Pozdrav! Molim vas za pomoč!!!!!!!
Nedavno sam bila na konzultacijama u Mariboru i dobila termin za IVF u Mariboru. Kao i obično, milijom pitanja koji su mi se prije ulaska u ordinaciju vrzmali po glavi odjednom su nestali, i sada me toliko toga muči, a nemam koga pitati. Sestra u MB rekla je da nije potrebno nazivati i da ču o svemu biti obaviještena na vrijeme, ali ipak...
Na konzultacijama sam dobila jedan upitnik kojeg ja i MM moamo ispuniti i u roku od tri mjeseca poslati sa ostalim nalazima (koje je doktor zaokružio na listi) u bolnicu. Nakako mi se čini prerano ispunjavati taj upitnik jer sam dosad prošla amo 2 inseminacije, a očekujem prije mb termina jedan postupak u Rijeci. Osim toga dr V. je preporučio laparoskopiju za koju još nisam sigurna da ču je raditi, jer se u Rijeci ne slažu s time, pa mi se čini da ako u ovom trenutku pošaljem nalaze da će velik broj informacija nedostajati jer se štošta može promijeniti do 4 mjeseca.
Kakva su vaša iskustva? Da li ste nove nalaze slali naknadno mailom ili ste ih pokazali doktoru neposredno prije postupka, na uzv ili slično???