ovake utjehe,strahujem od toga kako cu reagirat na gonale pa do svega..samo sebe izludujem....
    i vama svima puno srce zelim...

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure a zašto ne postate na potpomognuta u Sloveniji?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa
    Cure a zašto ne postate na potpomognuta u Sloveniji?
    X

Obzirom da smo moderatorice molile da otvore posebnu temu, bio bi red da Sloveniju "vrtimo" tamo. Hvala

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

CURE, da li znate jesu li privatnici poceli raditi? Cini se da je pocela IVF poliklinika, ali sto je s poliklinikom Vili, sto je s Cito-om u Splitu?

Hvala i

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Piše ovdje da Cito radi, forumašica malena2 je u postupku s blagom stimulacijom (10 gonala).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sorry, kad pitam jesu li privatnici krenuli mislim da li ima zena/cura koje su krenule vec s pikanjem, koje su krenule sa smrkanjem?

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cekam menzis i onda krecem s pikanjem...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala na odgovoru....

oprosti sto gnjavim, ali kad ocekujes m.?

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zadnja je bila 24.8 tj,prvi dan ciklusasada je tu negdje ubrzo,zasto?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hello MAlena2,

ma pokusavam saznati da li su klinike stvarno krenule s postupcima ili zbog zakona imamo zastoj?

Puno ti hvala i SRETNO

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

krenuli su....
    doktor mi nije nista drukcije rekao da ne rade il tako...

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dani su mi kao godine...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U Viliju isto rade postupke sa starim pacijentima, drže se onog što su rekli iz ministarstva

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Citiraj lezanka prvotno napisa
    i otvoriti oči silnim evangelistima super_pristupačnog super_uspješnog i super_vremena_posvete_svakoj_osobi (često se spominje izraz 'na traci') Mariboru, da postoji i sasvim solidna i uspješna alternativa u blizini, a na koju za postupak čekaš doslovno u danima.
    Potpis. Nije Maribor jedina klinika i nije najbolja za svakoga.
    Mene stvarno zanima ako ti se da napisati kakvo je tvoje iskustvo sa Mariborom i ako nije neka tajna, čisto da možemo učiti na pogreškama, može i na pp
    Uvijek se nekako spominju samo pozitivna iskustva ali mene zanimaju i ona druga

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    U Viliju isto rade postupke sa starim pacijentima, drže se onog što su rekli iz ministarstva
    Jucer sam bila u Viliju na konzultacijama i pocinju sa postupcima u 10 mjesecu. Takodjer sam njihov stari pacijent i uspjela sam dogovoriti se za sljedeci mjesec.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

CURE, AJMO PREBACITI KOMUNIKACIJU O KLINIKAMA U SLOVENIJI NA ISTOIMENI TOPIC! ZATO SMO GA I TRAŽILE!

sorry što vičem, al tamo ćemo lakše naći potrebne info na jednom mjestu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    Mene stvarno zanima ako ti se da napisati kakvo je tvoje iskustvo sa Mariborom i ako nije neka tajna, čisto da možemo učiti na pogreškama, može i na pp
    Uvijek se nekako spominju samo pozitivna iskustva ali mene zanimaju i ona druga
    Evo, ne znam treba li ovo (lose) iskustvo stajati na onom novom topiku pa cu ga staviti ovdje.

Ja sam vec nekoliko puta krenula s pisanjem mog mariborskog iskustva ali uvijek bi to ispadao roman cijeli, a i sjetila bih se zena koje su ondje na postupku pa bih uvijek odustajala.

Ali evo u kratkim crtama:

1. Nisam dozivjela na svojoj kozi tu toliko spominjanu predanost, ljubaznost, toplinu mariborskog osoblja, dapace, kad sam npr. telefonski zamolila sestru da dobijem ranije termin za UZV (ranije samo 7 dana) jer sam krvarila u stimulaciji i bila smrtno preplasena, receno mi je da je krvarenje los znak ali neka cekam svoj red. Malo je reci da sam bila nervozna tih 7 dana.
    2. Mislim da je premalo paznje posveceno mojim nalazima jer hormoni su mi bili preko godinu dana stari, FSH vec tada povisen, ali receno mi je da je to OK.
    3. Guzva. Na svaki UZV smo cekali i vise od sat vermena (jednom i preko dva).
    4. Izmjena doktora prilikom UZV. Netko to vidi pozitivno, meni je to bilo grozno jer nisam mogla ostvariti normalnu komunikaciju s lijecnikom (problemi kroz stimulaciju, dizanje i spustanje kolicine gonala – svaki put novi lijecnik, nova komentiranja situacije, bas sam bila sludena)
    5. Prebrza izmjena pacijentica, jedna na stolu, druga vec ceka za stol, treca se jos presvlaci u mini svlacioni. Mene ta brza traka (izmjena lijecnici – pacijenti) stvarno nije odusevljavala i nisam imala osjecaj da kao individua imam adekvatnu skrb, a to se pokazalo i tocnim prilikom punkcije.
    6. Obzirom da sam imala samo 2 folikula odlucila sam se na punkciju bez anestezije, a tako su mi i sestre sugerirale (prethodno sam imala samo jednu punkciju kod dr. Tomica i stvarno je bila bezbolna, pa sam rekla, ok, sada imamo samo jedan folikul vise, nema potrebe za anestezijom, a i rekli su mi da ce mi dati nesto protiv bolova, na kraju su zaboravili pa sam to nesto popila netom prije penjanja na stol) E ta punkcija mi je bila nesto najbolnije u zivotu. Jedan je folikul bio na nemogucem mjestu, vaginalni zid mi je bio probadan puno puta, doktor nije mogao dohvatiti folikul i nije odustajao. Da sam imala imalo snage, bila bih ga molila da stane ali nisam mogla nista smisleno reci. Da je jos jednom probio zid - mislim da bih bila skoncala na onom stolu. Ali sad slijedi ono, meni najneshvatljivije: vec tamo krvarim, dobivam ulozak i ceka se da ustanem sa stola (a svi su prisutni i vise nego svjesni da sam totalno izmucena). Jedva hodam, prati me sestra (kad imate punkciju na zivo u MB.jedna sestra dezura ispred sale i prati vas natrag) koja me ne dozivljava. A ja opet ne mogu nista reci, cuvam snagu za doci do one soba-cekaonice s koznim kaucem, samo mi je taj kauc u glavi, noge sve teze ali nekako se uspijevam ne prosuti po plocicama i doci do kauca. E na tom kaucu se narednih 5-6 sati odvijala, za mene prava drama. Nesnosni bolovi, vrucina, treskavica- hladnoca, falilo mi zraka, nesvjestica, mucnina i sve tako ukrug. Ja sam se stvarno bojala hocu li izaci od tamo ziva…Uz mene su bile dvije pacijentice koje su kao i ja imale punkciju na zivo – njima je bilo dobro, one su mi stavljale hladne obloge na celo, otvarale prozore kad je falilo zraka, gurale mi secer u usta da dodem sebi, pokrivale me svojim kaputima dok sam se tresla, zvale sestru kad su mislile da je frka. Sestra je imala valjda drugi zadatak, povremeno me obilazila, provjeravala krvarenje i mijenjala ulozak, doktor me na kratko obisao i vratio se punkcijama (uz anesteziju), u svari sam bila prepustena tim dvjema divnim zenama i bilo me, u svemu tome strah.
    Ostaje pitanje: zasto ja u takvom stanju nisam dobila krevet i infuziju, nesto za bolove, lijecnicki nadzor? Mozda zato sto je bila nedjelja i ostatak bolnice je bio zatvoren, mozda jer su kreveti bili predvideni samo za punktirane zene s anestezijom, mozda jer je bio prisutan samo nuzno potreban personal, a slucaj poput mog se nije ocekivao, mozda jer to nije bilo uracunato u cijenu (uf, ovo mi je jos uvijek tesko pomisliti). Ne znam. Znam samo da sam nakon cca. 6 sati agonije uspjela zagristi komad ananasa (kojeg mi je donio MM kad su ga napokon pronasli, za nesrecu ni njega nije bilo) i osjetila sam priliv energije i ogromnu srecu jer sam skuzila da konacno mogu micati udove i da cu moci napustiti ono mjesto, a i vec se bolnica kljucala, zapravo mi se cinilo da cekaju mene. Tada me dosao pogledati doktor (objasnio mi zasto je punkcija bila tako teska i da cu kroz koji dan bit dobro..).

Ipak sam epski oduzila. To je moje mariborsko iskustvo, vjerujem da se to zbilja dogada rijetko ali dogodilo se meni.
    I ne ponovilo se vise nikad.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Fritulice, ovo bi trebalo staviti na topic Potpomognuta u Sloveniji, da se sve vezano za Maribor i Ljubljanu nađe na jednom mjestu, i pozitivno, i negativno ! Ne znam hoće li moderatori to skužiti... Vjerojatno nisi skužila, ali dogovoreno je s moderatorima da se otvaraju topici po zemljama - Potpomognuta u Sloveniji, Potpomognuta u Češkoj itd., zato.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ne znam hoće li moderatori to skužiti... Vjerojatno nisi skužila, ali dogovoreno je s moderatorima da se otvaraju topici po zemljama - Potpomognuta u Sloveniji, Potpomognuta u Češkoj itd., zato.
    Ma jesam skuzila sam ali nisam na cisto treba li ovo lose iskustvo bas stajati na vrhu te nove teme... :/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ne znam hoće li moderatori to skužiti... Vjerojatno nisi skužila, ali dogovoreno je s moderatorima da se otvaraju topici po zemljama - Potpomognuta u Sloveniji, Potpomognuta u Češkoj itd., zato.
    Ma jesam skuzila sam ali nisam na cisto treba li ovo lose iskustvo bas stajati na vrhu te nove teme... :/
    Da... možda krene rasprava pro i contra Maribor... Ali, ako se napiše molimo bez rasprave samo kao iskustva itd. Ne znam... Ovdje kao da i je i kao da i nije, moglo i je i preko PP-a forumašici koja te pitala... ne vjerujem hoće li ostat for the record pučanstvu koje razmatra odlazak u Maribor... Doduše, vjerojatno će se sad tražit nova destinacija kad je Maribor zatrpan... Najbolje odluči sama, nisam pametna (više, a pitanje je jesam li ikad bila) .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nisam pametna (više, a pitanje je jesam li ikad bila) Kiss.
    Ne zezaj!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ovaj post od fritulice svakako treba prebaciti na novi topic i mislim da je super da je sve to podijelila s nama,bolje je da se znaju i takve stvari. Zao mi je sto to nisi ucinila ranije. Mene sasvim sigurno takvo iskustvo nece odvratiti od odlaska u Mb,pitanje je kako bi i kod nas to proslo,ali nema smisla sutiti o losim iskustvima. Neponovilo se.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo cure m danas dosla,znaci sutra pocinje pikanje po dva gonala...

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

uf fritulica bas mi je zao, stvarno groozno iskustvo, ne ponovilo se nikad vise nikome, malo mi je previse da se tako nesto dogodi uopce u klinici u kojoj je itekako preplacena usluga ivf-a. trebalo bi premjestiti ako se vec otvorila nova tema.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala fritulice što si podjelila svoje iskustvo s nama, eto možda nekome nije od pomoći čuti nešto negativno o klinici u koju spremaju a drugima možda je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •